Wkano

Hvordan legge fargede tips til platina hår uten farge cap

Vil du ha en ny look? Det er enkelt å legge til litt stil til håret ditt.

Trinn

Hvordan legge fargede tips til platina hår uten farge cap. Midlertidig farge vasker generelt ute etter en eller to sjampoer men kommer i et stort utvalg av farger.
Hvordan legge fargede tips til platina hår uten farge cap. Midlertidig farge vasker generelt ute etter en eller to sjampoer men kommer i et stort utvalg av farger.

Velg en farge typen

 1. 1
  Midlertidig farge vasker generelt ute etter en eller to sjampoer men kommer i et stort utvalg av farger.
 2. 2
  semi-permanent farge ikke stripe eksisterende farge fordi den ikke inneholder peroksyd. Semi-permanent vil vanligvis vare i 8-12 vaskinger, og kan bare brukes til å mørkne ikke lysere hårfarge.
 3. 3
  Demi-faste farger har en liten mengde av peroksyd og derfor vil gi en sterkere farger som kan vare oppover på 3-6 uker, avhengig av forsiktighet.
 4. 4
  Permanent farge har en høy konsentrasjon av peroksyd og kan ikke bare bli mørkere, men også lette hårfarge opptil 3-4 nyanser og vil vare inntil det vokser ut, men det kan visne.

Prosessen

 1. 1
  vaske vaske. Dette vil hjelpe håret til å absorbere fargen.
 2. 2
  Forbered fargen ved å følge instruksjonene nøyaktig som angitt på pakken. Instruksjonene når fulgt til punkt og prikke vil gi deg de beste resultatene.
 3. 3
  Skill håret inn i små pigger gjør at de står rett opp og er godt atskilt. Holde dem på plass med hårspenner eller Bobby pins (alt: Kirby grep uk: hårnåler).
 4. 4
  Pensle fargen på tuppen ved hjelp av enten en profesjonell hårfarge børste (ser ut som en pensel) eller en myk stritter tannbørste. Pass på at fargen ikke er for vassen og at du ikke bruker for mye til børsten for å unngå drypping. Bruk hånden ikke holde børsten til å holde håret under det punktet hvor du vil starte fargen. Dette er å gjøre det enklere å søke til tips bare.
 5. 5
  Tillate for behandling fordi vi ikke bruker en farge cap ikke dekker eller røre håret ditt mens du venter for fargen å sette som du ikke ønsker å presse de fargede delene inn i røttene. Følg instruksjonene på emballasje og farge på hvor lenge fargen skulle stå i.
 6. 6
  Fjerne fargen fra håret forlater hårnåler på plass mens du skyller. Når håret er skylt du kan fjerne pinnene og sjampo og tilstand grundig med profesjonell salong shampoo beregnet for fargebevaringsledd. (Merk: for midlertidig farge, ikke sjampo, bare skyll grundig).

Tips

 • Shampoo og pleie håret ikke mer enn en gang om dagen, eller for beste farge, tilstand hver dag og sjampo bare én gang annenhver dag. Pass på å bruke god kvalitet salon sjampo og balsam beregnet for fargebevaringsledd.
 • Gå til en salong hvis du er ubehagelig å gjøre dette, eller hvis du ikke har tid til å rette opp eventuelle feil som kan oppstå.
 • Fjerne feil kan du fjerne farge som dryppet eller blødde lenger ned enn ønskelig ved å bruke en blond root touch opp kit.

Advarsler

 • Hårfarge kan gi flekker på klær og håndklær. Vær forsiktig når du søker farge og slitasje en gammel t-skjorte under prosessen.
 • Noen farger som neons kan bli mislikt av enkelte arbeidsgivere. Pass på å sjekke med sjefen din før du legger farge til håret ditt.

Ting du trenger

 • Hårfarge kit
 • Gamle T-skjorte
 • Shampoo og Balsam
 • Farging børste eller myk tannbørste
 • 20-45 minutter av fritiden