Wkano

Hvordan overtale foreldrene dine til å la deg gå til en konsert med deg selv

Du ønsker å gå til en konsert, men foreldrene dine kan si nei. Det er ingen sikker måte å få dem til å si ja, men her er noen måter å bedre sjansene dine. Den grunnleggende ideen her er å overbevise foreldrene dine om to ting: 1) Du fortjener å gå, og 2) Du vil være trygg og ansvarlig mens du er ute.

Trinn

Hvordan overtale foreldrene dine til å la deg gå til en konsert med deg selv. Identifiser konserten og få så mye informasjon om det som du kan.
Hvordan overtale foreldrene dine til å la deg gå til en konsert med deg selv. Identifiser konserten og få så mye informasjon om det som du kan.
 1. 1
  Plan på forhånd. For best resultat, er det ideelt å starte minst to uker før konserten du ønsker å delta er planlagt, og jo lenger i forveien du klar, jo bedre.
 2. 2
  Identifiser konserten og få så mye informasjon om det som du kan. Skriv ned (eller skrive ut) hvor konserten finner sted, hvor mye det koster å gå, når det skjer, og hvem som utfører.
 3. 3
  Hvis foreldrene dine ikke er kjent med stedet, kan du prøve å finne noen bilder av stedet for å vise dem. Jo mer de vet om det, jo mer komfortabel vil de føler om du blir det.
 4. 4
  Sjansene for å få til å gå til konserten kan være bedre hvis du kjøper billetten selv, heller enn å spørre foreldrene dine om å bruke pengene. Men diskutere konserten med foreldrene dine før du kjøper billetten, fordi hvis de sier nei etter at du har kjøpt en, så du kan bli sittende fast med en dyr billett du kan ikke engang bruke!
 5. 5
  Vet hvordan du får til konserten. Få klare skriftlige retninger hvis du aldri har vært der før. Det viktige er hvem som skal kjøre deg dit og tilbake. Foreldrene dine vil føles bedre å la deg gå hvis sjåføren er en pålitelig, respektabel person. Som en tommelfingerregel, jo eldre sjåføren er, jo lykkeligere foreldrene dine vil bli.
 6. 6
  Gjør det veldig, veldig klart for foreldrene dine at personen gjør kjøringen ikke vil berøre alkohol eller narkotika på natten av konserten. (Pass på at sjåføren vet dette også!) Det kan virke Dorky, men vurdere å be foreldrene dine til å kjøre deg. Buss eller annen offentlig transport ville fungere bra også.
 7. 7
  Introdusere foreldrene dine til venner du skal gå med. Prøv å sørge for at dine venner ikke ser altfor skummelt når de først møter dine foreldre, og få dem til å handle høflig.
 8. 8
  Hvis du har et søsken som er eldre eller i nærheten av din egen alder, tilbud om å ta dem sammen hvis det ikke ville fullstendig ødelegge kvelden. Du er tryggere sammen enn du ville være alene.
 9. 9
  Gå på konserter er et privilegium, ikke en rettighet. Foreldrene dine vil at du skal "tjene" turen til konserten. Så hvis du ikke kommer godt overens med foreldrene dine, sørg for at din oppførsel er meget god for minst en uke før du nevner konserten. Være hensynsfull. Gjøre husarbeid uten å bli spurt mer enn en gang, sier "please" og "thank you", smil, og fortelle dem litt om hvordan dagen på skolen var.
 10. 10
  Dine foreldre kan være bekymret for den måten du er kledd, spesielt hvis du er en jente. Konserten er din tid til å ha det gøy, men vurdere å velge et antrekk som er rimelig beskjeden og lavmælt. Foreldrene dine ikke vil at du skal tiltrekke seg "feil type oppmerksomhet." Husk, vil musikken være like god uansett hva du har på deg.
 11. 11
  Vurdere å unngå det "." Mosh pits er faktisk litt farlig, og foreldrene dine kan ikke ha deg i nærheten av en. Fortell foreldrene dine at du ikke vil gå i mosh pit, og de vil være mer sannsynlig å si ja til konserten. (Men ikke si det hvis du ikke mener det.)
 12. 12
  Plukk ut noen ting om bandet eller deres musikk som foreldrene dine kan sette pris på. Spille en eller to av sine mer positive sanger, fortelle foreldrene dine om bandets store veldedighetsarbeid i Afrika, og så videre. Være sannferdig, men viser bandet i best mulig lys. Forklar hvorfor se dem live er så viktig for deg.
 13. 13
  Vurdere å bli enige om et portforbud. Igjen, dine foreldre liker å vite hvor du er og hva du driver med, og vite at du vil være hjemme på et bestemt tidspunkt gir dem trygghet.
 14. 14
  Fortell foreldrene dine at på konserten, vil du bære en mobiltelefon, holde den med deg hele tiden, og sjekke den hver time eller så. Du vil ikke være i stand til å høre det ringe i løpet av showet, men du vil være i stand til å holde kontakten med familien hvis det er et problem. Ringe foreldrene etter konserten, når du forlater å komme home.It ville være bedre til tekst under konserten.

