Wkano

Hvordan helbrede såre lepper

Såre, tørre lepper er et vanlig problem i vinter som kan bli hjulpet med litt engasjement og noen TLC.

Trinn

Hvordan helbrede såre lepper. Kaste ut at petroleum-baserte leppe kar.
Hvordan helbrede såre lepper. Kaste ut at petroleum-baserte leppe kar.
 1. 1
  Kaste ut at petroleum-baserte leppe kar. Det gjør leppe vev ikke favoriserer i å hjelpe dem helbrede. Huden trenger å puste!
 2. 2
  Invester i en god leppepomade (som Burts bier chapstick) ved hjelp av naturlige ingredienser som bivoks og vegetabilske avledet oljer. Hvis den inneholder honning, er det enda bedre siden honning er kjent for sin evne til å trekke fuktighet fra luften. Mens kjøpe leppepomade, leppestift, etc. kan du sjekke på ingrediensene / pakke og se etter de visse ting som det inkluderer å hjelpe dine lepper.
 3. 3
  Påfør den nye balsam ofte.
 4. 4
  Dekk ansiktet med et skjerf hver gang du våger deg ut i kulda. Du isolere og beskytte resten av kroppen mot kulde, så hvorfor skulle ansiktet være annerledes?
 5. 5
  Snart den døde huden vil falle bort og leppene blir så god som ny!
 6. 6
  Få litt fuktighetskrem, fungerer a & d eller cortizone også. (Jo tykkere jo bedre), og etter at du har børstet tennene om natten, legger fuktighetskrem på leppene, gni det på leppene og litt rundt munnen din til du ikke kan se det. Så, få litt mer og dab tror lag på leppene så leppene ser hvit (fargen på fuktighetskrem). La den stå på over natten, og i løpet av natten vil den suge inn i leppene og tørre, forlater dem glatt, myk og perfekt.
 7. 7
  Grav ut noen "ghee", eller helt smeltet usaltet smør, fra beholderen og bruke den på leppene som vil gjøre det sunnere samt lysere.

Tips

 • Drikk mye vann som en vane å bo godt hydrert. Dette er også en fin måte å holde resten av ansiktet ditt klart.
 • Fjern død hud med bust av tannbørsten-sørg for å gjøre dette forsiktig!
 • Jeg ville bruke vaselin.
 • Hvis det er en kald sår som feiler deg, sette en isbit på det med en gang.
 • Bruke et rom luftfukter om natten og kar-up før sengetid
 • Bestemor gikk gjennom alt det bryet med strikketøy som skjerf for deg, så bruk den!
 • Før du sovner, ta litt varm melk og salt i en bolle og bruke det på ansiktet ditt regelmessig og i en måned eller to observere den magiske lysstyrke og fuktighet.
 • Hvis ingenting fungerer, se en hudlege.