Wkano

Hvordan man skal håndtere en forelsket

Forelsket? Her er noen tips for å hjelpe deg med knuse din. Husk øyekontakt alltid smile og gi henne plass til å gjøre hva hun wants.If gi deg for mye plass hun kanskje tror du ikke er interessert. Disse tipsene nedenfor er fryktelig nyttig.

Trinn

Hvordan man skal håndtere en forelsket. Forstå at det kommer til å ta minst litt arbeid å komme dit.
Hvordan man skal håndtere en forelsket. Forstå at det kommer til å ta minst litt arbeid å komme dit.
 1. 1
  Få riktig holdning! Hvis du er all-emosjonelle og kan ikke tenke rett, vil du ikke være veldig sannsynlig å få noen av de følgende trinn riktig. I så fall, sjekk ut Hvor Ikke gå gal når du har en crush
 2. 2
  Forstå at det kommer til å ta minst litt arbeid å komme dit. Noen ganger mye. For å oppnå hva du vil med deg, og at "oo la la" noen (enten det er å kysse, dating, etc..) Du kan ikke forvente at de skal bare... falle for deg. Og det er første skritt: Å vite hvor du står.
 3. 3
  Kommunisere med den personen. Det kan føles vanskelig i begynnelsen, men innser at hvis din forelsket tror du bare prøver å være vennlig, vil han eller hun trolig vil snakke med deg. Uansett hvor dum du føler deg, slutt du er nødt til å prøve å starte en samtale om noe dere begge er interessert i. Ikke starte samtaler hvis du ikke forstår dem. (Dette høres ganske opplagt, men tenk på det: Hvis du ikke se fotball, ikke ta det opp Det vil gjøre den andre personen føler seg rart hvis han gjør all snakkingen!.) Etter at du faktisk kan snakke komfortabelt til ham / henne, de kommer til å bli vant til å snakke med deg.
 4. 4
  Bruke kroppsspråk, men ikke overdriv. Hvis du snakker med en fyr, slikker leppene dine minner visstnok dem kysse. Ikke gjør dette for mye eller de kommer til å tenke noe er galt med deg, som om du er dårlig behov for chapstick. Leker med håret ditt litt kan være en god ting også, men gå lett på denne. Nå, hvis du er en fyr å snakke med en jente, få øyekontakt. Ikke stirr henne ned, men føler ikke flau. Jenter liker det når gutta gi dem et lite 'gnist' ved å se på dem. For både gutter og jenter, smil. Triste mennesker ser ut som de ikke ønsker å bli plaget. Smile når personen ser på deg. Smile når du snakker. Og det trenger ikke å være en stor, flott smil, har det bare for å være "litt noe".
 5. 5
  Slippe hint. Hvis du ønsker å hint til dem du liker dem (etter at du har vært chatting og alle for en stund...), trenger du ikke å invitere dem til å gå et sted med deg hvis du ikke er komfortabel med det. Når du får tillit, kan du antyde noe sånt som "Hei, meg, så-og-så, er whatshisname, whatshername, og et par andre folk kommer til Miniature Golf denne helgen. Wanna kommer?" Innse at du ikke bør spørre dette som om du tror de vil si nei. Si det som om du vil at de skal komme for moro skyld, og da som kan gi deg et hint om hvor mye de liker deg. Dessuten vil det gjøre dem føler meg ganske bra at du inviterer dem med noen av dine andre venner i stedet for bare å ta dem av seg selv. Kanskje etter noen av disse utflukter, vil det ikke være så ille å spørre dem på en ekte "date".
 6. 6
  Vær original med datoer. Ta dem et sted du er sikker på at de ville elske å gå. Hvis de er i basketball, få billetter til en kamp av din hjemby team. Hvis de liker en bestemt restaurant og ser ut til å ta det opp i samtale mye, ta dem der.
 7. 7
  Vet at det verste som kan skje er at forelskelsen sier nei. Hvis du får helt negative vibber, er den personen åpenbart ikke riktig for deg. Det er vanskelig å bli avvist, men bedre å vite slik at du kan gå videre.
 8. 8
  Hvis du oppdager etter en stund at du ikke egentlig ønsker å gå ut med denne personen, du bare ønsker å være venner, stoppe flørting. Bare behandle dem som du ville noen av dine andre venner. Så, med mindre de begynner å elske deg, vil du ikke ha et problem.
 9. 9
  Hvis du ønsker å være hemmelighetsfull, bare smile sjenert på dem når du ser dem. Hvis du er en jente, smiler mykt og kaste håret litt. Vær deg selv, men ikke handle for flau. Bare... gå med det, og ikke overdriv.

