Wkano

Hvordan man skal håndtere vanlige kyssing problemer

Dessverre ikke alle kysse deg erfaring vil gjøre deg se fyrverkeri. Heldigvis, hvis du har problemer med å komme inn på sporet med partneren din, det finnes måter du kan fikse det og fortsatt ha kyss av dine drømmer! Les videre for noen nyttige tips som du kan bruke til å løse noen av de mer vanlige problemer, fra å føle seg trygg og kissable å håndtere en dårlig kysser.

Trinn

Hvordan man skal håndtere vanlige kyssing problemer. Føl deg trygg på at munnen ser ut, føles og smaker godt.
Hvordan man skal håndtere vanlige kyssing problemer. Føl deg trygg på at munnen ser ut, føles og smaker godt.

Ta hensyn til deg selv

 1. 1
  Føl deg trygg på at munnen ser ut, føles og smaker godt. Hvis du er selvbevisst om munnen, kan du handle litt unaturlig når partneren din prøver å kysse deg, som fører til en vanskelig kyss. Her er noen tips for å gjøre din munn ser og føles fristende:
  • Puss tennene og tungen. Munnen din vil føle seg renere samlet, og pusten blir friskere. Ikke glem å pusse tungen, dette er ofte der dårlig ånde stammer fra.
  • Eksfoliere leppene. Hvis leppene er ekstra sprukken, forsiktig gni tannbørsten over dem, eller bruke en finkornet ansikts peeling på dem.
  • Bruk munnvann og en pust mynte.
  • Myke opp leppene med glans eller chapstick. Noen jenter foretrekker lette, flavored leppe ordbøker for kyssing. Hvis du ønsker en mer nøytral leppe, men gå for chapstick. Uansett hva du gjør, ikke bære noe som er for klissete, så søt som det kan se på forhånd, vil det ende opp over både ansikter og gjør for vanskelig kyssing.
 2. 2
  Være imøtekommende. Sørg for at ditt kroppsspråk er åpen - du kan sende en "la meg være alene"-melding uten å vite det. For å se varmere og mer innbydende, uncross armene, trekk skuldrene tilbake, holde hendene vekk fra ansiktet (spesielt munnen, hvis du har en tendens til å dekke det), få ​​øyekontakt, og, viktigst, smil!
 3. 3
  Bli kvitt dårlig ånde. For en rask løsning, kan du stikke en mint inn i munnen din før du kysser partneren din. For mer permanente tips, kan du lese Hvordan bli kvitt dårlig ånde.

Lær å lese din partner

Noen ganger, selvfølgelig, problemet er ikke deg. Din partner kan sende ut blandede signaler, eller kan være vanskelig å kysse. Heldigvis finnes det noen enkle, subtile reparasjoner som kan gjøre en middelmådig kyss fantastisk.

 1. 1
  Måle den andre personens kroppsspråk. Har han eller hun helle i mot deg, eller instinktivt tilbake bort? Er hans / hennes kropp vinklet mot deg eller fra deg? Legg merke til at avverge ens øyne er ikke nødvendigvis et tegn på manglende interesse, mange mennesker er nervøse før et kyss og kan ikke unngå å snike en titt på noe annet å bryte intensiteten i øyeblikket.
 2. 2
  Undervise ved eksempel. Slik at ny fyr eller jente i livet ditt er rett og slett perfekt. Slag, omsorg, morsomt, spennende, de har alt. Bortsett fra... Oh, hva en forferdelig kysser! Heldigvis kan de fleste dårlige kissers bli gode kissers hvis du har litt tålmodighet, takt og mot. Vis partneren din hva du anser god kyssing. Når den andre personen begynner å følge føre, reagerer positivt og selvsagt slik at han eller hun vet at du liker det. For mer hjelp, se Hvordan håndtere en dårlig kysser.
 3. 3
  Få på deres nivå. Fikk en sår hals fra å se opp på partneren din? Eller er du alltid hunching slik at du kan se øye til øye? Ikke slite. Det er en måte å trekke dette av. Hvis du er kortere enn partneren din, prøve seg hæler eller sitter på en barkrakk. Hvis du er høyere, kan du prøve lent mot en vegg og ha din partner stå mellom bena for å komme på enda fotfeste eller står på lavere bakken. For mer hjelp, kan du lese Hvordan å kysse noen som er en annen høyde.
 4. 4
  Tilby din partner en mint før du planlegger å kysse dem. Dårlig ånde er en av de verste til å forholde seg til når kysse noen. For en rask løsning, kan du prøve casually tilby den andre personen en pust mynte litt før du har tenkt på kyssing, og ta en selv. Hvis problemet vedvarer, kan du lese Hvordan håndtere noens dårlig ånde for flere tips om hvordan du taktfullt hjelpe din partner ut.
 5. 5
  Vær forsiktig når du kysse noen med tannregulering. Det er ikke farlig, og oddsen for å få koblede bukseseler er svært liten, men du bør likevel være forsiktig, spesielt hvis de bukseseler er ny og fortsatt sår. For mer informasjon, se Hvordan kysse med tannregulering.