Wkano

Hvordan skille mellom kjærlighet og vennskap

Så du tror at du elsker noen, men kanskje du er bare veldig gode venner. Hvordan kan du fortelle forskjellen mellom kjærlighet og vennskap? Les videre!

Trinn

Hvordan skille mellom kjærlighet og vennskap. Legg merke til at det er mange likheter mellom kjærlighet og ekte vennskap.
Hvordan skille mellom kjærlighet og vennskap. Legg merke til at det er mange likheter mellom kjærlighet og ekte vennskap.
 1. 1
  Legg merke til at det er mange likheter mellom kjærlighet og ekte vennskap. Du må virkelig se og analysere dine følelser for vedkommende.
 2. 2
  Ekte vennskap er når selv under de største kamper, vil du fortsatt være venner. Når du ikke vil ignorere hverandre over noen dum argument. Du tror at du hater hverandre, men egentlig finne deg selv og vite at livet er ikke det samme uten en god venn å være ved din side.
  • Kjærlighet er i utgangspunktet den samme. Selv når du to fight, vil du sitte alene og ønsker at de var ved din side. Du vil savne dem mer enn ord kan si. Du vil føle at selv om du ikke har noe, vil du fortsatt ha en grunn til å leve hvis de var med deg.
 3. 3
  Innse at ekte vennskap er når du kan gjøre noe sammen med den andre personen. Du føler deg komfortabel rundt dem. Du kan snakke med dem og fortelle dem hemmeligheter som du ellers ikke ville fortelle folk.
 4. 4
  Innse at kjærlighet er når du har et problem, kan du gå til partneren din og snakke med dem om det. Du vet at de vil lytte til deg og gi deg råd tilbake. At de ikke vil si "Jeg har ikke tid akkurat nå." eller "Jeg bryr meg ikke om dine dumme problemer!" De vil bry seg om deg og hva du har å si.
 5. 5
  Forstå at ekte vennskap er når noen gjør narr av deg eller mobber deg, vil din venn stå opp for deg og fortelle at personen av. Din venn vil fortelle deg at personen var en idiot og at de hadde ingen anelse hva de snakker om.
 6. 6
  Forstå at kjærlighet er når noen gjør narr av deg eller mobber deg, vil din partner stå opp for deg, så fortelle deg at mobberen var galt. At det er ingenting galt med deg. At du er så perfekt som et menneske kan muligens være.
 7. 7
  Lærer at ekte vennskap er når din venn beveger seg bort, vet du at dere to vil finne grunner til å holde kontakten, uansett hvor dyre eller gal. Du vil ikke la vennskapet slippe unna.
 8. 8
  Lære at kjærlighet er når partneren din, og du er sjelden hverandre. Du trenger ikke å være sammen med dem hvert sekund av dagen, men når du trenger å være fra hverandre, vil du holde kontakten. Hvis partneren din får et jobbtilbud i et annet land, vil de enten slå det ned eller ta deg med dem.
 9. 9
  Merk at ekte vennskap er når noen flørter med vennen din, du føler deg glad og spent for dem.
 10. 10
  Legg merke til at kjærlighet er når noen flørter med den du elsker, føler du deg sjalu, men så innser at din kjæreste elsker deg og bare deg.
 11. 11
  Forstå at ekte vennskap er når du vet at din venn ville aldri be deg om å endre, fordi du er fantastisk akkurat slik du er.
 12. 12
  Forstå at kjærlighet er når du vet at partneren aldri ville be deg om å endre, fordi de vet at hvem du gjør deg DEG. De respekterer det og elsker deg fordi du er deg. De godtar din feil.
 13. 13
  Mener at ekte vennskap er når vennen aldri ville presse deg til å gjøre noe du ikke ønsker å gjøre.
 14. 14
  Mener at kjærlighet er når din partner aldri ville presse deg til å gjøre noe du ikke ønsker å gjøre med mindre det er absolutt nødvendig. De er villige til å presse deg litt slik at du kan nå ditt fulle potensial, men de vet når du egentlig ikke ønsker å gjøre noe. De kan føle det i deg. Og når de gjør det, vil de trekke seg.
 15. 15
  Innse at ekte vennskap er når noe kommer opp som er bra for deg, men ikke så bra for dem, vil de fortelle deg å gjøre det slik at du kan bli en bedre person.
 16. 16
  Innse at kjærlighet er når noe kommer opp som er bra for deg, men ikke for dem, vil de fortelle deg å gå for det. De vil fortelle deg å ignorere alle andres behov og fokusere på deg og hva som betyr noe for deg. De vil hjelpe deg å ta tøffe beslutninger.
 17. 17
  Forstå at ekte vennskap er når du føler at du har møtt bror / søster som du aldri har hatt.
 18. 18
  Forstå at kjærlighet er når du føler at du har funnet en annen del av deg selv. Som du er ferdig.
 19. 19
  Godta at både ekte vennskap og kjærlighet er like på den måten at for enten en, vil du gjøre noe for vedkommende. Ekte vennskap og kjærlighet er også lik fordi når vedkommende er fornøyd, uansett om de er en sann venn eller kjæresten din, du føler deg glad også.

Tips

 • Sanne venner og en sann kjærlighet er begge veldig vanskelig å finne.
 • De fleste forhold starter med to personer blir gode venner.
 • For noen å være din True Love, må de også være en sann venn, men tatt til neste nivå.
 • Siden de er så like, du virkelig trenger å se deg selv og lytte til dine følelser og ditt hjerte.
 • Det er meget mulig for ekte vennskap til slutt slå inn True Love.
 • Vet at kjærlighet kan noen ganger være en normal del av et godt vennskap.
 • Bare spørsmålet selv om 'Er jeg lykkelig'?

Advarsler

 • Du kan få knust hvis den andre personen bare liker deg som en venn.
 • Det kan være tøft, men du vil gjøre det gjennom uten dem blir din kjæreste.