Wkano

Hvordan være mer beskjedne

Være beskjeden er noe som blir sakte tapt i vårt samfunn. Være beskjeden betyr ikke "Vær en snerpete" eller "Vær en dørmatte". Det betyr "Respekter deg selv og de andre rundt deg".

Trinn

Hvordan være mer beskjedne. Gå over garderoben din.
Hvordan være mer beskjedne. Gå over garderoben din.
 1. 1
  Tenk på det. Hvorfor er du usømmelige? Vil du ha oppmerksomhet? Godtar du deg selv? Holde en journal kan hjelpe deg med å finne ut årsaken bak. Behandle problemet fra innsiden. Kanskje finne en betrodd venn å snakke med.
 2. 2
  Gå over garderoben din. Beskjedenhet er personifisert i hva du slitasje. Finne klær som fortsatt er attraktiv som dekker deg opp. Utringninger som ikke er for lavt. Klær som ikke er super tight. Bukser og skjørt som aksent kroppen din godt, men ikke la deg strømme ut på hver søm. Undertøy som faktisk holder seg under klærne (veldig viktig).
 3. 3
  Se selv. Noen ganger er det lett å sprenge ut med en usmakelig eller uhøflig bemerkning. Sørg for at det du sier er respekt for deg selv og de andre rundt deg. Dette tar tid og praksis.
 4. 4
  Omgi deg. Finn venner med hvem du slipper å skank rundt, og de er greit med det. Dette betyr ikke dumpe hel flokk venner, men kanskje finne et par folk til å være med på at du merker fungerer slik du ønsker å handle.
 5. 5
  Aksepter deg selv. Du er vakker og akseptabel akkurat som du er, fordi du er et menneske som resten av oss. Du trenger ikke å være super-sexy, alltid tilgjengelig for å flørte, åpen for alle som ønsker å spille med deg. Du kan holde tilbake litt, spille kortene dine godt, og spare deg selv (fysisk og følelsesmessig) for noen som virkelig og oppriktig betyr noe for deg og respekterer deg. De vil sette pris på den sterkt.

Tips

 • Forstå hver persons motiver og holdninger, respektere dem og vise empati
 • Finn en venn som bryr seg om deg og be dem om å holde deg i sjakk og korrigere deg privat når du kommer ut av linjen
 • Beautiful er ikke det samme som sexy.
 • Profesjonalitet kommer sammen med beskjedenhet
 • Du kan være sexy hvis du ønsket å være, trenger du ikke å være beskjedne. Det er et spørsmål om personlig mening. Hvis sexy er din ting, gjøre det. Hvis beskjedenhet er din greie, så blir beskjeden.
 • Vær tålmodig. Det er vanskelig å endre gamle vaner.
 • Ikke kritiser folk forskjeller, husk RESPEKT er beskjedenhet bror.

Advarsler

 • Husk å ikke prøve så hardt.