Wkano

Hvordan imponere dine lærere

Lærere. Vi tenker på dem som de menneskene som kan gjøre eller ødelegge din karakter - og ditt liv. Men i virkeligheten vet vi at de er vanlige mennesker, akkurat som oss. De går for å sove om natten, drømmer om hva de så på TV, våkn opp, selv om de fremdeles utmattet, og gjør deg klar til å gå på skolen. Imidlertid kan noen lærere har noen temperament problemer. Enten du elsker læreren din eller hater læreren din, har du fortsatt håper å imponere dem. Det er alltid godt å holde på den gode siden. Her er hvordan å sikre at de ikke gi deg trøbbel...

Trinn

Hvordan imponere dine lærere. Kontroller at du er pent.
Hvordan imponere dine lærere. Kontroller at du er pent.
 1. 1
  Kontroller at du er pent. Vask og / eller stryke alle de klærne du vil ha på seg til skolen neste dag. Kle unikt, og viktigst, på riktig måte. Et low cut tank eller bukser som faller ned til knærne kan se kul til andre jevnaldrende, men ikke til dine lærere. Tenk på hva som vil komme deg videre i livet - imponerende studenter eller imponere lærere. Børste håret, vaske ansiktet, og dusj.
 2. 2
  Ankommer skolen i tide. Ikke kom for sent, fordi i noen skoler hvis du er tungrodde for mange ganger du får en interneringsleir, eller du selv bli kuttet fra klassen. Å være treg til skolen viser uansvarlighet, så målet for å være tidlig. Hvis du tilfeldigvis være sent en gang, ikke gjør opp unnskyldninger. Lærere kan se gjennom handlinger - de har måttet forholde seg til tungrodde barna gi unnskyldninger for år.
 3. 3
  Lage små snakke med læreren din, fordi de er mennesker, også. Bare si en "Hei, hvordan var din helg?" og snakke litt om deg selv, også. Lærerne vil være litt vennligere til deg hvis de vet at du ikke bare prøver å få en god karakter fra dem. Holde døren åpen for læreren din, og si hei i gangene når du passerer dem. Aldri badmouth læreren din offentlig, uansett hvor mye du misliker dem. Du vet aldri hvem som kunne ha også vært å lytte, og hvis feil person hører, vil ordet komme tilbake til læreren din.
 4. 4
  Kommer til klassen forberedt. Være forberedt på alt. Ta med minst to blyanter, to penner, viskelær, merkepenn, post-it-lapper, loose-leaf papir, lærebøker og bindemidler. Husk å ta med eventuelle andre konkrete ting læreren din ber deg om å ta hver dag som en kalkulator for matematikk eller en linjal for vitenskap. Du bør huske dette viktige faktum så vel fordi du må ta notater på hva læreren sier, eller henvise til slik at når du tar notater, kan du forstå ting bedre og det også råder deg til å studere. Når du studerer, kan du ess tester og få en A hele tiden og læreren vil bli svært fornøyd.
 5. 5
  Sitte foran i klasserommet når det er mulig. Dette vil hindre deg fra tull i timene, og det hjelper deg å fokusere bedre enn hvis du var i ryggen. Studier viser at generelt lærere har en tendens til å foretrekke barna som sitter foran, fordi disse barna har ikke å lure rundt. rett og ikke henge slapt. Dette gir læreren din inntrykk av at du bryr deg og er der for å lære. Hvis du ikke kan se brettet, bør du vurdere briller eller kontaktlinser.
 6. 6
  Forbedre din deltakelse. Bare savner klassen når du virkelig trenger å (dvs. kronisk syk, høy feber, kirurgi, familie problemer... osv.). Gå ut av din måte å fortelle læreren din på forhånd og forklare hvorfor du ikke kunne gjøre det. Få forelesningsnotater, oppgaver og lekser fra venner i klassen og gjøre opp alt arbeidet. Husk å vise alt du gjorde med dine lærere når du kommer tilbake.
 7. 7
  Følge med i timen. Mens læreren snakker, få øyekontakt, se på brettet, og ta notater - selv om læreren ikke spørre deg om det. Uthev, understreket eller sirkel noe læreren din påkjenninger eller gjentar i notatene dine. Fjerne alle distraksjoner. Slå av mobiltelefonen, ikke passere notater, ikke lytte til din iPod, eller snakke med folk nær deg når læreren snakker. Hvis dette er vanskelig for deg, kan det hjelpe om du sitter bort fra vennene dine.
 8. 8
  Delta. Spør relaterte spørsmål og komme med kommentarer på hva læreren snakker om. Mål å delta minst tre ganger per klasse om dagen. Ikke dominere en diskusjon i klassen - Lærerne er ikke ute etter oppmerksomhet svin. De ønsker alle å delta. Ikke vær redd for å spørre læreren å stoppe og gå over et tema igjen. De fleste lærere vil respektere deg for å innrømme at du ikke forstår alt.
 9. 9
  Bo etter klasse for å få hjelp. Dette er spesielt nyttig å gjøre i dagene før en stor test eller eksamen. Hvis du følte veldig forvirret i timene deretter bruke minst en halv time etter skolen for å komme inn i klasserommet og be om en oppsummering og forklaring på hva som ble diskutert i klassen tidligere. Husk å spørre på forhånd om du kan bo etter, fordi læreren din kanskje må gå et sted umiddelbart etter skolen / klassen.
 10. 10
  Gjør din. Lekser kan være en stor del av karakteren din, og en stor oppgave kan heve eller senke den endelige karakteren i klassen. Styre tiden din, og gjøre lekser så tidlig som mulig. Hvis du tilfeldigvis glemmer å gjøre lekser, så den, og slå den på så snart som mulig. Selv om du ikke får noen poeng for å snu det i slutten, vil du ha fått en grad av respekt fra læreren din, og du vil kjenne materialet litt bedre.
 11. 11
  Hjelp læreren din med sosiale tjenester som å feste pulter eller å sette bøkene i orden.
 12. 12
  Vær hyggelig mot de andre studentene. Hvis de ikke forstår noe, og du gjør det, forklare det etter klasse. Ikke plukk på folk. Ikke bli bety. Hjelpe nye barna finner veien til klassen. Å være en hyggelig person hjelper ditt omdømme med alle, ikke bare lærere.
 13. 13
  Sørg for at du deltar i ekstra aktiviteter, for eksempel sport, musikk og drama.
 14. 14
  Vis lærerne dine hvor mye du setter pris på dem. Du kan prøve å gi dem en liten gave eller skrive dem en takk notat.

