Wkano

Hvordan være en pen og preppy ungdoms

Dette er en guide til å være en prep. Selv om du ikke ønsker å være en prep, vil denne guiden fortelle deg det lave ned på alle merker der ute.

Trinn

Hvordan være en pen og preppy ungdoms. Få de riktige klærne.
Hvordan være en pen og preppy ungdoms. Få de riktige klærne.
 1. 1
  Få de riktige klærne. Selv Prep er en livsstil, klær er en viktig del. Prøv butikker som Ralph Lauren, Lacoste, J. Crew, Lilly Pulitzer, The North Face,. Alltid gå for kvalitet fremfor kvantitet. Hvis Disse butikkene er ute av din prisklasse, det er greit, prøv å finne polos, oxfords, khakis, Bermuda shorts, jakker, klassisk snitt jeans, ert strøk og sundresses på andre butikker. Sørg for at alt er veldig rent og godt montering.
 2. 2
  Få håret under kontroll. Du må holde håret godt bevart og krusfritt. Vaske den minst en gang hver to dager. De fleste forbereder har svært polert rett hår, noen har løse bølger. Husk: slå det opp, ikke alltid ha håret på samme måte, og gjør kreativ bruk av bånd og pannebånd.
 3. 3
  Kjøp en god sekk. Alltid det perfekte tilbehøret, fullfører en pose antrekket, og hvis du har mer enn én, kan du bruke den som passer humøret du er i. Gode de inkluderer Chanel og Coach. Er Totes et must, og de kan komme billig, Classic som er Longchamp, Tory Burch og Herve Chapelier som kommer i morsomme farger, mens andre kan monogram og kan kjøpes på Lands End eller Vineyard Vines. For skolen, prøve å bære rundt en messenger bag eller tote. Huske noe dekket i etikettene er ikke, undervurdert er best.
 4. 4
  Sko er en mye over så en del av å være preppy. De fleste forbereder slitasje Eliza B flip flops, eller jack rogers sandaler i sommermånedene. Men vanlige skinnsko vil gjøre. Båt sko, UGG mokasiner, og leiligheter er den vanlige typen fottøy. Noen ganger høye Uggs enn jeans på en kald vinterdag. Hvis hæler er slitt de er vanligvis en svært liten hæl i en veldig klassisk style.Sperry topsiders er veldig preppy, også, og kan brukes året runde.Frokost seg med side mønstre er ultra preppy.
 5. 5
  Bruk subtile makeup. Litt concealer og farget fuktighetskrem for å dekke opp ujevnheter, et snev av blush for å gi deg litt farge, litt mascara og kanskje eyeliner hvis det ser bra ut på deg og chapstick. Det er bedre hvis du bruker bare mascara og lipgloss. Hvis du er en prep, bør du begynne å bruke mascara på en god alder. 12 eller litt før du er 13 ville være et godt tidspunkt å starte.
 6. 6
  Prøv å ikke la huden avslapnings. Bruk en acne behandling selv om du har liten eller ingen kviser, siden de også hindre acne. Eller bruke tannkrem, men bare sette den direkte på acne ellers vil det tørke ut huden din og produsere mer olje! Hvis du er ute etter god hudpleie gå til en hudlege, er det verdt det. Spis godt og drikk 3 glass vann om dagen. Ignorer alle som sier åtte glass er bra-du får det meste av vannet fra maten du spiser! Resultatene vil vise, stole på meg. Hvis du har akne, ikke vær hard mot deg selv. Gjør hva du kan, men ikke føler dårlig om huden din. Akne vare ikke evig.
 7. 7
  Holde aktiv. Noen idretter som er felles for forbereder er landhockey, tennis, lacrosse, golf, mannskap, seiling, svømming og dykking. Noen andre alternativer er dans (spesielt ballett) eller cheerleading.
 8. 8
  Spise sunt. Alltid tygge sakte og spise bare når du er sulten og alltid stoppe når du er full. Ikke spis for mye junk food, men ikke bli altfor begrenser på deg selv eller du vil føle deg råtten glipp av godbiter. Å være tynn er ikke svaret, men holde på en sunn vekt.
 9. 9
  Få gode karakterer. Studer hardt og få de beste karakterene du kan. Alltid heve hånden din hvis du vet svaret, men ikke vise frem. Det er greit hvis du ikke vet svaret, rett og slett ikke rekker opp hånden. Alltid bedre å se smart enn å åpne munnen og motbevise det. Ikke opptre som om du er over andre hvis din karakter er gode.
 10. 10
  Vær vennlig! Vær hyggelig mot alle. Du trenger ikke å være venner med alle. Bare være høflig. Aldri være slem mot noen.
 11. 11
  Nyte livet.
 12. 12
  Vær deg selv! Ikke kopier denne artikkelen helt. Juster det som passer deg, være fornøyd med deg selv.

