Wkano

Hvordan være en punk rock jente

First off, hvis du ønsket å være en punk stein jente, ville du ikke være på Internett prøver å finne en how-to guide. Men siden du er, du åpenbart trenger noen tips så les videre.

Trinn

Hvordan være en punk rock jente. Sjekk ut noen ut-av-byen viser.
Hvordan være en punk rock jente. Sjekk ut noen ut-av-byen viser.
 1. 1
  Vær deg selv. Det er så mange små barn der ute i dag som bare ser en scene som en kul måte å kle eller å gjøre opprør mot sine foreldre. Du trenger ikke å kle, handle eller tenke en bestemt måte å være. Det er det fine med å være punk. Det handler ikke om overfladisk-det er en tankegang, det er en livsstil.
 2. 2
  Være et åpent sinn. Ikke være forutinntatt. Åpne opp ditt hjerte og sinn til ting som er "utenfor boksen". Oppleve nye ting og ideer. Punks vanligvis holder sammen fordi de har vært utstøtt i en eller annen måte fra "normal, cookie-cutter" samfunn. Ikke alle punkere holde sammen bare henge ut med slik du vil trenger du ikke å sette en merkelapp til vennene dine. noen ganger motsetninger tiltrekker hverandre. Ikke lukk folk ut av livet ditt for sine synspunkter, politikk, stil, rase, religion, kjønn, seksuell legning eller noe sånt. Snakk med forskjellige mennesker, lære, debatt. Utvid selv.
 3. 3
  Gå til show! Uansett hvilken by eller sted du bor i, er det show. Din lokale band er kanskje ikke stor, men betale dekselet og støtte deres arbeid. Det er hva punk handler om. Rocke ut med venner og ha en god tid. Respekter arenaer som du går til. Mer enn sannsynlig, det er mennesker akkurat som deg å ta penger ut av lommene for å sette på et show, så har en god tid, men være respektfull. Mange arenaer stengt ned fordi folk ikke vet hvordan de skal opptre og være respektfull.
 4. 4
  Sjekk ut noen ut-av-byen viser. Større byområder har vanligvis viser hele tiden med større touring band. Sjekk ut band nettsider, blogger og sosiale nettverk profiler (f.eks myspace) for å se når de vil være i ditt område eller nær ditt område.
 5. 5
  Start. Punk er mer enn å se punk. Det er ingen vits i oss Notering band her fordi sjangeren er så stor, med mange undersjangre. Du kan finne en nisje som passer din smak. Og hvis det er én ting punks elsker å gjøre, er det nitpick og krangle over hva som er og ikke punk. Sjekk ut punk tag på last.fm eller annen musikk området for en svært grov guide (selv om noen ganger folk liker å rote rundt med kodene så vær forsiktig), slå opp noen punk band på wikipedia og følg linker, eller. Finne ut ting for deg selv er den mest punk av alt. Hvis du er her du sannsynligvis allerede kjenner og liker ett eller to punk band, så begynne å lete etter band knyttet til dem. Eldre punks aldri hatt internett, så dra nytte av det som en veldig rask måte å undersøke og høre musikk.
 6. 6
  Bli involvert. Gjør flyers for band eller bidra til å fordele dem. Se om du kan hjelpe på utstillinger av arbeider døren eller hjelpe til å rydde opp. Eller enda bedre, kan du...
 7. 7
  Starte et band. Dette er ikke avgjørende, men folk ser ut til å anta at det å spille et instrument er en del av å være punk for en fyr, men ikke for en jente. Hvis du vil selv, hvorfor ikke? Punk var opprinnelig om stripping rockemusikk tilbake til det helt grunnleggende, uten pretensjoner, og mange punkband verdsatt lidenskap og moro enn dyktighet. Slik at du ikke trenger å øve for år i soverommet før har en morsom jam med vennene dine. Hvis du ønsker å gjøre mer avanserte ting, har en tre-akkord bandet vil fortsatt hjelpe som du lærer raskere ved å spille med andre mennesker, og du vil møte flere mennesker gjennom bandet ditt som kan hjelpe deg med å forbedre (og for å danne din neste band med!). Du vil være i godt selskap-mange kvinnelige punk musikere fikk sin start i mer åpen atmosfære av tidlige punk scener. Noen mennesker kan kritisere dine ferdigheter i starten, men disse menneskene er typen som tar ting for seriøst.
 8. 8
  Snakk hjernen din! Protestere mot urett av dine regjeringer! Protest media! Protest kommersialisme! Gjøre en forskjell! Eller omvendt, være helt apatiske og nihilistisk, og gjøre narr av politiske typer som tror de kan endre noe. Det er to sider av mynt på dette, som det er på de fleste ting i punk samfunnet.
 9. 9
  Les, og lære! Lesing er en kjempeflott måte å ikke bare bli mer intelligent, men en fin måte å bryte folks stereotypier av Punks.

Tips

 • Punk bør ikke om rase, kjønn, religion etc, og den utgir seg for ikke å være. Men noen ganger er det, ofte på måter som ikke er umiddelbart åpenbare eller ment. Det er coping strategier du kan bruke, og med litt hell vil du finne noen likesinnede jenter i scenen.
 • Ha respekt for de rundt deg og bryte ned barrierer. Det handler om å være tro mot deg. Hvis du ikke føler punk scene, går du finne hva du føler, fordi du bare kommer til å være juks selv.
 • Ikke være den rykk som alltid sniker seg inn bakdøren på utstillinger. Betal dekselet og støtte scene.
 • Ikke stå utenfor på parkeringsplassen på utstillinger. Gå inn og se bandet du betalt for å se. Det er hva du er der for.
 • Ikke vær en dust i gropen. Mosh pits er ikke om å prøve å drepe noen. Det er aggressiv dans. Sirkel groper bevege seg i én retning-ikke prøv å gå den andre veien.
 • Ikke prøv for hardt. Være unikt.

Advarsler

 • IKKE ha et band TEE FOR ET BAND DU VET IKKE!
 • Ikke prøv å være stereotypen av en punk. Det gjør du en poser. Posers er høyt sett ned på av punkere. Så ikke dumme deg ned eller være frekk uten grunn. Vis at du kan være en utdannet punk rocker med oppførsel.
 • Ikke snakk om band eller noe annet emne som du ikke er kjent med. Du vil bare se dumt.
 • Aldri opptre som om du er bedre enn noen.
 • Aldri snakke ut mot regjeringen uten først å vite hva du snakker om. Det gjør bare du ser ut som en idiot.