Wkano

Hvordan man skal håndtere å være skuffet knuse din

Noen ganger blir skuffet knuse din kan ta uker å fullt ut komme over. Det kan frustrere deg så mye siden du opprettet denne fantastiske bilde i hodet av hvor fantastisk du trodde denne personen egentlig var inntil man oppdager at han / hun er helt annerledes. Alle opplever denne følelsen av å være helt forrådt av seg selv og av den personen. Det er enda mer irriterende innser at du faktisk aldri hatt et forhold med denne personen, men likevel føles som om du har siden du føler deg så opprørt om det. Men ikke gi opp håpet fordi det er svært nyttige tips og tiltak for å hjelpe deg å håndtere.

Trinn

Hvordan man skal håndtere å være skuffet knuse din. Prøv å ikke la deg bryte ned rett foran ham / henne.
Hvordan man skal håndtere å være skuffet knuse din. Prøv å ikke la deg bryte ned rett foran ham / henne.
 1. 1
  Prøv å ikke la deg bryte ned rett foran ham / henne. Selv om det virkelig virker som det, dette er ikke hans / hennes skyld. Også, hvis du ikke vet - eller knapt vet - den personen du risikerer freaking ham / henne ut, og det er mulig du kan også føle seg ekstremt flau / skamme deg for å miste kontrollen etterpå. Du ønsker ikke å gjøre ting vanskeligere for deg selv ved å fortelle - det som allerede er en tøff situasjon - føre til ytterligere negative følelser og problemer. I stedet vente til du kan være av deg selv til.
 2. 2
  Når du er alene, tillater deg selv å gråte hvis du må. Men ikke ta det ut på deg selv, selv om det er veldig fristende å gjøre det. Bruke så mye tid som du trenger for å slippe følelsene dine. Etter hvert vil du føle deg bedre, selv om dette tar litt tid.
 3. 3
  Ikke la denne personen bringe deg ned fordi han / hun er ikke engang verdt det. Spesielt ikke hvis du ikke liker hvem forelskelsen egentlig er som person, Dette inkluderer ikke hvordan du trodde at denne personen var.
 4. 4
  Tenk over situasjonen. Tenk på hva det var om knuse din som skuffet deg, og hvordan dette ville ha påvirket deg hvis du hadde gått inn for å ha et forhold til dem. Det er sannsynlig at dersom noe om dem spesielt sette deg av dem kjærester - da ting / ting ville ha gjort deg svært misfornøyd eller misfornøyd på noen måte. Hvis dette er tilfelle, betrakte dette som en heldig flykte - og husk at det er andre fisk i havet. Bare fordi du tilfeldigvis har et sterkt forelsket i en person, betyr ikke at dette aldri vil skje med deg igjen med noen andre. Det er også mulig at neste gang trengselen vil vise seg ikke å være skuffelse denne har.
 5. 5
  Hvis du ser denne personen mye, prøver ikke å unngå dem. Unngå er veldig fristende, og vi alle gjør det, men i det lange løp, det gjør de fleste situasjoner verre. Det vil også gjøre det vanskeligere å få det som har skjedd ut av tankene dine. Hvis du er i noen form for jevnlig kontakt med dem, bare prøve ditt beste for å behandle dem som du ville enhver annen tilfeldig bekjent eller venn. Ikke bare gjør det ting mindre vanskelig for dem, men det vil gjøre å komme tilbake til normal mye enklere for deg.
 6. 6
  Ikke helt rabatt tanken på å være venner i fremtiden. Med mindre selvfølgelig er det en veldig god grunn for dette (dvs. de behandlet deg dårlig på noen måte). Selv om du føler slått av dem kjærester, betyr ikke at du ikke kan prøve dette - hvis generelt får du sammen med dem rimelig godt eller føler at det er en god sjanse du kanskje. Du kan få en virkelig flott vennskap ut av denne opplevelsen.
 7. 7
  Det viktigste å huske er fortsatt. Uansett hvor skuffet denne personen gjorde du føler deg, husk at omsorg for deg selv og dine behov er langt viktigere enn å dvele ved denne andre personen.

Tips

 • Hvis du virkelig ønsker å gi denne personen en ny sjanse du kan, men husk at denne personen ikke kan være riktig for deg og være en veldig dårlig innflytelse.
 • Noen ganger blir majorly skuffet eller knust av en forelsket kan føre til depresjon. Se relaterte Google artiklene nederst på denne siden for å lære ulike måter å håndtere dette.
 • Husk at en "knuse" ikke trenger å være så alvorlig som en "kjæreste" eller en "kjæreste".
 • I fremtiden prøve å lære av denne erfaringen, og prøv å ikke bare dømme en person av hvor pen de er.

Advarsler

 • Du tror at denne personen kan være en svært dårlig innflytelse? Så ikke prøv å la dem påvirke deg på en negativ måte!