Wkano

Hvordan kle japanese street stilig

Lær om den unike japanske urban kultur... les videre!

Trinn

Hvordan kle japanese street stilig. Gjør dukke-aktig sminke, men ikke overdriv.
Hvordan kle japanese street stilig. Gjør dukke-aktig sminke, men ikke overdriv.
 1. 1
  Diss matching. Jada, du liker matchende de solide blå jeans med dine favoritt-skjorte, men prøv å lag tees etter en ermet skjorte med masse forskjellige farger. Pass på at du ikke bare plukke ut tilfeldige farger og sette dem sammen, sørge for at de går godt sammen.
 2. 2
  Accessorize. sirkel linse, ørevarmere, harem bukser, store hodetelefoner, leggings, massevis av perler, lagdelte hatter, polka prikkete strømpebukse, slips, store halskjeder, øre pulsvarmere og mye mer. Gjør det snazzy.
 3. 3
  Gjør dukke-aktig sminke, men ikke overdriv. Ikke egentlig lyse leppefarge, men fet eyeliner (flytende, på toppen av øyelokk) fungerer godt eller smokey øyne. Pastell rosa leppestift er en favoritt, bruk hvit eyeliner på vannlinjen og bruke litt av skimrende hvit øyenskygge på de indre hjørnene av øyet. Øyevippene er viktig for japanske folk, jo større jo bedre.
 4. 4
  Prep opp håret ditt. De søte asiatiske jenter fra Harajuku vanligvis slitasje smell, høye, korte musefletter og korte bobs. Du trenger ikke å erte håret ditt, fordi hvis du gjør det, vil folk forveksle deg som scene eller emo. Gå for farget hår. En lys rosa er hot, og fet. Eller regnbue, men de fleste bare bleike det oransje. Pass på at du velger en farge som vil gå bra med din naturlige hårfarge, mange mennesker har sin naturlige hårfarge og deretter en unaturlig farge med det. Hårspenner gjøre jobben. Fem eller seks!
 5. 5
  Slitasje plattformer. Den tykkere jo bedre. eller pumper
 6. 6
  Japansk street style handler om individualitet - ikke bare hope seg på tonnevis av lag, farget hår og makeup. Japans street style endringer så raskt som dagene. Se til stil mags: Frukt, Street og Tune, for inspirasjon, eller sjekke andre moteblader hos din lokale asiatiske nabolaget. Du kan mikse og matche klær fra H & M og Hot Topic å skape et virkelig unikt utseende for en god pris. Kinokuniya bokhandel har et stort utvalg, og mange steder (se lenker nedenfor).

Tips

 • Husk at det er bestemte typer av street stiler i Japan, som ganguro, og Harajuku-aktig. Det er ingen sikker måte å kle på denne måten, må du se Japan for å tro det, og være unik på det.

Advarsler

 • Du kan få noen blikk fra folk, men ikke bekymre deg og være trygg.
 • Ikke overdriv. Hvis du er iført mer enn seks lag og fem farger (ikke inkludert striper / mønstre) så er det nok.