Tips

 • Når du er på konserten, være trygg og smart og holde foreldrene informert. Denne måten vil du komme til å gå til flere konserter i fremtiden.
 • Det er to grunner til at foreldre ikke lar barna gjøre ting. Den ene er fordi de ønsker å straffe deg, og den andre er fordi de ønsker å beskytte deg. Så måten å få det du ønsker er å gjøre foreldrene føle seg lykkelig om din oppførsel og sikre din sikkerhet.
 • Fremheve dine handlinger, ikke dine følelser, som grunner til at de skal la deg gå. Ikke overplay på "livet mitt vil bli ødelagt hvis du sier nei"-linjen, eller "mitt liv vil være komplett hvis du sier ja"-linjen.
 • Hvis alt annet mislykkes, og foreldrene dine nekter å la deg gå under noen omstendigheter, røverkjøp. Spør dem om de kan la deg gå til neste konsert, et par måneder fra nå. Få dem til å love deg noe, selv om det ikke er mye. Du ønsker ikke å kaste bort alt det harde arbeidet du brukt på dette!
 • Når du setter ut for å overbevise foreldrene dine om å la deg gå, ikke hevde at "alle andre gjør det." Enten det er sant eller ikke, vil det ikke påvirke dem i det minste.
 • Dine foreldre har hemmelige mareritt for at du får i en bilulykke fordi de lar deg gå med en dårlig sjåfør. Sette sin frykt for å hvile ved å forsikre dem turen er trygt og pålitelig.
 • Tilby å gjøre jobber rundt huset før du spør dem om noe, på denne måten vil virke moden og villig til å gjøre noe for saken.

Advarsler

 • Aldri, aldri la foreldrene se denne siden. Seriøst.
 • Hvis, til tross for dine forventninger, viser det seg at sjåføren drakk eller røykte marihuana eller svelges noen rusmidler i løpet av kvelden, ikke la vedkommende kjøre deg hvor som helst! Selv om det er kort avstand til hjemmet, og de har brukt narkotika før og aldri fått vondt, tar det bare én feil å ødelegge livet ditt for alltid. Selv om det er midt på natten og du tror ikke det er noen andre alternativer. Ringe en taxi, kjøre buss, eller ringe foreldrene dine. De kan bli sinte, men de ville være mye mer opprørt hvis du ble såret eller drept. Ikke ta sjanser.
 • Ikke kjør for fort på vei hjem, selv om du er i ferd med å gå glipp av portforbud. Ringe og fortelle foreldrene dine at du er sent ute, og de vil være mindre sannsynlig å bli sint. De vil tro du er veldig ansvarlig for å la dem vite at du er i live. Din sikkerhet kommer først.
 • Vær forsiktig rundt folk som synes full eller høy. Se opp for situasjoner som kan føre til vold eller uønsket seksuell oppmerksomhet. Bo med folk du stoler på til alle tider.
 • Aldri lyve for foreldrene dine om hva som skjer med konserten, sjåføren eller dine planer. De er sannsynligvis nok til å fange deg og få veldig opprørt, og selv om de ikke ta deg, kan det være en grunn til at de ikke vil at du skal gjøre hva forbudte ting du tenker på. Videre, hvis ting går galt, og det er en nødsituasjon, vil foreldrene dine trenger å vite hva som skjer. De kan ikke hjelpe deg hvis du ikke forteller dem sannheten.
 • Det bør gå uten å si, men hvis du er fortsatt ung nok til å leve med foreldrene dine, må du ikke bruke narkotika eller alkohol. De kan svekke dømmekraften din og lede deg til å gjøre dumme ting som vil få deg i en masse trøbbel.