Wkano

Hvordan være en bad boy

Gutta over hele verden har hørt om bad boy. Han ser ut til å få de fleste av jentene, og gutta har akseptert det faktum at "nice guys finish last". Tvert imot er det helt feil. Grunnen snille gutter ser ut til å mislykkes med kvinner er ikke fordi de er fine, men det er på grunn av alle de andre egenskapene snille gutter synes å huse. Mange fine gutter har en tendens til å være også fysisk og følelsesmessig klengete, altfor sensitiv, og bare en over-all pushover. De vil behandle alle pent, selv folk som er frekk og hensynsløs. De trenger folk til å godkjenne dem og liker dem, og de prøver å oppnå dette målet ved å være hyggelig mot alle. Disse gutta vil behandle en jente pent, men de mangler en sterk personlighet eller identitet. Denne artikkelen vil hjelpe deg å forstå måter av bad boy, og være din beste selv!

Trinn

Hvordan være en bad boy. Bli sentrum av din verden.
Hvordan være en bad boy. Bli sentrum av din verden.
 1. 1
  Vær en mann. Du har din egen tid, dine egne drømmer, og dine egne planer, og du må holde seg til dem. Hvis du ikke liker noe, så ikke liker det. Du må ikke forandre deg selv eller dine ideer bare fordi kvinner ikke liker det. De fleste menn prøver å imponere så hardt, prøver å få jenter til å like dem at de glemmer å være seg selv. Hvorfor skulle en jente ønsker å være med en fyr som ikke engang har sin egen identitet? Du må opprette og vedlikeholde en sterk karakter. Aksepter dine feil og mangler, og fokusere på å være bedre. Ingen er perfekte, og noen mennesker ikke liker deg, det er enkelt som det. Dette er det viktigste steget og konsept å forstå, og når du har mestret det, vil jentene komme til deg naturlig.
  • Oppdag dine verdier. Hva liker du? Hva hater du? Hva er unikt med deg? Hva gjør deg lykkelig? Kjenn deg selv, eller du vil alltid prøve å "passe" på som så mange menn der ute.
  • Hold deg oppdatert med hva som skjer i verden. Les avisen eller se på nyhetene, og du vil alltid ha noe å snakke om!
 2. 2
  Bli sentrum av din verden. Gå med hensikt, snakke med hensikt, og tregere bevegelser. Dette er ikke lett, men det vil være nyttig gjennom hele livet. Du må gjøre deg selv, ditt liv og din tid en prioritet. Menn over hele verden mister synet av seg selv, og sette andre mennesker over dem. De går rundt gledelig andre mennesker, noe som gjør at de er fornøyd, selv om det vil føre dem smerte. De vil la en pen jente eller venner styre sine liv og ende opp med å bli frustrert. Snille gutter har en tendens til å alltid gjøre behovene til andre mennesker en større prioritet enn sin egen lykke. Mange gutter føler seg skyldig når de ikke setter andre først. De opptrer hyggelig og snill, håper andre vil legge merke til, men de får gikk bort og dyttet rundt. Vær hyggelig mot deg selv, du fortjener det!
 3. 3
  Slutte å bry for mye. En av de største fallgruvene for alle hyggelige karer i verden er at de bryr seg for mye. De bryr seg for mye om: hva folk tror, ​​hvis den jenta liker dem eller ikke, om de gjorde noen opprørt, eller hvis ikke gjør hva "riktig". Bry seg om ting er en god ting, men det blir et virus da tatt til ekstreme lengder. Ideen her er å la ting være, og slutte med å prøve å fikse ting som er utenfor din kontroll. La folk være. La folk tenke hva de vil. La folk rote opp eller gjøre feil og lære på egenhånd. Ikke bli jobbet opp om alt som skjer med deg. Lær å utstråle en rolig tilstedeværelse, og smil. Dette er ikke lett, akkurat som andre trinn, men det er en viktig kvalitet for "dårlig" gutt. Jenter elsker gutter som holder seg rolig og er bekymringsløse til rett tid. Simply, øke bevisstheten i hva du bruker tiden din bry seg om, og finne ut om det er det som virkelig teller.
  • Hold disse ideene på hjertet i løpet av dagen.
 4. 4
  Slutte å spørre om tillatelse eller godkjenning. Snille gutter er alltid venter på noen tegn til å ta litt action, noe som gjør dem vises passive og engstelig. Aldri be om tillatelse til å gjøre noe (spesielt med kvinner) og håndtere innvendinger som de kommer. Stopp leter til andre å avgjøre om du handler "riktig". Aldri bekymre deg om noen godkjenning og gjøre hva du synes føles riktig for deg. Som du har brukt denne loven, vil du innse at du alltid har hatt tillatelse til å gjøre de tingene du ønsker å gjøre.
  • I stedet for å spørre "Kan jeg kysse deg".. gå for kysset, og samme gjelder for "Kan jeg snakke med deg?", Eller "Vil du gå på date med meg?".. Begynne å snakke med henne, og si "Vi trenger å henge ut.. Hva er bra for deg, fredag ​​eller lørdag?" Den tankegangen handler om å gå for hva du vil heller være avhengig av andre for å gi den til deg.
 5. 5
  Lede. Som mann må du alltid føre-Ikke vente på at noen skal fortelle deg hvor du skal dra, eller hva de skal gjøre, Lead din vei gjennom. Å være leder er noe som er naturlig når du slutte å bekymre deg om andre mennesker og gå og gjøre hva vet du trenger å gjøre. Det handler ikke om å være egoistisk, men heller ta vare på livet på egen hånd.
  • Være leder av livet ditt i enhver situasjon-Hvis du ønsker å snakke med den jenta, eller ønsker å få den jobben, gå gjøre det. Hva som er riktig for deg, fordi ingen andre vil!
 6. 6