Tips

 • La det flyte naturlig. Ikke tving noe. Du vil aldri ha et vanlig forhold ellers.
 • Gjør klokken test! Se på klokken raskt, og deretter se på dem. Hvis de var å se deg, vil deres øyne automatisk følge deg og du vil ende opp med å se på hverandre. God måte å finne ut om han / hun liker deg!
 • Alltid være deg selv!
 • Ikke enig om alt, spesielt hvis du ikke mener det. Gutter liker det når du er litt annerledes enn dem, det gir dem et inntrykk av hvem du er. Du ønsker ikke å gå av som prøver for hardt.
 • Bare husk du er vakker!
 • Hver gang en dør lukkes, en annen åpnes. Hvis de sier nei til noe første gang, kan du få en ny sjanse etter at du kjenner dem bedre. Også, hvis du er avvist, er det hundrevis av gutter / jenter der ute som sannsynligvis fortjener mer enn den personen som ikke ønsker å være rundt deg.
 • Hvis du er helt avvist og føler meg forferdelig, innser i en uke vil du sannsynligvis ikke bryr seg om dem. Hvis de ikke ønsker å snakke med deg eller gå ut med deg, de er ikke verdt å gråte over. Husk, ingen er verdt å gråte over, og den som er vil ikke gjøre deg gråte.
 • Den enkleste måten å komme sammen med en forelsket er å ha din venn hjelpe deg. Ikke søl alt til din venn, og definitivt ikke snakke med din beste fyren venn om knuse din, spesielt hvis forelskelsen er hans venn. Bare vær deg selv og ta sjanser. Noen ganger må du sette deg der ute og gjøre ting selv, men mest sannsynlig vil du få fyr.
 • Finne ut hva som skjedde hvis noe går galt. Hvis din forelsket pleide å like deg som en venn, men vil ikke snakke med deg, ta deg tid til å tenke på hvem som er skyld det var.
 • Ikke vær klengete og ikke alltid henge rundt med ham / henne. Husk, du har venner også! Hvis du ikke kan hjelpe, men bo hos dem så bare be dem om å komme å henge rundt med deg og dine venner. De vil føle seg mer knyttet til deg.
 • Husk, du trenger ikke å gråte over det hvis de avviser deg. Bare vent, hvis de er din venn så bare handle normal, om ikke bare ikke flørte, og snart vil du finne en kjærlighet!

Advarsler

 • Ikke bli altfor besatt med knuse din, vil det virke som du ikke har et liv. Ikke alltid snakke om det heller, kan det bli veldig irriterende til vennene dine.
 • Vær deg selv. Ikke lyv om dine prestasjoner, personlige elementer eller band du liker. Du har lov til å være deg. Hvis du elsker rock musikk og avskyr de det, trenger du ikke å argumentere med dem hvorfor. Hvis du sier "Jeg elsker Aerosmith" og de svarer: "Å, jeg gjør egentlig ikke liker det bandet", kan du svare med noe sånt som "Ok, det er greit med meg. Alle har sin egen smak. Så hva bandet liker du? "
 • Ikke vær stuck-up.
 • Hvis han / hun har nære venner som du tror er problemer eller uhøflig, sjansene er at forelskelsen er også sånn.
 • Ikke bli for vedvarende med den personen. Det er fryktelig irriterende, og de vil ikke ønske å være rundt deg.
 • Bare stirrer på knuse din hele tiden vil ikke gjøre noe bedre. Det vil bare gjøre dem tror du er rar.
 • Hvis personen du liker er uhøflig å alle unntatt for sine venner, bør du nok dra på fisketur for en annen knuse.

Ting du trenger

 • Personlige hygieneprodukter
 • Sjokolade, i tilfelle du er brutt ned. Dette skal kun være behov for ca to uker etter avslag... det er ingen måte du kan så besatt av en person som misliker deg.
 • Et smil går en lang vei. Selv om det ikke er en Hollywood-smil, vil det fortsatt lyse opp rommet mer enn solen.
 • Bare vær deg selv!