Wkano

Hvordan kle rik på ungdomsskolen

Ser bra og dressing pent i ungdomsskolen er ganske viktig. Denne guiden vil hjelpe deg å se bedre for sjette, syvende eller åttende karakterer. Dette kan ikke fungere for alle, men for de som kan bruke denne strategien bør bruke den.

Trinn

Hvordan kle rik på ungdomsskolen. Slitasje noen makeup.
Hvordan kle rik på ungdomsskolen. Slitasje noen makeup.
 1. 1
  Kle søt. Prøve seg rimelige klær som er i stil.
 2. 2
  Være ren. Dusje hver dag og vaske ansiktet med renseprodukter og skrubber. Bruk kroppsskrubb som gjør at du lukter godt, og holder huden myk. Hvis du er opptatt og knapt har tid om morgenen, ta dusj om natten slik at du kan våkne opp vakkert. Påfør lotion og ryddig opp neglene etter å ha tatt en dusj. Alltid har bølgete eller rett hår, så hvis du har naturlig bølgete hår, kan det være lurt å rette det (og vice-versa). Bruk sjampo og balsam som gjør håret mindre fet og hydrert, eller fjerner frizz. Hvis du danse eller spille en sport, trekke håret tilbake i en løs bun eller hestehale å se søt og kunne flytte rundt. Hvis du gjør ballett, vil læreren din vil du i sorte tights. De er kjedelige, og farget de er mye bedre. Hvis du vil, kan du få (eller gjøre din egen) en fransk manikyr å se enda mer glam. Vær forsiktig hvis du ønsker høyt farger, fordi noen kan se tacky. Men noen lys nyanse, som lys rosa, ser kult ut på tærne.
 3. 3
  Slitasje noen makeup. Ikke ha for mye, som du ikke ønsker å se ut som en klovn. Bruk litt eyeliner, mascara, øyenskygge og lipgloss. Hvis du ønsker, kan du også sette på concealer for å skjule kviser og få bladet perfekt hudfarge. Magasiner som Seventeen og CosmoGirl har gode makeup tips. Bære en kjede daglig og noen søte armbånd som matche antrekket. Iført for mye av en ting (f.eks tre halskjeder, 8 armbånd) ser vanligvis tacky. Unngå store hoops hvis ørene blir gjennomboret, fordi de ser rart på unge jenter. Små hoops eller større Stacey stil hoops er trygge.
 4. 4
  Få elektronikk. Rike jenter har normalt en hot mobiltelefon for eksempel en Android, Blackberry eller Sidekick, en iPhone 5 og en iPod også. De har også kule, små digitalkameraer.

Tips

 • Alle magasiner vil foreslå at du bruker bare sminke for huden din tone. Disse tipsene er for hva som ser best for deg, ikke hva du har å bære.
 • Sørg for at alle klærne passer godt, rike jenter vanligvis har sine egne personlige skredder.
 • Samle inn smykker er en god vane for enhver fashionista.
 • Slå av alle gadgets på skolen. Du ønsker ikke å ende opp som de barna som får sine mobiltelefoner tatt bort, gjør du?
 • Heng ut på kjøpesenteret mye, er denne måten vil det se ut som du superrike og kjøpe masse når du faktisk ikke er og ikke.
 • Bruk klær som ser dyrt. De trenger ikke å faktisk være dyrt, men hvis du bruker fine tekstiler, klær uten hull eller flenger og ingen super falske jakt materialer klærne (og du) ser ut som en million dollar.
 • Hvis du ikke har råd til alle de merkene som er nevnt i denne veiledningen, er det nok av andre merker og butikker som er like bra. For eksempel, Old Navy, Target, Mervan tallet, og Kohls har bedårende pyjamas som kan bæres på sommeren, og de har søte jeans, også, som Levis.

Advarsler

 • Være en leder, men aldri bli en bortskjemt bety drittunge. Folk vil ikke nyte din bedrift hvis du gjør det.
 • Hvis du bruker penger, prøv å ikke bruke det eller vise det mye. Gå med dine venner og gå til en kafé og kjøpe noe, men ikke stå i gangen telle fem dollarsedler.
 • Legg merke til at det å være rik gjør deg populær, og å være populær, betyr ikke at du trenger å være rik. Hvis du ønsker å være populært, se på noen av de relaterte Googles nedenfor.