  Være avgjørende. Alltid vet hva du vil, og hvordan du får det. Finne ut hva du vil i en situasjon med jenter og livet generelt, og gå etter det. En mann som nøler eller er usikker vises veldig svak. Ha noe å si eller en sterk mening om alt, fra restauranten hvor du spiser, til neste aktivitet. Iverksette tiltak mot det du ønsker;. Det frigjør deg fra frykt og bekymring som du jage etter ting du virkelig ønsker Du har bare ett liv, må du styre den mot en retning du vil være fornøyd med. Husk... Hvis du ikke vet hva du vil, hvordan vil du vite når du har det?
  • Tips en være mer avgjørende!
 7. 7
  Vær ærlig med andre, spesielt selv. En ting slemme gutter er virkelig god til er å være ærlig, noe som er stikk motsatt av hva de fine gutta gjør. Hvis en "dårlig" gutt liker en jente, vil han vise henne uten tvil i hans sinn mens en hyggelig fyr har en tendens til å skjule sin interesse. Hyggelig fyr prøver å være en jenter venn og aldri vise interesse for henne, og dette ender opp med å plassere ham i vennen sone. Jenter vet når gutta dem liker, og en bad boy har ingen problem viser at til en jente, mens en hyggelig fyr synes å skjule det eller later til å ikke bry seg. Enkelt, for at du skal være en bad boy, må du være ekte med og ærlig med en jente fordi hun allerede vet hva du vil. En bad boy kan stirre på en jenter brystet, mens en hyggelig fyr prøver å snike en topp i. Jenter liker det når du er mann nok til å vise henne at du er interessert heller da utgir seg for å skjule den egentlige ønsker. Andre del av denne ideen er å være ærlig med deg selv, og hvem du er. Vi har alle historier i våre hoder som forklarer hvem vi er, og hvorfor vi gjør det vi gjør. Lær å få øye på de historiene du forteller deg selv for å skjule virkeligheten. f.eks. Å ha høye standarder for jenter som en måte å unngå avvisning, som i ingen er gode nok for deg.
 8. 8
  Grow uavhengighet. Lære å nyte deg selv og ditt eget selskap. Du vil innse at jo mindre du trenger andre mennesker, jo mer andre folk trenger deg. Alltid lage din egen moro og underholdning. Har en sterk lidenskap, og finne hobbyer og andre interesser som du ønsker å tilbringe tiden din. Livet er så morsom og så interessant som du ønsker å gjøre det. Aldri gjøre et forhold eller kvinner din første prioritet eller eneste kilde til lykke. Slutte å lete etter andre, spesielt kvinner, for å gjøre deg lykkelig, fordi du ikke trenger dem. Gutta over hele verden prøver å finne lykken fra alt unntatt seg selv. Når du lære å ha det gøy med deg selv, vil du tiltrekke seg alt annet, og du vil virkelig bli selvstendig.
  • Ha en hobby. Alt som bruker tiden din, og gjør deg glad. Det bør være noe som du brenner for, noe du liker, og noe som du kan bygge videre på! Hvis du ikke har eller vil ha en hobby, at-minst frivillig. Bruk tiden til å gjøre noen glad!
 9. 9
  Verdsette deg selv-elske deg selv på en balansert og respektabel måte. En "bad boy" er dårlig fordi han vet at han er verdt det, og han bryr seg om seg selv. En slem gutt innser to viktige fakta om livet, vet du selv bedre enn noen andre, og dermed din mening om deg selv er over andres meninger og ingen i verden er over deg. Det hele kommer ned til å ha selvrespekt, og du må tjene din egen selvrespekt før du kan forvente at andre, spesielt jenter, til å respektere deg.
  • Hvordan får du selvrespekt? Opprette en standard for hva du vil akseptere eller ikke vil akseptere fra folk, og følge gjennom med det. Den viktigste delen av å ha selvrespekt er å ikke sette opp med mennesker, menn og kvinner, som er respektløst mot deg, din familie eller venner.
  • Problemet med snille gutter er at de er hyggelig mot alle, selv de som er ikke hyggelig tilbake. Vi er alle opplært til å vende det andre kinnet til, men i mange tilfeller, som bare gjør situasjonen verre. Når du behandler folk som betyr for deg pent, de er rett og slett blir belønnet for sin dårlige oppførsel. Vær hyggelig mot folk som er snill og kjærlig. Være hyggelig mot noen mener vil ikke gjøre dem liker deg. Det er ingen grense for hvor mye bitre mennesker i verden, men det finnes også gode mennesker i verden. Omgi deg med de beste eksemplene du kan finne.
 10. 10
  Vær sterk fysisk, men først og fremst følelsesmessig. Som en mann, må du være en søyle av styrke at din familie, venner, og spesielt kvinner kan lene seg på. Slipp behovet for å sutre, klage eller stønn. Hver der du går, vil du finne noen som ikke gjør annet enn å klage om alt som skjer med dem. Folk har denne attraksjonen til å spille offer for å få oppmerksomhet fra andre mennesker. Skjønner, uansett hvor mye du klage eller ventiler, vil det ikke endre virkeligheten. Livet er ikke rettferdig, og det vil aldri bli. Men ikke klag. Simply, suge den opp og håndtere det. Når ting går galt, bare gjør ditt beste for å gjøre det gjennom dagen. Det er ditt ansvar som en mann for å sørge for at menneskene i livet ditt blir tatt vare på. Det er lett å bli fanget i det øyeblikket når det skjer noe ille, men bare husk din rolle som en mann, og du vil være i stand til å håndtere det.
  • Trening eller delta i noen form for fysisk aktivitet hver dag. Regelmessig mosjon bidrar til å forbedre humøret, energi og generelle helse! Dette er en kritisk del av å hjelpe deg med å forbedre emosjonell kontroll, som det bidrar til å opprettholde den daglige stress nivå. Working ut også forbedrer din tillit dramatisk, så trening!

