Wkano

Hvordan unngå å bli irriterende mens rundt vennene dine

Er dine venner noen ganger irritert på oppførselen din? Hvis du ikke endrer dine veier, kan du finne deg selv uten noen venner i det hele tatt. Her er noen ting du kanskje ønsker å se opp for.

Trinn

Hvordan unngå å bli irriterende mens rundt vennene dine. Hvis du har en gutt / jente venn ikke snakke om ham og om vennen din ikke har en gutt / jente venn prøver å snakke med dem og spør dem hvem de liker ikke hvis det ikke allerede vet.
Hvordan unngå å bli irriterende mens rundt vennene dine. Hvis du har en gutt / jente venn ikke snakke om ham og om vennen din ikke har en gutt / jente venn prøver å snakke med dem og spør dem hvem de liker ikke hvis det ikke allerede vet.
 1. 1
  Hvis du har en gutt / jente venn ikke snakke om ham og om vennen din ikke har en gutt / jente venn prøver å snakke med dem og spør dem hvem de liker ikke hvis det ikke allerede vet. Prøv å lage en samtale om dem, ikke om deg med mindre de ber deg ♥. Ikke si hva, og sette seg ned og ikke snakke om knuse din. Hvis du forteller din venn, du bare kan ha en wingman for å hjelpe deg ut også! Vi har alle vært der, og hvem andre enn dine venner vil hjelpe deg?
 2. 2
  Ikke snakk om ting du ikke forstår. Hvis to mennesker prøver å ha en samtale om kjernefysisk fisjon, og du vet ikke noe om det, så spør spørsmål. De kan sette pris på din interesse hvis du er genuint skal prøve og forstå fordi det viser at du ønsker å bli involvert i sin intimitet på noen måte. Nei de vil tro du er irriterende og gange. Hei, hvis du virkelig er interessert, slå det opp senere! Det er ingenting galt med det.
 3. 3
  Ikke snakk bare for å snakke. Finn noe som bringer mening og verdi til deg å snakke om, men ikke skryte!
 4. 4
  Innlede samtaler om ting som du kan bidra gyldige poeng av argument eller informasjon. Dette vil gjøre folk ønsker å lytte til deg.
 5. 5
  Styr kroppsfunksjoner. Ingen liker en gass maskin. Det er OK å av og til la en ut på din venn, men ikke for ofte. Rap er også greit en gang i blant, men ikke gjør det hvert 5. sekund. Også, enten du vet det eller ikke, kan burps lukter dårlig og folk ikke liker dem pustet i ansiktet.
 6. 6
  Hvis en av vennene dine har sin kjæreste / venninne der, holde forholdet snakke til et minimum. Ingen liker å vite hvor ofte du gjør det og hvor du gjør det.
 7. 7
  Ikke knekke knokene hele tiden. Dette er mer av en ting du gjør selv. Det greit å knekke en eller to ganger, men ikke være en av dem som sprekker hvert bein i kroppen, en rett etter den andre. Hvis du legger merke til når dette skjer, er samtalen drept i gruppen.
 8. 8
  Hvis noen forteller deg en vits eller sier noe vittig, ikke bare sitte der og le. Tenk på noe å si. Og ikke bare noen gamle ting. Still et spørsmål knyttet til temaet for spøk eller noe. Hvis alt du gjør er å le [men noen ganger denne atferden er satt opp for at personen til å flykte til sin egen mening, fordi de kan bli lei av de samme gamle kjedelige samtaler og sløve mennesker. Kanskje de valgte å ikke si noe fordi de ikke føler at det ville være verdt det eller føre til noe positivt. Personen må føle seg helt komfortabel for å gjøre dette], vil den personen (og i det lange løp, andre) bare forvente en fleip eller to etter deg. De vil ikke finne deg interessant og de vil i sin tur finner du være en pushover og pushovers er alltid irriterende.
 9. 9
  Ikke gjør det hvis de sier nei. Folk vanligvis hater folk sånn.
 10. 10
  Gjøre noen vitser som grove vitser, men bare på passende tidspunkter og ikke gjenta det hvis de ikke hørte, men hvis de spør deg hva du sa fortelle dem men ikke si hørte du meg. det ville være dumt av deg.

Tips

 • Stillhet er alltid bedre enn å være irriterende.
 • Du trenger ikke finne deg følelsen dårlig om dette. Å være "irriterende" er rett og slett en smakssak. Ikke bruke tid lurer på hva folk tenker på deg. Å være deg selv er det beste du kan gjøre!
 • Hvis du tror du trenger å forandre deg selv til å passe i en gruppe, kanskje du bør endre gruppe i stedet for deg selv?
 • Ikke snakk for mye og ikke vandring på om noe irrelevant.
 • Feire at du er unik!
 • Ikke være et verktøy og du vil ikke være irriterende. Tenk for deg selv og ha egne meninger.