Wkano

Hvordan slå på kjæresten din

Du har en kjæreste, og nå ønsker å flytte sin interesse for deg opp til varmt svett sex. Kanskje du føler at alt har vært hyggelig og vennlig så langt, men nå ønsker å slå ham på. Her er noen trinn for å hjelpe.

Trinn

Hvordan slå på kjæresten din. Når du er sammen, er å berøre den viktigste komponenten.
Hvordan slå på kjæresten din. Når du er sammen, er å berøre den viktigste komponenten.
 1. 1
  Når du er sammen, er å berøre den viktigste komponenten. Bryte kontakten barriere ved å gjøre ting som føles bra for ham at han vil sette pris på. Opp med hendene skjorten hans og klø ryggen, eller berører brystet. Hvis du virkelig ønsker å varme opp ting, sørg for at de berører er varierte. Ikke gjør det samme til det punktet hvor du er forutsigbare. Menn liker forskjellige smaker. Også berøre ham i offentligheten viser alle rundt at han er din, og du er hans. Men vær forsiktig med å lage en "scene", spesielt hvis han er sensitiv eller sjenert, og i tillegg må du ikke ta ham for mye. Du ønsker ikke å virke klengete.
 2. 2
  Spontan er bra! Kjærlig gni hans kne eller indre lår mens du snakker til ham at du kanskje ønsker å se i øynene og lipsand bite leppene og booommmm han kan kysse u senere
 3. 3
  . Stirre inn i øynene, folkens finne denne sexy!
 4. 4
  Avhengig av stilen hans, kan han liker håret på baksiden av hodet hans blir rykket forsiktig mens kyssing. Kanskje til og med presse ham inn i en vegg og kysse ham, hvis han liker litt råhet.
 5. 5
  Etter ikke å se ham en stund, løpe og hoppe på ham, ha ham ta deg. Gutta tror dette er søt og det gjør dem spesielle, som det viser din iver etter å være rundt ham. Bare sørg for at han kan og ønsker å fange deg!
 6. 6
  Bite underleppen din når du ser i øynene hans. Gutta elsker dette.
 7. 7
  Spontant ta ham av skjorten hans, trekker ham inn og kysse ham lidenskapelig. Når han spør: "Hvorfor gjorde du det?", Fortell ham fordi du "Følte at det" og gå vekk. Han vil trolig følge deg.
 8. 8
  Hvis du føler deg sprudlende, og du er både hjemme alene, ta fjernkontrollen fra ham, slå av tv og lekent utfordre ham til å hente fjernkontrollen. Hvis du kan, hold den et sted han ønsker å komme til på du liker i tee eller bak en BH stropp. Kjempe ham på sofaen, fordi han vil sannsynligvis ønske at fjernkontrollen tilbake. Likevel kan han sannsynligvis være så distrahert at han vil glemme TV.
 9. 9
  Kysse, slikke, bite, eller bite halsen eller ørene. Det er alt som skal til.
 10. 10
  Bruk en sexy lotion eller parfyme, kanskje spray en liten mengde på puta, siden gutta lære å skille sine jenter lukt over tid og lære å elske det. Bruk ingenting for sterk og ingen gammel dame parfyme heller!
 11. 11
  Aldri kalle ham mer enn to ganger om dagen. Det vil holde ham å tenke på deg, lurer på om du vil ringe. Men med dagens tech utstyr, kan du twitter, e-post, skrive på Facebook, og så på flere ganger om dagen. Bruk din egen dømmekraft.
 12. 12
  Som en generell tommelfingerregel, hvis en fyr mener du er slått på, vil han pleier å få slått på.

Advarsler

 • Ikke rush det, ta riktig mengde tid. Jo lengre tid, jo mer spenning bygges opp i ham. Han vil være som kitt i hendene.
 • Ikke bli for pushy eller kraftig i det hele tatt. Kjenner tegn på at kjæresten din ønsker å gå slås på, etter hans nivå av samarbeid. Anerkjenne den halvhjertede "stopp" han ytrer med et smil på ansiktet hans mot irritert "stopp" mumler han med en rynke.
 • Vær forsiktig med hva du gjør med bestemte typer gutter, som ulike gutter kan reagere på forskjellige måter til å bli slått på.
 • Slå ham på ikke nødvendigvis må lede til samleie. Kjenner alternativene og planlegger å komme fram til en lykkelig slutt som passer dere begge.
 • Ikke vær klengete. Gi kjæresten din noen plass, så når du berører ham, vil han virkelig føle det.