Sample takkekort


Tips

 • Ikke spør lærerne hvor gamle de er. Det er ansett som uhøflig.
 • Ta dem i hallene. Spør dem hvordan de er, eller bare si hei. Alltid være høflig.
 • Be om å hjelpe til med undervisningen som passerer ut papirer, samle papirer, osv. Dette gjør lærerne tror en nyttig student og kan selv få deg ekstra kreditt.
 • Prøv å nærme seg dem med en god holdning og sørge for at du ikke gjør dårlige inntrykk.
 • Hvis en del av klassen din eller en bestemt figur du lærer om ser ut til å interessere deg, undersøke dem. Hvis en figur eller emne er spesielt interessant og spennende å læreren din bør du virkelig gjøre noen ekstra undersøkelser på dem. Du kan ha felles interesser med lærere. Bare fordi de er i en autoritativ posisjon betyr ikke at du ikke kan dele felles interesser. Diskutere disse temaene med læreren din. De vil sette pris på dine interesser og nyte diskutere temaer de er opptatt til et mottakelig publikum.
 • Hvis læreren gjør noe, tilby å hjelpe. Det kan bare få deg student i måneden!
 • Lær mer om læreren din fra andre studenter som allerede har hatt læreren. På denne måten kan du vite lærerens spesifikke liker og misliker.
 • Når lærerne gradering deg for oppmøte og deltakelse, vil de ha et klarere bilde av din tilstedeværelse i klassen, fordi du har vært på samme plass hele semester eller år.
 • Ikke bare sitte i baksetet og se clueless. Hvis du gjør arbeidet ditt og snu i oppdrag på gang du er halvveis der.
 • Gjør dem til å le! Selv om de ser ut til å bli sittende fast opp, finne ut hva som gjør dem til å le. alltid si en ny vits hver gang. * Husk at hvis du prøver å forstå og respektere læreren din, vil de respektere og prøve å forstå deg. '"Ikke oppføre seg dårlig i sin periode og ikke si stygge ting om noen lærer til at læreren.
 • Hvis du har problemer eller trenger å øke din klasse du bør slutte i løpet av sin periode eller etter skolen når det er tid til å snakke. Planlegge en avtale hvis du må, eller be om et pass for å komme tilbake i løpet av lunsj eller et studieopphold. Spør om det er ekstra kreditt du kan gjøre eller diskutere de områdene som du er uklar på. De vil sette pris på din interesse for å gjøre godt (lærer deg godt er deres kunst og håndverk).
 • Snakk med læreren din hjelp moden vokabular.
 • Hvis du har et valg i saken, sitter i det samme området hver eneste dag.
 • Vær forsiktig når du henger ut med de som har dårlige karakterer. Deres innflytelse kan føre til karakterene dine til å slippe også.
 • Prøv å snakke om vitenskap eller samfunnsfag utenfor klasserommet. Det kan imponere dem.

Advarsler

 • Hvis andre barn tror du er en "englebarn" eller etc, hvem bryr seg? Hvem bryr seg om dem? Ikke legg vakt ned, du er den som læreren vil like, og du vil lykkes i livet. Ikke de menneskene som er uhøflig og stakk opp.
 • Når hjelpe læreren på din egen tid, få en av dine beste venner til å hjelpe deg. Dette hindrer pinlig stillhet. Men sørg for ikke å si alle, fordi da en haug med andre folk vil ønske å hjelpe også, og vil komme i veien for lærer-elev bonding.
 • Vær forberedt på å bli kalt en "englebarn", "suge opp", "goody-to-sko", eller "vet alt." Hvis du er kalt et navn, bare prøve å ignorere det.
 • Ikke snakk med andre studenter under en forelesning. Alltid lytte til forelesningen nøye, fordi det gjør et godt inntrykk på lærerne.

Ting du trenger

 • Klasse og hage (penner, blyanter, bærbare PCer, osv.)
 • Lærebøker.
 • En bok å lese hvis du er ferdig tidlig.