Wkano

Hvordan man skal håndtere en sjalu venn

Hvis du har en sjalu venn som gjør livet vanskelig for deg, her er hvordan å avverge deres negative holdning uten å ødelegge vennskapet.

Trinn

Hvordan man skal håndtere en sjalu venn. Sett deg selv i din venns sko og forstå årsakene bak hans eller hennes følelser.
Hvordan man skal håndtere en sjalu venn. Sett deg selv i din venns sko og forstå årsakene bak hans eller hennes følelser.
 1. 1
  Vite forskjellen mellom sjalusi og. Hva kan virke som et bevisst forsøk på å sette deg ned kan faktisk være din venn gir deg.
 2. 2
  Sett deg selv i din venns sko og forstå årsakene bak hans eller hennes følelser. Sjalusi, stammer ofte fra.
 3. 3
  Få en ny mening. Hvis vennen din er å lage kommentarer som ser ut til å stamme fra sjalusi, har noen andre rundt som kan se på situasjonen objektivt. Hvis de ikke er til stede, søke sin mening etterpå.
 4. 4
  Viser en positiv holdning til å la den sjalu venn vet at de har ingen makt over deg og at du er veldig trygg på deg selv. Hvis du ikke er trygg på å begynne med, så bygge selvtillit.
 5. 5
  Hjelp din venn heve sin og bygge et liv som de kan være stolte av stedet for å se misunnelig på deg. Myndiggjøre dem er en god måte å spre sin sjalusi, men bare gjøre dette for dem du mener er verdig din tid og energi. Hvis du ønsker å hjelpe dem og synes de er fint og verdt innsatsen, tilby å vise dem hvordan du fikk håret ditt på den måten, der du fant den skjorta, hvordan du fikk morderen jobben.
 6. 6
  Tilbyr oppmuntring og ros når noe går riktig for din venn, men uansett hva du gjør, ikke skjule din lykke for hva som skjer rett i livet ditt. En ekte venn støtter hele tiden, og skal være glad for dine prestasjoner.

Tips

 • Du kan være en morsom, vakker, selskapelig person at folk er sjalu på. Synd. La dem. Du vil ikke tjene deg noe bedre av catering til hat deres.
 • Hvis vennen din fortsetter å være sjalu og som et resultat prøver å rive deg ned, bør du vurdere å bryte opp med den vennen.

Advarsler

 • Skryt vil bare gjøre noe sjalusi verre.