Tips

 • Bare kjøpe klær som passer deg godt. Ikke presse inn i klær. Eller bruke klær du drukner i. Ikke få klær som er utringede
 • Selvfølgelig er kroppen din den viktigste nøkkelen! Vaske kroppen og ansiktet er et must! Holde neglene rene og trimmet er stor også, ingen ønsker å komme i nærheten av en person med katten klør! Har i det minste 7 timer med søvn for å hindre mørke sirkler og linjer. Ikke glem, det hjelper også din sinnstilstand! Også, prøver å spise sunnere. Vanligvis ville fast-food restauranter minst være 5€ for måltidet, så i stedet får en sub på t-banen! I stedet for brus, hente vann. Sist men ikke minst, bør Tennene bli børstet minst to ganger om dagen og flossed, men prøv å gjøre det to ganger. Putting på fuktighetsgivende kremer eller lette parfymer holde huden hydrert og frisk!
 • Bruk preppy parfyme. Den ultimate preppy parfymer er veldig rent smelling og lys. Ralph Lauren, Burberry, og Chanel er merker som eksemplifiserer dette veldig bra.
 • Vanligvis noen trendy klær er ikke preppy, men ikke for mange farger. Klassisk og ren stil imidlertid.
 • Preppy sport er: golf, tennis, svømming, seiling, spor, ridning, lacrosse, landhockey, og mannskap / roing hvis skolen har them.Dance som ballett
 • Hvis du ikke har tonnevis med penger å bruke på dyre klær eller hårprodukter, prøv utsalgssteder og salg. Marshals og TJ Max har navnet merker som Michael Kors, er Betsey Johnson, CHI, Vera Wang, Vera Bradley, Converse, etc. Marshals også spesielt bra for klær og dekorere rommet ditt for å tilfredsstille din smak. men det har noen gamle sesonger så vær forsiktig
 • -Når du er på skolen, prøve å henge ut med preppy barna. Ikke vær en klynge seg.
 • -Tøyvesker for skolen bør være Classic dvs. Vineyard Vines, Murrays Toggery Shop, J Crew den mest populære bag i 2011 er Longchamps
 • Bruk ekte perler hvis du kan. Arvestykke perler er ideelt. Det er best hvis du ikke bære perler på skolen fordi de kunne bli stjålet.
 • MERK: Preppy er forskjellig fra populære, kan jentete, etc. En preppy girl være disse tingene, men bare fordi du er populær, betyr ikke at du er preppy. En hettegenser, singlet, og khaki-capri er ikke preppy. En cardigan, polo, classy korte shorts og rutete skjørt eller denim miniskjørt er. MERK: Når iført en mini skjørt, er det bedre å bruke tights eller leggings yngre. Det betyr også at bare fordi du er preppy, betyr det ikke gjøre deg populær.

Advarsler

 • ALDRI prøve og være noen andre. Denne siden er bare en guide!
 • Det vil være folk som hater forbereder. Bare overse dem og gå en annen vei med vennene dine.
 • Ikke prøv å være en prep å passe inn, er preppy en klassisk livsstil og folk vil vite når du er falsk
 • ALLTID ha din egen stil ikke får hva alle andre får være annerledes og ikke kopiere det de har på.
 • Hvis du ikke elsker deg selv, vil disse tingene ikke fungerer
 • ALDRI røyke, drikke eller ta narkotika eller gjøre narkotika.