Wkano

Hvordan lage skinny jeans

For en lang tid, "skinnies" har vært ute av mote og knapt sett. Imidlertid synes en ny stil for å bli feiende inn Skinny jeans kommer tilbake, men denne gangen med en grunge, edge. Leter etter den rette par skinny jeans kan være tid sløse, frustrerende, og som regel ganske dyrt. Hvis du er utålmodig, irritert og helt ødelagt, ikke gi opp. Du kan fortsatt få drømmen jeans - med din egen stil! Du kan enkelt lagre og etter dine fakler selv og omforme dem til et par skinny jeans.

Trinn

Hvordan lage skinny jeans. Prøv på jeans for å se om de passer.
Hvordan lage skinny jeans. Prøv på jeans for å se om de passer.
 1. 1
  Ta på deg jeans å få et inntrykk av den formen du ønsker. Bruk dem innsiden ut, ta en stift eller markør, og trekke en linje på begge ben å vise hvor tett du vil de skal være. Husk å gjøre linjen på innsiden slik at når du bærer dem du ikke kan se sømmene på utsiden av leggen. Sørg for at du trekke linjen på motsatt side av produsentens originale søm.
 2. 2
  Grab en og tråd. Velg tråd som fortrinnsvis er mørkt og harmonerer med fargen på jeans. Træ din nål etter slipping av dine jeans, og begynner å sy. Spore over linjen du tegnet med driften.
 3. 3
  Prøv på jeans for å se om de passer. Gå rundt i dem for å se at beina passer godt, eller du vil kanskje litt - noen ganger jeans kan løsne hvis du starter, i så fall må du stramme dem.
 4. 4
  Sørg for at din er tett, kort og linjeavstand tett. Arbeid over hver maske så perfekt og så nøye som du kan - det er ingenting verre enn å ha et splitter nytt par skinny jeans for en dag, og deretter å ha stingene alle trukket ut neste. Dette vil være hardt arbeid, men det er viktig.
 5. 5
  Kutt overflødig stoff om nødvendig. Dette trinnet er valgfritt, men det gjør dine jeans føler seg mer komfortabel. Imidlertid kan det være lurt å bære og vaske jeans minst én gang før du begynner å klippe dem opp, i tilfelle du ønsker å gå tilbake og fikse noe senere.

Tips

 • Du må ha noen sy erfaring, ellers vil du skru opp buksa. Sørg for at noen som vet hvordan man hjelper deg på veien slik at du ikke ender opp med trashy jeans.
 • Det er best å velge tråd som er lik fargen på jeans; kontrasterende tråden ikke er anbefalt fordi stingene vil bli mer merkbar, og folk vil være i stand til å fortelle at skinny jeans er DIY.
 • Hvis du bruker en symaskin, oppmerksom på at du trenger bare å gå gjennom linjen du tegnet en eller to ganger. To ganger bare som en forholdsregel. Når fungerer perfekt.
 • Gjenta trinn to og tre til dine jeans ønsket fasong er. Vær tålmodig mens du gjør dette, og tar seg ikke å hoppe over noen trinn eller gjøre noe uforsiktig - sjansene er, du må betale for det senere.
 • Alternativ: Hvis du ikke har tid til å sy dine egne skinny jeans, kan du være i stand til å ha en skredder gjøre dem for deg fra dine eksisterende jeans.
 • Hvis du er sikker på dine sy evner, kan du bruke en symaskin, i stedet for en nål og tråd.

Advarsler

 • Ikke gjør dine jeans så tynn at du ikke vil være i stand til å passe på dem!
 • Hvis du har farget jeans som du ønsker å "tynn", være oppmerksom på at de fargede delene kan se rare og ute av drift hvis du ikke tenke godt om hvilken side du skal sy av jeans. (Prøv å jevne ut stoff på begge sider). Se opp for dekorerte sømmer. Deco. kan være på innsiden del av jeans 'ben, eller utenfor. Det kan variere.

Ting du trenger

 • Jeans
 • Crayon eller Marker
 • Nål og tråd
 • Erfaring med Søm
 • En symaskin