Wkano

Hvordan være søt

Du virkelig liker den jenta som har "girl-next-door" livsstil. Håret, sminke.... du tar poenget. Hvordan begynner du å bli som henne? Les videre!

Trinn

Hvordan være søt. Bruk litt sminke, om noen.
Hvordan være søt. Bruk litt sminke, om noen.
 1. 1
  Få den holdningen! Alle søte mennesker er veldig hyggelig og snill mot andre. Det kan bety når du ser noen dråpe noe eller har problemer du gå over og hjelpe.
 2. 2
  Bruk litt sminke, om noen. Søte jenter slitasje svært lite makeup. Et lite lys øyenskygge og litt lys eyeliner er bra, og concealer hvis du trenger det. Blek rosa eller klar lipgloss er søt, og litt mascara-bare ikke bruke for mye.
 3. 3
  Stelle deg selv hver dag. En god grooming rutine hver dag er å ta en dusj og barbering, pusser tennene, og bruke body lotion. Det siste trinnet er parfyme. Plukk en tilpasset duft for deg selv å være varemerket ditt.
 4. 4
  Bruk pasteller. Vi snakker rosa, lilla, baby blå, etc.
 5. 5
  Hold deg til fine farger, ingenting er for voldelig eller noe som skiller seg ut for mye. Fine farger ville være noe lys, ren og frisk leter. Nice antrekk-jeans og skjorter som passer deg, skjørt og tank topper, den slags ting, leggings er også flott. Par ting opp med et par sko som passer og gå med antrekket, og kanskje en enkel, vanlig kjede og armbånd. Øredobber kan være litt lang hvis du vil-men ingenting som er for voldelig.
 6. 6
  I utgangspunktet bære ting som er ren, ikke avslører for mye, passer og passer deg, og ikke er for harde. Høres komplisert ut, men det er ikke. Du kan også prøve seg en virkelig lett og ren topp over en lang ermer hvit topp. Hvis toppen du har på deg over det er veldig pen og gir av "baby doll" tema, vil du få den perfekte, søt look. Eksperimentere og leke seg.
 7. 7
  Avstå fra studs, lær og pigger. Ikke mange søte jenter bære ting sånn! I stedet bære smykker og tilbehør som symbol sødme. For eksempel, cupcakes, popsicles, iskrem kjegler osv.
 8. 8
  personlighet. Ingen banning eller forbannelse eller noe sånt. Flørting er lov, men ikke gå over toppen.
 9. 9
  Aldri forbanne, eller være uvennlig. Være søt og snill, hvis noen forbannelser eller sier upassende ting - late som du ikke forstår eller ikke hørte dem.
 10. 10
  Handle som om du er uskyldig. Utvikle denne typen holdning.
 11. 11
  Ha god hygiene. Husk å alltid være ren: kjøre en kam gjennom håret ditt, holde neglene smuss-fri og ryddig, pusser tennene og bade / dusj. Ved sprøyting parfyme, sørg for å bruke akkurat nok, men ikke for mye. Overdreven bruk av parfyme er ikke attraktivt og ikke forbedrer din hygiene, til tross for mange tror. Å være ren er viktig, være skitten er ikke søt og definitivt ikke lady-like. Aldri har fett hår. Det er ekkelt og meget unyttig.
 12. 12
  Aldri la noen rotet med deg. Hvis noen mobber deg i enhver sak, trenger du ikke sette opp med det. Det er motbydelig oppførsel, og du ikke la noen gå over deg. Dette er tiden for å slippe løs den ekle.
 13. 13
  Har noen mulige kommentarer å svare med hvis noen er fornærmende deg. Hvis du ikke kan komme på noe, vil de fornærmelser kommer avhengig av personen. Alltid være hyggelig for andre mennesker, med mindre du har noe mot dem.
 14. 14
  Ikke fornærme, sladder, eller bakvaskelse. Når det er nødvendig, gi uttrykk for dine meninger hensiktsmessig og konstruktivt. Dette oppfordrer publikum til å lytte nøye når du snakker. Men hvis noen mobber deg har du rett til å fornærme.
 15. 15
  Hold i tip-top form. Ikke spis for mye dessert. Det ville være smart å spise lav-fett (eller fettfri) matvarer. Utøve daglig. Men dette betyr ikke sulte deg selv. Du trenger ikke å være pinne tynn. Så lenge du er frisk, du er fin!
 16. 16
  Ikke ting ansiktet med mat - Tygg maten og ikke gjøre noen lyder eller svelge det ned. Ikke ta store biter heller - bare normale sortene. Unngå å spise noe som kan bli rotete og klissete. Ikke henge slapt når du sitter i en stol-trykk ryggen mot den og trykker føttene mot gulvet. Unngå å brette armene altfor det avgir en "Gå deg vill" vibe, og kan gjøre at du ser usikker på hvem du er og hvor du står. Prøv ikke å sette hendene i lommene for mye heller. Bare øve å holde dem ved sidene. Det føles vanskelig, men faktisk ser helt normal.
 17. 17
  Sørg for at dine eiendeler er ryddig. Sørg for at du merke og dekke alle dine skole og lærebøker. Prøv bare å dekke dem med klare kontakt papir-det ser mye penere. Hvis du virkelig liker mønstret kontakt papir, prøver de metalliske ser de som kommer i rød, sølv, blå og gull. Merke tingene dine og se etter dem for å sørge for at de ikke blir borte eller skadet. Kjøp noen fine blyanter og penner, fancy penn eller en søt farget blyant. Sørg for at du alltid har nok av alt-tiden spør om å låne ting er ikke veldig dame som eller søt. Når du kjøper en skole bag, gå for lyse og nøytrale farger og posh merker-ting som er god kvalitet. Ikke kjøp noe i mørke farger som marine blå eller svart.
 18. 18
  Ta vare på mer enn bare utseendet ditt. Foreldre vil sette pris på en jente som bryr seg mer om hennes utdannelse og hennes arbeidsmoral enn neglene. Dette vil gjenspeile i hvordan du blir sett av dem som har myndighet. Hvem tror du får pause når leksene ikke er slått på én dag? Lærere er vanskeligere på en jente som innrømmer å ha brukt to timer gjør neglene enn den som vanligvis er konsekvent.
 19. 19
  Vær hyggelig! Søte jenter er hyggelig mot alle, selv det snobb på slutten av veien.
 20. 20
  Kompliment alle, men ikke for mye. Du ønsker ikke å gå av som skumle. Kompliment mennesker du normalt ikke ville snakke med, er det en god måte å få nye venner

