Wkano

Hvordan å flørte med en jente du knapt se

Du ser en jente på kirke / park / basseng / eller en leir, et par ganger. Du er interessert! Denne guiden vil hjelpe deg, fordi det var skrevet av en jente til å hjelpe en fyr venn.

Trinn

Hvordan å flørte med en jente du knapt se. Legg ut din grunnleggende plan.
Hvordan å flørte med en jente du knapt se. Legg ut din grunnleggende plan.
 1. 1
  Legg ut din grunnleggende plan. Mest sannsynlig vil jenta ikke nærme deg, selv om hun gjør det, er det sannsynligvis fordi hun er komfortabel med gutta og blir vant til dem.
 2. 2
  Finne et tidspunkt når du ser henne. Hvis din i en slags klubb eller et sted som har '1 st 'og '2 nd' (osv.) periode, finne ut hvilke rom som hun er i på visse perioder.
 3. 3
  det er på tide å nærme seg. Rolig gange opp til henne og si: "Hva skjer!" eller "Hei!". Ikke si hei, innebærer dette at du ikke har noen anelse om hvorfor du snakker til henne og prøver (men mislykkes) for å sosialisere.
 4. 4
  hun hilser deg og stiller et spørsmål om deg. Hvis hun ignorerer deg, hun har bare problemer, eller hun er fryktelig sjenert. Åpne henne opp til deg av varmt komplimenter henne, så spør henne et spørsmål som "Så hva rom er du i andre periode?" eller "Kom hit ofte?".
 5. 5
  Ikke gå gjennom denne rutinen hver dag. Igjen, dette innebærer at du er en loner for en stor grunn, og du prøver å få venner fordi du ønsker å være populære.
 6. 6
  Finne ut en enkel hendelse som du vet hun vil være på. En god idé er å ha en "pool party" på huset ditt eller det lokale bassenget. Gjør invitasjoner. Når du ser henne igjen, gi en til henne, så inviter dine venner og et par andre jenter du kjenner, slik at hun ikke vil være ensom eller ubehagelig. (Hvis du ikke kjenner noen andre jenter, invitere sine venner eller jenter hun tydeligvis vet)
 7. 7
  Se til henne som en venn, og senere, en kjæreste. Ikke noen gang behandler henne dårlig. Du trenger ikke kontrollere henne. Hun kan ta sine egne avgjørelser, og at hun ikke liker å bli spilt. Ikke gå speiding for "damer".

Tips

 • * Prøv å danne et forhold innenfor en gruppe mennesker. Få venner og innføre dem til hverandre. Ha det gøy!
 • Hvis hun ler når du gjør ett av punktene ovenfor, kan det være fra nervøsitet eller overraskelse. Ikke bli fornærmet. Le også!
 • De fleste av oss jenter liker det ikke når gutta komme opp med ordspill som "Du må være jamaicansk, fordi jah-makin-meg gal!" De fleste jenter tror ikke dette er smart eller morsom, men noen gjør det. De virkelig sprø eller morsom de vil le!
 • Noen ganger jenter er naturlig komfortabel og er likt rundt gutta. Se etter tegn på iver av vennskap, men ingen virkelig stor overdrivelse av at du er en fyr. Hvis ønsker å kjærester være sammen med henne, og har et dypere forhold, betyr dette at du prøve mye hardere.
 • Legg henne på MySpace eller Messenger (MSN, AIM). Spør om hun har noen andre kontoer på nettet. Du kan få på hennes personlige side hvis du ser den virkelige henne på hennes Gaia, Faketown, Mokitown, eller noen andre "ubetydelig" profil hun kan ha. MySpace er også offentlig, hun vil sannsynligvis tror du leter etter flere venner. De små, ubemerket kontoer projisere den virkelige henne.
 • Prøv å ha henne ikke føler at du liker henne. Ikke fortell henne hvis du ikke vil at hun skal vite.
 • En god idé er å slippe en gave til henne. Gode ​​ideer er søte T-er du kan kjøpe på nettet, en bok du har lest og tror hun vil like (ikke gi henne din;! Hun vil legge merke til), eller en musikk-CD. For å få romantisk, sende blomster, eller kanskje til og med et kyss!
 • Hvis hun avviser deg, prøv igjen. En smirk eller en rask "jeg er-ikke-interessert" kan tolkes som "Ja, ja, ja! Jeg er døende for å snakke med deg. Prøv hardere!". Noen ganger er det ikke vil være.

Advarsler

 • Du kan komme i trøbbel fra overflødig / fysisk flørting.
 • Ikke noen gang prøvd dette på sjefens datter.