Wkano

Hvordan lukke porene

Det er egentlig ingen permanent kur for åpne porene. Toner strammer porene midlertidig, så gjør det et poeng å bruke toner regelmessig.

Trinn

Hvordan lukke porene. Få en god rengjøringsmiddel og bruke det som instruert om morgenen, og før du går til sengs.
Hvordan lukke porene. Få en god rengjøringsmiddel og bruke det som instruert om morgenen, og før du går til sengs.
 1. 1
  Få en god rengjøringsmiddel og bruke det som instruert om morgenen, og før du går til sengs. Bruke det i tidlig kvelden er en sløsing med produktet. Når rensing, ikke bruk veldig varmt eller veldig kaldt vann, fordi det fjerner den naturlige oljer som beskytter huden din og bringer blodkar til overflaten.
 2. 2
  Bruk en toner etter rens for å fjerne spor av rengjøringsmiddel og sminke som kan bli liggende på huden. Velg en toner avhengig av hudtype. Bruk aldri sterke lukter tonere. Vil du virkelig de giftige kjemikalier i ansiktet ditt? Trollhassel er en god kvalitet toner for alle hudtyper. Det kan lett påføres med vatt. Bruke AM og PM.
 3. 3
  Fukte uansett hvor fet huden din er. Dette balanserer oljer og refuels tørre områder av huden din til å gi en jevn tekstur over. Bruke AM og PM.
 4. 4
  En exfoliant er nødvendig for å holde andre produkter jobber sitt beste og i stand til å komme inn i huden din. Et strengt exfoliant bør brukes tre ganger i uken. Svake kan brukes daglig. Hvis du har en dårlig acne bryte ut, prøv en ikke-slipende exfoliant som er igjen på huden over natten og deretter skylles av i morgen for å unngå spredning av urenheter over ansiktet ditt.
 5. 5
  Ved hjelp av en ansiktsmaske i henhold til din hudtype gang i måneden og en steam ansikts ukentlig er det siste trinnet til din hudpleie rutine.
 6. 6
  Påfør foundation for å skjule åpne porene. Bruk en god kvalitet stiftelse med solkrem.
 7. 7
  Vask av grunnlaget så snart du kommer hjem med ansiktsvask, og følger opp med toner. Rent og klart er en god ansiktsvask for fet hud.

Tips

 • Åpne porene på nesen kan bety at du har en tendens til å utvikle hudormer. Hvis dette er tilfelle, få hudormer fjernes regelmessig med hjelp av blackhead fjerning strimler.
 • Rull is over hele ansiktet.
 • Ved hjelp av en ansiktsskrubb på nesen hjelper daglig hindre dannelse av hudormer.

Ting du trenger

 • Isbiter
 • Toner
 • Ansiktsvask
 • Foundation