Tips

 • Å være en mann, tar en bad boy tid, det er en om å ta ett skritt om gangen, og en dag vil du ha fullt vokst til den mannen du desire.This handler ikke om falsk, men å være din beste selvtillit.
 • Bare å være en bad boy handler om å stole selv mer enn andre mennesker og deres innspill. Alt kommer ned til å realisere din usikkerhet og tvil, og fjerne dem. Når du gir slipp på behovet for godkjenning fra andre, vil du bli en bad boy.
 • Filmer å se: Fight Club, 300, Den siste samurai, Ja mann og Hitch
 • Visual praksis. Hver dag, tenk deg selv som den mannen du ønsker å være. Bare se deg selv snakke, gå og tenke slik du vil, og det vil hjelpe deg å komme til målet ditt raskere.
 • Bøker å lese: Way of the Superior Man, Psycho-Cybernetics, Iron John.

Advarsler

 • Det er ikke lett å forandre deg selv, og du virkelig ikke kan unnslippe år med programmering, men du kan alltid bli bedre. Så, ikke prøv å forandre deg selv helt, men se hvor du kan forbedre det meste.
 • Kvinner vil teste deg for å se om du er den virkelige avtale eller bare en skuespiller. Følg disse trinnene til du internalisere dem.
 • Å være en bad boy vil sette deg fri fra dine gamle trengende vaner og dine gamle trengende venner.