Wkano

Hvordan lage dine venner tror du er gal

Så du kan være en konservativ og normal person, men du ønsker å vise vennene dine gal side, at du er mer enn bare en vanlig person. Her er noen av de tingene du kanskje ønsker å prøve. Det sikkert vil bli dine venner tenker du er "gal!"

Trinn

Hvordan lage dine venner tror du er gal. Gå ut i offentligheten iført sprø klær, sminke og hår med vennene dine.
Hvordan lage dine venner tror du er gal. Gå ut i offentligheten iført sprø klær, sminke og hår med vennene dine.
 1. 1
  Gå ut i offentligheten iført sprø klær, sminke og hår med vennene dine. Møt opp med dem et annet sted fordi de ikke vil la deg gå med dem hvis du møter dem på huset deres. (Gutta-du trenger ikke å prøve på sminke, men det sikkert ville være gal!)
 2. 2
  Bare begynner å le på noe spesielt. Det ville hjelpe å ha en rar eller gal latter.
 3. 3
  Farge håret en gal farge som rosa eller gull
 4. 4
  Gå opp til dine venner og fortelle dem hvor mye du savnet dem og klemme dem ofte (som fem klemmer i 2 min) som du ikke har sett dem i 5 år
 5. 5
  Når de går med vennene dine på gaten, si hei til alle fremmede som passerer (prøve minst 20 fremmede for å si hei til.) Dette vil drive dine venner gal
 6. 6
  Fortell vennene dine at ekornet i din bakgård døde og at du er deprimert. sette øyedråper som tårer og bruk vev å blåse nesen. handle trist i flere dager
 7. 7
  Invitere vennene dine over og når de kommer i huset, later til å se Barney eller Dora utforskeren.
 8. 8
  Snakk høyt for deg selv når du og vennene dine er å spise på en restaurant. Når en servitør tar ordre, snakke høyt for deg selv, prøver å bestemme om du vil ha en burger eller pasta.
 9. 9
  Ha en sleepover party og leie filmer for små barn som skjønnheten og udyret eller alice in wonderland.
 10. 10
  Fortell dem rare historier som du drømmer om å dra til Afrika og bli en kjeveortoped for giraffer eller gorillaer. Eller fortell dem at du vil bygge ditt eget hus form som en hai når du blir eldre.
 11. 11
  Når du er på din venns fest, roper høyt at det er en karaoke tid og begynner å synge noen Devo sanger eller noen mye eldre sang. Eller du kan synge i operaen.
 12. 12
  Du kan skrike: Jeg mistet en kontakt og vente ti sekunder for folk å komme ned på sine knær for å lete etter den, og deretter kjøre bort ler av alle de morsomme mennesker.
 13. 13
  Når noen snakker til deg, begynner å stirre på haken sin. Nikke og svare på hva de sier, men ser alltid på haken sin. Så sakte endre uttrykket til en av skrekk, da stille underholdt. En person som snakker til deg vil sannsynligvis miste hans / hennes tankerekke.
 14. 14
  På halloween maling halve ansiktet veldig skremmende, og når noen snakker til deg, sakte snu hodet mot høyttaleren deretter skrike høyt. Det vil gjøre høyttaleren hopp.
 15. 15
  Si tilfeldige ting. Noe som har ingenting å gjøre med temaet, som Cake er en løgn. Eller er gjengen planla å ta over verden.
 16. 16
  Samtidig ha en normal samtale, stirrer over høyttalerne skulderen og roper "holde seg borte hun er ikke en av oss!" deretter handle som om ingenting har skjedd. Så noen ganger ser bak dem og gjøre ansikter (som om å fortelle en liten gutt å roe ned).
 17. 17
  Når de går med vennene dine hoppe og rope "stopp!" deretter på et nærliggende vegg eller tre og hviske "Han er her" og deretter le evilly. Til slutt oppfordrer personen til å fortsette å gå hvis de tør!

Tips

 • Ikke vær sjenert - du vil de skal tro at du er gal
 • Bare være gal og opprørende
 • Ha det gøy mens på det
 • Kos deg!
 • Ikke bli bekymret for at du skal skremme noen - bare gjøre det.

Advarsler

 • Det kan bli vanedannende!
 • Du kan ikke ha noen venner igjen til slutt.
 • Dine venner kan bli sint og fortelle deg å stoppe.
 • Vennene dine kan begynne å bli gal også!
 • Dine venner vil gjøre narr av deg eller si du er "besatt"!