Tips

 • husk sweeetness kommer fra hjertet og ikke ytre sminke, husk skjønnhet er huden dypt...
 • Alltid være veldig hyggelig for familien din, uansett hvor mye de irritere deg. Det er veldig viktig.
 • Bare si nei til narkotika og andre ekle ting.
 • alltid være snill mot alle, og bare følge ur mål for evig og alltid
 • Hvis noen er slem mot deg, prøv å holde tilbake noen aggressiv atferd. Du kan stå opp for deg selv, men mange søte folk er for veloppdragent å få virkelig sint. Ikke la dem stomp over deg selv, kan du svare pent, men ikke så hyggelig.
 • Være på god fot med alle. Du vet aldri når du trenger det.
 • Ikke gjør noe for å få deg i trøbbel. Prøv ikke å bryte for mange alvorlige regler, og alltid tenke på konsekvensene av handlingene dine før du faktisk utføre dem. Du vet aldri det kan bare spare deg en unsweet forvaring.
 • Dette handler mer om din personlighet enn klær valg. Ha svart om du vil - det er dine karaktertrekk som betyr noe.
 • Det er greit å være jentete. Bare husk å være deg selv.
 • Ha en utstoppet dyr enhjørning eller Hello Kitty. Det er cute.Try å hjelpe folk i enhver anledning du kan
 • Hvis du ikke ønsker å bruke pastellfarger, trenger du ikke må. Du kan være en goth eller en emo, men fortsatt har en søt personlighet.
 • Få en veldig morsom hobby. Ballet er bare fantastisk for dette, det er toppen av søt og uskyldig.

Advarsler

 • Forventer ikke at dette skal skje over natten. Du må jobbe for det, spesielt de 'ingen forbannelse / banne' bit. Det er ment å skje over tid.