Wkano

Hvordan vite om din forelsket liker deg tilbake (for gutta)

Så har du forelsket i en jente, og hun viser noen tegn på interesse, men du er ikke sikker på om det betyr noe? Les videre for å se om hun liker deg tilbake.

Trinn

Hvordan vite om din forelsket liker deg tilbake (for gutta). Hvis du ser på henne, og hun er allerede ser tilbake på deg, smile til henne.
Hvordan vite om din forelsket liker deg tilbake (for gutta). Hvis du ser på henne, og hun er allerede ser tilbake på deg, smile til henne.
 1. 1
  Hvis du ser på henne, og hun er allerede ser tilbake på deg, smile til henne. Jenter liker det når fyren gjør det første trekket. Hold øyekontakt bare for et øyeblikk, så på henne. Merk: et smil og en cheesy grin er ikke det samme. Hvis hun liker deg, vil hun smiler tilbake. Hvis hun ikke liker deg, vil hun gi deg et merkelig utseende eller snu seg bort. Også i enkelte situasjoner jenter liker søte smil. Smile med øynene og sørg for at du har hvite tenner og en fin pust. Ikke bruk smil med mindre dere kjenner hverandre. Ikke prøv dette med en klem som ikke kjenner deg.
 2. 2
  Du er nødt til å starte samtalen. Som det ble nevnt i trinnet ovenfor, jenter liker det når fyren gjør det første trekket. Begynn med noe enkelt som "Hei, hvordan var din helg?" eller om det er nærmere slutten av uken, "Hey, fikk noe planlagt for denne helgen?" Hvis hun liker deg, vil hun holde samtalen gående ved å stille deg spørsmål om din helg-og du vil komme inn i livet hennes. Hvis hun bare mumler noe sånt som: "Det var fint" og deretter går tilbake til hva hun gjorde, hun er nok ikke interessert.
 3. 3
  Bli venner med henne. Dette er viktig før du fortsetter med de neste trinnene. Du kan bare gjøre de neste trinnene hvis du er gode venner. Så, bli gode venner! Få vite om hva slags musikk hun liker, hennes favoritt TV-show, hennes favoritt kjendis-stuff like that. Hvis hun liker deg, vil dette slå inn i en samtale, fordi hun vil spørre deg hva dine interesser er også. Hvis hun ikke liker deg, vil det høres mer ut som et intervju. Det høres skummelt hvis du bare sitter der å spørre henne alle disse spørsmålene, og hun svarer med enstavelsesord. Hvis dette er tilfelle, stopp "samtale" med en gang.
 4. 4
  Midjen grab test. Merk: KUN gjøre dette hvis du er virkelig gode venner! Sørg for at du kjenner hverandre mye før du prøver dette, eller det vil helt slå tilbake! Snike seg innpå henne bakfra, og forsiktig tak i henne midjen. Ikke klem hennes hud eller noe, bare legger hendene på midjen hennes og la dem der. Hun kan frik ut litt på dette, husk, noen har bare sneket seg opp på henne og legge hendene rundt livet hennes! Hvis hun hopper litt eller skriker og snur seg rundt og sier: "Det er bare meg!" og deretter smile. Ikke le. Hold hendene på midjen hennes. Hvis hun liker deg, vil hun smiler tilbake og kanskje fnise litt, så tilbake til sin opprinnelige posisjon. Hendene skal fortsatt være på midjen hennes. Merke hvis hun lener seg nærmere deg. Hvis hun gjør det, stramme grep aldri så litt, men så la gå. Hvis hun ikke er interessert, vil hun trolig bare ler og gange. Hvis dere to er sjenerte venner, vil hun sannsynligvis spørre hvorfor du gjør dette, og hvordan forklarer du det?
 5. 5
  Den klem test. Merk: bare forsøke dette hvis Waist Grab Test var vellykket. Gå opp til henne og klemme henne uten noen åpenbar grunn. Sørg for at du klemme henne forsiktig, ikke som du ville gjort med en av dine fyr venner. Legg hendene på henne øvre rygg (styring godt klar av henne bra!) Og sakte gni hånden i opp-og-ned eller sirkulære bevegelser. Hvis hun er interessert, vil hun klemme deg tilbake. Merke hvis haken hviler på skulderen din. Hvis det er, det er noe kjemi der. Hvile haken på skulderen hennes også, og bøye hodet litt slik at det ser ut som du ser på bakken. Hvis hun ikke klemme deg tilbake og beveger seg bort, hun er ikke interessert.
 6. 6
  Hvis du er heldig nok til å sitte sammen i en klasse, forsøke å holde henne i hånden. Men dette må gjøres veldig nøye. Sørg for at hånden hennes er av bordet, og hviler på hennes sete. Hvis hun er høyrehendt, sitte på venstre side av henne. Hvis hun venstrehendt, sitte på høyre side av henne. Sakte beveger hånden mot hennes og forsiktig røre henne håndleddet. Hun kan hoppe litt først-husk, kan denne jenta liker deg. Hvis hun ikke trekker seg unna, ta hånden av håndleddet hennes og ta henne i hånden. Forsøk på å holde henne i hånden ved sakte skyve fingrene i mellom hennes. Hvis hun liker deg, vil hun definitivt holde hånden din tilbake. Hvis hun gjør det, prøv å holde deg holde hender for resten av timen.
 7. 7
  Ikke flørte med andre jenter å se hva reaksjonen hennes er. Hvis denne jenta liker deg tilbake, ser du flørte med en annen jente vil bare gjøre henne føle seg dum. Hun vil ikke vite at du gjør det for å se hva reaksjonen hennes er, hun vil synes du gjør det fordi du er forelsket i jenta du flørter med.
 8. 8
  Hvis hun har et hårstrå i ansiktet hennes, forsiktig brette den bak øret hennes. Interessert = smil. Ikke interesserte = beveger seg bort.
 9. 9
  Hvis du kommer noe ut for henne å ta, se om hun forsiktig berører hånden før hun tar det.
 10. 10
  Leker med håret hennes, er å gni leppene eller ser på neglene alle tegn på at hun er nervøs. Dette betyr at hun er interessert i deg.
 11. 11
  Legg merke til om hun gjør øyekontakt mens du snakker til deg, kan det bety at hun er nervøs, eller bare gjør ikke øyekontakt, eller ikke liker deg lykke til!
 12. 12
  Har en søt hårfrisyrer, jenter vanligvis som pigger eller noe søtt.
 13. 13
  Dusj, gutter har en tendens til å svette mer siden de spiller flere idretter, så holde rene og holde så deodorant og spray deg etter gym klassen.

Tips

 • Bli kjent henne bedre før du spør henne ut. Selv om du må gå gjennom "venn zone" først, vil det være verdt det til slutt.
 • Holde ren. Ingen jente ønsker å være rundt noen som stinker.
 • Bare vær deg selv!
 • Kle seg godt. Ikke overdriv det selv.
 • Når du snakker med dem sjekke sine elever. Det er et bevist faktum at større elever betyr mer interesse, spesielt i deg.

Advarsler

 • Hvis dere to er ikke gode nok venner, Waist Grab Test og Hug Test vil ikke gå ned godt. Hvis du er i tvil, noen mer å snakke før du starter på action..