Wkano

Hvordan å få en vellykket one night stand (for kvinner)

Denne artikkelen er rettet mot den uavhengige singel kvinne som bare ønsker en oppkobling. Denne artikkelen vil ikke være nyttig for menn, de som er under 21 år (i Europa), eller de med lav selvfølelse.

Trinn

Hvordan å få en vellykket one night stand (for kvinner). La ham vite at du er interessert.
Hvordan å få en vellykket one night stand (for kvinner). La ham vite at du er interessert.
 1. 1
  La ham vite at du er interessert
 2. 2
  Nå vet jeg tror du dette er hvor pick-up linjen skal gå. Nope. Du er nødt til å gå gjennom "sniffing rumper" scenen først. Du tenker kanskje han er nydelig, men hvorfor kaste bort tiden din hvis han er homofil eller gift eller undercover FBI? Jeg sier, føler ham ut. Få øyekontakt. Smile. Kjøpe ham en drink hvis situasjonen synes hensiktsmessig. Kom igjen, du vet hvordan du skal flørte. Hvis han er verdt det, virker det!
 3. 3
  SIER NOE
 4. 4
  Ok, nå kan du prøve pick-up line, men vær forsiktig! Dette er ikke tidspunktet for å lire av seg noe cheesy du hørte på gårsdagens reprise av Friends. Uansett føles godt for deg er den riktige tingen å si, men sørg for at du er oppriktig. Ikke kompliment ham på hans skjorten hvis det er høyere enn bandet. Ikke fortell ham at han har en fin smil hvis det er grønt.
 5. 5
  Av og til får jeg ansikt til ansikt med en hunk, finner ut at han fikk et smilehull jeg hadde ikke engang lagt merke til før, og glemme hva det var jeg skulle si. Hvis dette skjer med deg, ikke få panikk. "Har jeg møtt deg før? Du ser forferdelig kjent," vil nesten alltid kausjon deg ut. Denne uskyldige spørsmålet gir fyren mulighet til å etablere sitt territorium ("Jeg henger vidd 'guttene på Cambridge"), hans yrke ("Jeg jobber i blomsterbutikken nedover gaten") eller hans besettelse ("Ja, vel, som kanskje være fordi jeg har vært stalking deg for tre måneder ").
 6. 6
  Flatere HIM
 7. 7
  Ergo, menn elsker tilbedelse. Litt swooning vil ikke drepe deg-det er nok av tid til å binde ham og piske ham når du får ham hjem. Husk hver vaporous Southern belle du noensinne har sett, og opptre sånn. Høres dumt ut, ikke sant? Det fungerer som en sjarm.
 8. 8
  GET ham vekk fra FRIENDS
 9. 9
  Han vil fortelle deg at han er fri for natten. Hvis du har fullført trinn en gjennom tre, vil han fortelle deg noe han tror vil gi ham tilgang til dine truser. Men hvis han er i baren uten en kvinne, er han der med vennene sine, og de vil uten tvil være den mest brutale drittsekker noensinne å gå inn i et vannhull. De vil ikke la ham gå uten kamp. Du må ha en exit-strategi klar (noen ganger to eller tre, avhengig av graden av rasshøl du arbeider med). Dette er den vanskeligste delen av natten, men hvis du kan gjøre det gjennom dette, er han din.
 10. 10
  Meg eller deg
 11. 11
  Hans. Det finnes unntak til dette, selvfølgelig (tror Animal House), men det meste du ikke ønsker å måtte rulle ham ut av sengen om 3:00 eller risikere å våkne opp ved siden av ham på 7:00 og gnager din egen bevæpne seg for å komme unna. Følg ham der og parkere på gaten. Hold bilnøklene hendig, fordi hvis han skruer som en pornostjerne, du kommer til å ha dem i en time. Spør ham om han har noen narkoman romkamerater, kniv og utsatt for kjærester, eller jødiske mødre som kan krasje festen, og kile stoler under dørhåndtak om nødvendig. Gjør deg selv en tjeneste, uansett hvor høyt han hyler, låse hunden ut av soverommet. Ikke hør på hunden heller.
 12. 12
  Honning, MÅ JEG stave det ut
 13. 13
  Du vet hva du skal gjøre herfra. Hvis du ikke gjør det, vil jeg at du skal brenne dette dokumentet, fordi jeg ikke kaste bort noe mer tid på deg. Før du begynner banging hans hjerne ut, skjønt, kan jeg dele noen siste setninger for å huske? Kondomer. Å vite hvor håndjern tastene er. Komme opp før alarmen går. Ser naturlig som du unngå ham de neste 400 ganger du ser ham.
 14. 14
  Ha det gøy.

Advarsler

 • Bruk kondom! Kondom er den eneste måten du vil hindre en STD og graviditet. Uansett hvor ren han ser, ikke ta sjansen! Det er som å spille russisk rulett.

Ting du trenger

 • Condom
 • Selvtillit