Wkano

Hvordan å brette opp skjorteermene

Er ermene for lang? Er det for varmt i rommet? Har du bare ønsker å se mer casual og avslappet? Rull dem opp! Her er hvordan du gjør det på tre måter: den klassiske roll, underarmen cuff, og den stilige albue mansjetten.

Trinn

Hvordan å brette opp skjorteermene. Hvis det er nødvendig, sikre ermet.
Hvordan å brette opp skjorteermene. Hvis det er nødvendig, sikre ermet.

Metode en: klassisk roll

 1. 1
  Løsne mansjetten. Fjerne mansjettknapper, hvis du har på deg noe, og knepper mansjetten.
 2. 2
  Begynn å brette. Brett mansjetten opp slik at folden ligger der sømmene av mansjetten møter ermet. Hvis den konstante har ingen egen mansjett, bretter enden av hylsen opp to eller tre inches, jevnt hele veien rundt.
 3. 3
  Holde rulle. Brett hylsen igjen, ved hjelp av bredden på den første fold som en guide. Gjenta så mange ganger som nødvendig eller ønsket. Rolling en hylse opp med flere folder eller forbi albuen kan bidra til å holde den fra å skli ned så raskt.
 4. 4
  Hvis det er nødvendig, sikre ermet. De fleste skjortene er laget med stoff som vil holde seg på plass av seg selv, men hvis du er iført en skjorte laget av silke eller et annet glatt stoff, holde den på plass med en sikkerhetsnål. Pass på at du fester den fra innsiden for å skjule det.
 5. 5
  Ferdige.

Metode to: underarmen cuff

 1. 1
  Knepper mansjetten. Knepper noen "gauntlet" knappene opp ermet, også. Hvis du er iført mansjettknapper, fjerne dem.
 2. 2
  Brett tilbake mansjetten. Vend den tilbake slik at innsiden stoffet viser. Flippen skal være akkurat der mansjetten møter ermet av skjorten.
 3. 3
  Brett det tilbake igjen. Brett mansjetten tilbake igjen ved en bredde lik den opprinnelige fold. Sørge for at begge folder er like gir dette ser et penere utseende.
 4. 4
  Tuck i hjørnene. Undersøke mansjetten å sørge for at hjørnene er gjemt i slik at foldene vil holde seg på plass. Hvis du er iført en skjorte laget av glatt stoff, feste mansjetten på plass med en sikkerhetsnål. Gjenta på den andre siden.
  • Denne type mansjett ser bra ut hvis du er iført en genser over skjorten din. Fottur opp genser ermene litt før du begynner, og så justere dem slik at tuppen av ermene faller like over mansjetter.
  • Denne typen cuff er også et godt alternativ for en kjole skjorte som du ikke ønsker å rynke ved cuffing det helt opp til albuen.

Metode tre: stilig albue cuff

 1. 1
  Knepper mansjetten. Knepper noen "gauntlet" knapper hele veien opp ermet, og fjern mansjettknapper. Hvis du er iført en genser over skjorten din, vil dette cuff ikke, så du må ta den av.
 2. 2
  Vend mansjetten innsiden ut. I stedet for å brette mansjetten der den møter ermet av skjorten, dra i enden av mansjetten helt opp til albuen. Ermet vil bli vrengt.
 3. 3
  Brett opp bunnen av innsiden ut hylsen. Bruk fingrene til å trekke tilbake den nederste kanten av hylsen og trekk den opp til bunnen av mansjetten.
 4. 4
  La noen cuff viser eller dekke over det. Det er trendy å la tuppen av mansjetten poking ut fra fold, spesielt hvis du er iført en skjorte med kontrasterende cuff farger. Du kan også velge å dekke mansjetten helt, bare trekke innsiden ut ermet helt over mansjetten.

Tips

 • Med en stretchy, strikk skjorte, kan du være i stand til å skyve hylsen opp armen, forbi albuen.
 • Du kan rulle ermene én hånd mens du iført skjorte, men det er lettere å gjøre det med to hender før du setter skjorte.
 • Noen kataloger selge en slags armbånd er utformet for å holde ermene opp og ut av veien.
 • Hvis ermene på en skjorte er for lang for deg, bør du vurdere eller å ha en renseri, skredder eller sydame gjøre det for deg.