Wkano

Hvordan lage feen eller pixie look


Gjennomføring av utseendet av en fe eller en Pixie for en cosplay hendelse, en fancy kjole parti eller bare generelt tar litt raffinement og vurdering av toning ned mer menneskelige trekk, for å ta på "FAE" se og synes mystisk, untouchable og andre verdslig. Her er noen forslag.

Trinn

Hvordan lage feen eller pixie look. Tilpasse stilen til din hodeform.
Hvordan lage feen eller pixie look. Tilpasse stilen til din hodeform.
 1. 1
  Tilpasse stilen til din hodeform. Hvis hodet er rund, slitasje øredobber som er det motsatte til din hodeform. Runde øredobber vil gjøre hodet rundere, ikke gi svakere utseendet av en fe eller Pixie.
 2. 2
  Fleck antrekket du velger og vinger med maling for å legge til din egen farge tema. Bruk fantasien for å oppnå dette eller se bildet ovenfor.
 3. 3
  Tilsett litt mascara til slutten av øyevippene i hjørnene. Ved siden av hjørnene i øynene, legg til litt kosmetisk glitter. Vær forsiktig så du ikke får det i øynene dine! I motsetning fairy støv, vil dette irritere. Påfør litt foundation litt mørkere enn huden din og en lett rødme rosa blush.
 4. 4
  Bære en tank topp eller en trikot som underlag. Hvis du velger tank top, kan du vurdere iført en floaty silkeaktig skjorte. Dette gjør en veldig god effekt. Hvis du er mer sporty, ha en stripete skjorte under den. Grå og rød er en god combo eller grå og blå. Den trikot vil bære seg selv uten andre tilsetninger klær-messig, men du kanskje har lyst til å dekorere det som i bildet ovenfor.
 5. 5
  Hvis du vil, bruke leggings. Velg matchende farger med antrekket ditt.
 6. 6
  Slitasje lys skjørt som billow sakte. Hvis du foretrekker pixie look, foretrekker strammere bukser og leggings i stedet for et bølgende skjørt. Slitasje ballett leiligheter uansett.
 7. 7
  Bære smykker som er gammel og utdatert, de som du kan finne i en bruktbutikk eller antikk butikk.
 8. 8
  Gå knirkefritt som om gliding. Peke ut blomster og dyreliv rundt deg. Ta deg tid til å knele ned og berøre blomster, gni stein skulpturer, og prøver å være en miljøforkjemper.

Pixie makeup

 1. 1
  Huden skal være perfekt. Ikke slather på grunnlag skjønt. Få en god flytende concealer og bruke den til eventuelle mørke ringer og urenheter du har, deretter blande den med en bred, flat pensel. Legg pulver som er litt lysere enn huden din tone stille inn utseendet.
 2. 2
  Som en base for dine øyne: sette en skvett av flytende consealer på øyelokkene, blande alle over med en børste, deretter satt opp med samme pulver.
 3. 3
  Nå tar en hvit Pearly øyenskygge og påfør den på topplokket. IKKE blande opp til browbone din, vil du se veldig subtil. Deretter børste skimrende blek rosa skygge på innsiden hjørnet av øyet.
 4. 4
  Sett på litt mascara. Bruk enten svart eller mørk brun.
 5. 5
  Deretter bruker sjokolade brun eyeliner for å sette på en liten cat eye. Bare stille helt på slutten av lokket.
 6. 6
  Finn et lys bronzer og rosa blush. Suck i kinnene og bruke bronzer langs kinnbena. Så smile og sette blush på epler av kinnene.
 7. 7
  For lepper, trenger du en fargeløs leppepomade og gull krem øyenskygge. Sett på leppepomade, og deretter få noen gull skygge på fingeren og klapp den på midten av underleppen din, så overleppen.

Tips

 • Hvis du er en høyere person det er best hvis du tar fe lete, og har lengre hår, hvis du er kortere og mer petite, velge pixie kort hår utseende ville være en bedre idé.
 • Prøv ditt beste for å gjøre dette over en pause hvis du er en av de tid mangler folk, eller du kan sakte legge en til ditt utseende hver dag, slik at du ikke sjokkere folk hvis du er en ganske rolig person.
 • Hvis du gjør det Faerie look, kan du bruke pixie sminke også. Det fungerer for begge. Bare husk, alver er generelt mer fargerike.

Advarsler

 • Ikke få glitter i øynene.
 • Ikke ha for mye sminke eller jewlery, ikke for fancy enten feer er svært subtil.
 • Ikke gå rundt å si du er en faerie eller pixie! Vi ønsker ikke å bli funnet ut!

Ting du trenger

 • Mange tank topper eller leotards
 • Flytende skjørt eller skinny jeans
 • Noen vannfast mascara
 • Noen kosmetiske glitter
 • Flate sko, ballett leiligheter er best
 • Rhinestones
 • Akrylmaling
 • Stripete leggings, eller vanlig