Wkano

Hvordan vise hengivenhet til noen som trenger det

Hengivenhet: Alle trenger og lengter etter det. Hva er den beste måten å vise følelser? Her er noen ideer om hvordan å dele følelser med noen du bryr deg om.

Trinn

Hvordan vise hengivenhet til noen som trenger det. Tilby en ryggmassasje.
Hvordan vise hengivenhet til noen som trenger det. Tilby en ryggmassasje.
 1. 1
  Bestemme hensiktsmessigheten før uttrykke hengivenhet. Hvor nært er forholdet? Hva er alderen på den personen du ønsker å dele følelser? Gå derfra før de bestemmer hvordan og hva slags uttrykk for hengivenhet du ønsker å dele.
 2. 2
  Bestem hva gjør du elsker fornøyd. Er det frokost på sengen? Gjør? Gå en tur sammen? Gå ut på middag? Kos? Hva gjør den personen lykkelig. Her er noen forslag som kan hjelpe.
 3. 3
  Hugging er nesten alltid er akseptabelt i de fleste tilfeller. Det gamle ordtaket "hugs er gratis" betyr at det er en god idé å dele en med noen du bryr deg om. Del en klem med noen du er glad enten det er en voksen eller et.
 4. 4
  Kiss . Kysse den du elsker, hvis hensiktsmessig. Romantisk kysser delt mellom elskere er en form for nær hengivenhet. En familie kyss deles mellom foreldre og barn kan brukes til å vise følelser.
 5. 5
  Hold hendene hvis du er elskere. Det er bevist at den menneskelige kontakten kan berolige sjelen.
 6. 6
  Tilby en ryggmassasje. Fra babyer til voksne en ryggmassasje eller massasje kan fremme nærhet mens du slapper av stresset.
 7. 7
  Gni partnerens føtter. Noen ganger er den beste veien til en elskers hjerte er gjennom en fotmassasje.
 8. 8
  Send et kort eller en. Ord kan ofte formidle hengiven tanker du ønsker å dele.
 9. 9
  Send. Lære språket av blomster og bruke dem til å sende en hengiven melding. Din lokale blomsterhandler bør kjenne språket av blomster og være i stand til å hjelpe deg i å sende det rette budskapet.
 10. 10
  Tilby et måltid.
 11. 11
  Tilby å gjøre.
 12. 12
  Få tid til å prate daglig.
 13. 13
  Spise måltider sammen.