Wkano

Hvordan overbevise foreldrene dine om å få deg en ny datamaskin

Trenger du en ny datamaskin, men du ikke har noen penger eller en jobb? Også prøve denne guiden ut for størrelsen.

Trinn

Hvordan overbevise foreldrene dine om å få deg en ny datamaskin. Finne ut hvorfor foreldrene dine ikke vil at du skal få en ny datamaskin.
Hvordan overbevise foreldrene dine om å få deg en ny datamaskin. Finne ut hvorfor foreldrene dine ikke vil at du skal få en ny datamaskin.
 1. 1
  Finne ut hvorfor foreldrene dine ikke vil at du skal få en ny datamaskin. Er det prisen? Den du drar på soverommet ditt gulv? Glemme å gå din puddel? Kanskje du ikke trenger en ennå? Kanskje hvis du snakker med foreldrene dine, vil du innse at du aldri får en. Prøv å deretter forme opp din holdning og gjøre ekstra arbeid rundt huset. Hvis du leser boken "Judy Moody erklærer uavhengighet" kan du se alle de tingene hun prøver å gjøre for å få det hun vil. Da hun hopper rett ut og sier: "Så kan jeg ha noe?" Dine foreldre vanligvis vil si "Nei, ikke ennå" Ikke bli som henne og deretter kaste en passform. Akseptere deres svar, men holder å være god. Da vil de se du gjør dette arbeidet fordi du bryr deg, ikke bare for en datamaskin.
 2. 2
  Lag en liste over grunner til hvorfor du ønsker en ny datamaskin, og ikke bruk som, "men alle i skolen har en!" eller "Fordi jeg trenger en!" Ingen foreldre bryr seg om disse unnskyldninger. Noen eksempler er: "jeg må holde opp veldig sent å gjøre leksene mine fordi datamaskinen laster for tregt for meg. For eksempel på torsdag kveld måtte jeg hoppe over middag fordi jeg var opptatt med å jobbe på min skole prosjekt."
 3. 3
  Ikke eller. Det viser bare foreldrene dine at du er svak og har ingen indre til å stå opp for dine rettigheter. I stedet, hvis du er virkelig sint, gå angripe pute. Deretter kommer tilbake og tenke på hva som nettopp skjedde.
 4. 4
  Vis frem ditt travle liv. Hvis du godtar alle invitasjoner vennene dine gi deg å gå sentrum og har noen lunsj, eller har en lemonade stand, så si nei nå og da. Vis foreldrene dine at du ikke er desperat etter å komme seg ut av huset. Da vil de tror du trenger ikke en datamaskin fordi vennene dine kan okkupere all din tid.
 5. 5
  Vurdere om er et problem. Hvis problemet er penger, du virkelig trenger å gå til datamaskinen butikken og sjekke ut noen av datamaskinene. Når du finner en billig, men god kvalitet datamaskin, fortelle foreldrene dine at du vil chip i din fremtidige kvoter bort for å betale for halvparten av datamaskinen. Vis dem at du ikke er bortskjemt og du faktisk kommer til å jobbe for denne datamaskinen og betale noe av det. Eller betale den av ved å gjøre husarbeid. En datamaskin er verdt det! Det er mange avtale nettsteder som selger 975€ datamaskiner for rundt 600€ - 450€.
 6. 6
  Finn en brukt en på nettet. Faktisk brukte maskiner er litt billigere enn nye PCer. Og brukte PC-er enda billigere. Ikke bare det, men det er litt mer miljøvennlig.
 7. 7
  Hvis du vet mye om teknologi, vil du vite at det kan være ny programvare og maskinvare kommer ut. Prøv å dra nytte av det. Som mange mennesker, selv om du ikke vet om mye teknologi, kan du alltids bare gå til et bibliotek, eller gå til en offentlig datamaskin og lære litt mer om datamaskiner før du selv få en. Du kan ikke vite om det vil vare deg.
 8. 8
  Vis at du kan gjøre mer på en ny datamaskin (som å lage filmer.) Når du ber om en ny datamaskin, må du ikke forvente å få en for et år; ". Jeg har ventet lenge for en" så kan du si
 9. 9
  Be om å hjelpe betale med den nye datamaskinen. Du ønsker kanskje noen andre leketøy som du sparer til. Men har du sannsynligvis ønsker en ny datamaskin enn et nytt leketøy som du vil vokse ut. Du kan spare opp igjen for at leketøy.

Tips

 • Sound overbevisende, tenke på grunner som kan forbedre din karakter i skolen eller hjelpe deg å bli en bedre person kanskje, kan det høres cheesy, men det fungerer.
 • Vær høflig og hva foreldrene dine har å si, de er mennesker, også!
 • Hvis svaret er nei, er svaret nei, og noen uberørt person ville lære å akseptere og glemme. Ikke dine fattige foreldre. De gir deg mat og husly. Vær takknemlig. Minst du har en datamaskin. Noen mennesker har ikke en bok eller en dukke. Vent til du faktisk trenger en (aka datamaskinen krasjet.) Be om en ny datamaskin til bursdagen din. Det kan ikke være mer enn et år unna.
 • Et alternativ: Hvis du er maskinvare kunnskapsrike, vurdere å bygge din egen datamaskin. Dette er bra hvis du ønsker å fullstendig tilpasse datamaskinen. (Advarsel: Ingen garanti på datamaskinen, men de delene som regel ha en garanti)
 • Fortell foreldrene dine om fordelene med å få en datamaskin, for eksempel, Pappa, kan du endelig få ditt kontor arbeid utført på tid med denne super rask datamaskin!.
 • Forskning nye begreper som Ram og forskjellen mellom minne og lagring, og hva TB betyr da forklare dette til dem. Du vil høres smart og foreldrene dine vil tro du virkelig kan fortjener en.
 • Du kan alltid gå til venner hus og spille på sine datamaskiner.
 • Ofre noen ting som vil bevise at du tar risiko (for eksempel gjør et løfte du kan holde ut hvis du fortsette å spille videospill og foreldrene dine forteller deg å stoppe løfte om ikke å spille for en uke).

Advarsler

 • Du kan være forårsaket noen smerte eller sinne. Vær sterk.
 • Ingen raserianfall please.

Ting du trenger

 • Foreldre
 • En gammel PC (valgfritt)
 • besluttsomhet
 • et godt priset ny datamaskin (se i et blad eller på datamaskinen)