Wkano

Hvordan tiltrekke gutter

Uavhengig av hans alder, etnisitet, eller sted, menn alle se etter de samme kvalitetene hos kvinner, svært få av disse har å gjøre med fysisk utseende. Les denne artikkelen for å lære å bli mer attraktive for menn.

Trinn

Hvordan tiltrekke gutter. Være et åpent sinn.
Hvordan tiltrekke gutter. Være et åpent sinn.
 1. 1
  Smile. Smiling er uten tvil det mest effektive du kan gjøre for å tiltrekke seg menn. Hvis du ikke gjør noe annet, må du huske å smile rundt mennene du er interessert i romantisk. Ikke bare kvinner ser mest attraktive når de smiler, sender smilende signal til menn om at du er glad, vennlig og imøtekommende. Det gjenspeiler også en følelse av trygghet, som både menn og kvinner finner attraktive.
  • Få i vane med å tvinge et smil på ansiktet ditt hvis du tar deg selv rynket brynene. Noen mennesker er naturlig disponert for surt når de er ekstremt fokusert eller distrahert, så det vil ta litt øvelse for å tilstanden selv å smile mer.
  • Mange kvinner ser på modeller som scowl i fotografier og prøver å etterligne dem, tenker det vil gjøre dem mystisk og sensuell. Husk at mens skulende kan være "moteriktig", er det ikke oversette til å være attraktiv. Faktisk, mange trender innen mote tendens til å være lite flatterende og skjemmende fra synspunkt av menn.
 2. 2
  Vær trygg. Menn er universelt tiltrukket av kvinner som føler seg trygg på hvem de er både på innsiden og utsiden. Dette betyr ikke nødvendigvis at du bør hele tiden skryte eller opptre som om du er overlegen andre mennesker, faktisk, kan være altfor selvsikker være en turn-off for noen menn. I stedet fokusere på å finne en følelse av indre fred. Dette betyr å akseptere de tingene du ikke kan endre om deg selv og gjør en innsats for å forandre de tingene du kan.
  • Selv om du har noen tvil om deg selv (og alle gjør), prøver ikke å peke ut feil eller usikkerhet rundt menn. Peker ut dine feil vil bare føre ham til å fokusere på dem og oppdage negative kvaliteter som han kanskje ikke engang har lagt merke til på egen hånd.
  • Unngå stadig uro med håret ditt eller justere klærne mens du snakker med en mann du er interessert i, så disse små handlinger vise at du er selvbevisst om utseendet ditt.
 3. 3
  Være et åpent sinn. Menn som kvinner som er på den ene side utdannet og vel-les, og samtidig åpne for å lære ny informasjon og akseptere. Uansett hvor gammel du er, bør du nærmer deg hver ny opplevelse som en mulighet til å lære noe nytt.
  • Unngå å si fordomsfulle, respektløse, eller uvitende ting foran en mann du er interessert i. Mens det er flott å si din mening, bør du være forsiktig at det du sier ikke er støtende på noen måte.
 4. 4
  Ikke vær sjenert. Mens noen kvinner er naturligvis mer sjenerte enn andre, det er en stor forskjell mellom å være sjenert og være engstelig. Sjenerte kvinner kan ikke kreve søkelyset, men de kan likevel være åpen for nye erfaringer og ha det gøy. Sjenerte kvinner, på den annen side, har en tendens til å være mer negativ, anspent og konservative. Gjøre en bevisst innsats for å bare la løs og ha det gøy - ikke bare vil det umiddelbart tiltrekke seg menn, gjør det ditt eget liv mye lettere å ikke ta ting så seriøst.
 5. 5
  Hold deg unna dramaet. Menn er tiltrukket av kvinner som er jordnær og lett å komme overens med. Unngå å bli altfor dramatisk eller emosjonelt sensitive. Ikke si negative ting om folk bak deres rygg, og ikke egge kamper med en mann uten grunn.
  • Mens noen konflikt er uunngåelig i langsiktige relasjoner, prøver ikke å være den type kvinne som starter drama overalt hun går. Det er viktig å akseptere at ikke alle vil glede deg hele tiden, og at det er helt greit.
 6. 6
  Ta vare på kroppen din. De fleste menn bryr seg mer om en kvinnes kropp enn de gjør om ansiktet hennes eller hennes hår. Mens noen menn liker svingete kvinner og andre som tynnere kvinner, er det viktigste at en kvinne være sunn og i form. Uavhengig av hvor mye du veier, er det viktig å få regelmessig mosjon og holde kroppen tonet.
  • Hvis du er overvektig og ønsker å gå ned i vekt, og deretter gjøre en forpliktelse til å komme i form. Ikke bare vil det hjelpe deg å tiltrekke seg menn, vil det også forbedre din generelle livskvalitet, og gir deg mer energi og redusere sannsynligheten for visse sykdommer.
  • Pass på å holde riktig preparert. Du trenger ikke å se helt satt sammen hele tiden, men det er viktig å holde seg på toppen av din personlige hygiene. Innmat, barbering, og / eller voks etter behov, dusje hver dag, og bruke deodorant for å unngå ubehagelig kroppslukt.
  • Det er ingenting galt med å gå au naturlig. Hvis det er det valget du har gjort, men så må du forplikte seg til det og være stolt av kroppen din.
 7. 7
  Kle deg riktig. Igjen, er mote et tema som menn og kvinner har en tendens til å avvike dramatisk. Mens kvinner vanligvis prøver å holde up-to-date med hva som er en mote, menn er mer opptatt av om en kvinnes klær er flatterende for kroppen hennes type. Når det gjelder å tiltrekke menn, er det viktigere å bruke figur-flatterende klær enn å bære de som anses som "moderne" eller "edgy" i øyeblikket.
  • Bruk klær som viser frem dine beste ressurser og skjule verste seg. Dette betyr ikke nødvendigvis iført altfor avslørende klær skjønt. Skjorter og kjoler som er for utringede tyder på at en kvinne er usikker på kroppen hennes og "lett".
 8. 8
  Ta det med ro på makeup. Makeup bør brukes til å forbedre din naturlige skjønnhet, for ikke å skape et falskt bilde. Den generelle tommelfingerregel når det kommer til menn og sminke er: hvis han legger merke til det, er du sannsynligvis på seg for mye. Hold deg til nøytrale farger som passer din naturlige hudfarge, og sørg for å skikkelig blande makeup i ansiktet for å unngå flassing eller misfarging.
  • Husk at mens menn er menn, de fortsatt vet hva sminke er. Med andre ord, du er ikke å lure noen ved pæling på masse maskara eller leppestift. Menn vet hva et naturlig ansikt ser ut og de vet hva en altfor gjort opp ansikt ser ut.
  • Spesielle anledninger som bryllup, bursdager, eller netter ut på byen er et unntak fra denne regelen. Det er greit å få alle dolled opp hver gang en stund, bare ikke komme i vane med å skjule ditt sanne ansikt fra verden på en jevnlig basis.