Wkano

Hvordan være din egen person

Alle er forskjellige, det eneste problemet er, folk er så image-bekymret for at de later til å være noe de ikke er. Det bør ikke være slik. Folk bør være individer, med sine egne tanker og følelser, og de bør ikke fake det bare for å bli akseptert av sine jevnaldrende. Du vet bedre, antar jeg, eller annet du ikke ville være å lese dette. Utstøtte, freaks, og nerder er de som vil nå lengst i fremtiden, så glem barnslige ønskene til aksept og bare la gå. Hvis du alltid har følt annerledes, som du aldri passe inn, er det på tide å eie den.

Trinn

Hvordan være din egen person. Være et åpent sinn.
Hvordan være din egen person. Være et åpent sinn.
 1. 1
  Være unik. Ikke endre din stil etter siste mote, ikke med vilje imot det heller. Kle hvordan du føler deg og hvordan du liker. Hvis andre ikke liker det, bare ikke bryr seg. Det vil være vanskelig i begynnelsen, ignorerer dem, men hvis du holder på å gjøre det, vil de slutte håner deg. Dette vil være en fin måte å se hvem dine virkelige venner er, fordi de er de som vil ta imot deg uansett.
 2. 2
  Være et åpent sinn. Ikke slå alle ned før du kjenner dem. Ikke dømme en bok etter omslaget. Sjekk alle ut og se hvem de virkelig er, fordi oddsen er at de også bare utgir seg for å være noen de ikke er, og det er noen andre inne. Hvem vet, du bare kan finne du har ting til felles med folk du aldri engang drømt om.
 3. 3
  Finn ut hva du liker - Dine interesser og hobbyer. Hvis andre mennesker som du finner "cool" liker noe du ikke kan stå, ikke late som om du liker det også. Du må respektere det, men du trenger ikke å like det. Selv mennesker som du har mye til felles med kanskje at en ting de liker at du ikke gjør det. Men ikke glem at ingen er akkurat som en annen, så det er greit å bli venner med disse menneskene, fordi du har nok til felles.
 4. 4
  Elsker og stoler på deg selv. Har du akseptert at du er annerledes, nå må du elske det! Vær glad for at du ikke er som alle andre idiot i klassen. Stol på deg selv før du kan stole på noen andre. Du må forstå den egentlige betydningen av tillit før du forteller hvem som helst din dypeste, mørkeste hemmelighet.
 5. 5
  Organisere skapet. Ikke bare handle original, kle original. Hvis du går til en skole med en kleskode, prøv å utstyre eller bryte reglene litt. Hvis du er villig til å gå til det ekstreme med utseendet ditt, gå videre, men du må vite konsekvensene av å bryte reglene. Bruk det du liker. Gå gjennom de ulike gruppene og stiler og ta ut deler av dem du finner fasjonable og samarbeide de ulike sjangrene å skape en stil som er deg.
 6. 6
  Innse at noen ganger, folk kan ikke akseptere deg for noen av de beslutninger som tilhører deg å oppdage deg. De skulle brukes til deg at de ønsket å tro virkelig var deg, men det var det ikke. Følger du? Med dette det meste jeg mener din familie. De sier at familien aksepterer og elsker deg betingelsesløst, uansett hva. Jeg har lært av egen erfaring at familiemedlemmer, spesielt foreldre, kanskje ikke egentlig liker de nye endringene. Bryr meg ikke. Gjør hva du vil gjøre og hva gjør du føler deg glad *. Ikke vær dum og gjøre ulovlige crap, men hvis de mase om dumme ting, bare ignorere det. Du kan ikke droppe familien din, men hvis de ikke kan ta deg for deg, vil det ikke være en forbrytelse å distansere deg fra dem litt. Din egen originalitet står på spill her. Bottom line, ikke la noen prøve å kjøre ditt liv og gjøre deg hva de ønsker å være. Vær den du ønsker å være. Ikke ta det for langt, men det er ikke noe problem å være deg selv.
 7. 7
  Vær glad - Gjør det uten å koste andre sin egen lykke. Vi kan alle være glad, selv når du er på forskjellige sider.

Tips

 • Å være deg selv kommer innenfra.

... Og det er mer!

Være modne nok til å vite forskjellen mellom "å være din egen person" og det å være "annerledes" fordi det er populært. Vet også at å definere din karakter har lite å gjøre med hvordan du ser ut, men mer med hvordan du håndterer situasjoner, de beslutningene du gjør, hvordan du forholder sosialt og hvordan du bruker fritiden din. Enige om å være uenige, la oss ikke være såre tommeltotter for skyld for å være "annerledes" - finne deg selv. Du er ikke hår eller klær. ~ R

 • Dette er noe som tar tid og tålmodighet, og noen ganger kan det føles håpløst, men hver kveld, bare bildet selv, fri for gruppepress.
 • Ikke la noen presse deg rundt for å være original. Hvis du ikke kan forsvare deg selv bare gå bort, men ikke ta dritt fra noen.
 • Dette vil være en flott mulighet til å se hvem dine virkelige venner er, så ta fordel av det.

Advarsler

 • Ditt sosiale liv kan bli alvorlig skadet av dette, og du kan tilbringe mye tid alene. Hvis du ikke liker dette, ikke gjør det.
 • Ikke trekk stunts for ekstreme for å bevise din originalitet, med mindre du er villig til å ta konsekvensene.
 • Pass på at du vet hvilken gruppe du tilhører, føre til at folk kan merke deg som en poser hvis du velger en gruppe du egentlig ikke liker - og som ganske bryte hensikten med hele greia.

Ting du trenger

 • en unik personlighet
 • tillit
 • Stol på deg selv