Wkano

Hvordan å føle seg trygg om å være intim igjen

Femti år er blitt ganske ung, og det er ingen grunn til å visne i mange år ennå. Her er noen måter å hjelpe deg å komme tilbake i flyten.

Trinn

Hvordan å føle seg trygg om å være intim igjen. Forstå at tilliten til deg kan komme ned til å endre tankene dine og gjør noe annet, noe annerledes.
Hvordan å føle seg trygg om å være intim igjen. Forstå at tilliten til deg kan komme ned til å endre tankene dine og gjør noe annet, noe annerledes.
 1. 1
  Forstå at tilliten til deg kan komme ned til å endre tankene dine og gjør noe annet, noe annerledes. Du må kanskje endre en vane av hva som kan ha "plutselig" blitt årene. Så å si alle skritt i en ny retning vil gi deg tillit.
 2. 2
  Forfølge dine interesser og gjenvinne din lidenskap om dem. Det er vanlig, når intimitet er tapt, å trekke seg fra kjennskap til andre, også. Et stort skritt for å gjenvinne tillit er intimitet, og generelt, vil bli re-engasjere med andre på et kjent nivå.
  • Du kan bli med i en klubb eller gruppe, jobber et stykke valg atletisk utstyr opp en populær løype, eller. Uansett hva du velger, sørg for at det er noe du liker å delta i, og det er å oppfylle for deg. Tillat et par uker med å gjøre noe nytt før du gjør noen dommer, som du kan finne deg ut av komfortsonen.
 3. 3
  Hold deg åpen for alle muligheter. I løpet av å være avgjørende, ville det ikke skade deg å slå opp antennen litt. Hvis du gjør noe du liker, vil du være glødende, og du har en tendens til å utstråle mer attraktivitet som et resultat. Dette vil bli plukket opp av andre rundt deg, og de vil bli inspirert.
  • Hvis du allerede har en "beau", alt dette vil bare gjøre deg mer attraktiv for dem.
 4. 4
  Gjenkjenne den psykologiske boost av selv en liten forbedring i kropp eller sinn. Med andre ord, dra full nytte av å miste 8 pounds, og blir lagt merke til det, eller forfølge en annen, like beskjeden, men verdig prestasjon. Så på en bestemt måte, er et skritt i alle retninger et skritt du hadde ikke tatt. Bitte små skritt vil få deg opp et fjell. Gjenkjenne og feirer prestasjoner av livet ditt som du dulter borti Mr. eller Ms er Høyre muligens den beste visualisering teknikk akkurat nå.
 5. 5
  Forstå at din sannsynlige alder, er antennen vanligvis stilt inn på en finere frekvens. I din alder er det mye mer sannsynlig å bli tiltrukket av de forskjellige aspektene av mennesker, og dette betyr at du kan være mest tiltrukket av mennesker som føler det på samme måte. I sin tur, erkjenner at intimitet vil omfatte mer enn bare begjær eller selvtilfredshet kan hjelpe deg til å føle deg bedre om å dele mer tid og mer av deg selv med noen andre.
 6. 6
  Forfølge en innstilling som vil maksimere din tillit. For de fleste vil dette bety å være intim i et miljø som du føler deg trygg og komfortabel innenfor. Enten intimitet består av å bli kjent med en annen person gjennom samtale, gjennom fysisk leting, gjennom å bruke tid sammen å oppnå noe, eller gjennom åndelig forbindelse, stedet der du blir mer intime saker. For noen vil dette sted for komfort trolig være ditt eget hus, men kanskje personlige betraktninger tilsier at du gjør det motsatte, og finne et sted som ikke er så dypt forbundet med din fortid for startere.
 7. 7
  Måle timing for å bli mer intim med en annen person i henhold til dine egne behov og selv-anerkjennelse av beredskap. Du er gammel nok til å vite når du ønsker å gå videre nå, og selvsagt, kan du ha litt motstand å overvinne, etter flere år med en dedikert kompis, og deretter kanskje år uten noen i livet ditt. Bare være åpen i å kommunisere dette, og hvis du har valgt riktig, vil det bli forstått.
  • Se at den "første gang" nå vil trolig være tøffere enn den "første gang" var da du var mye yngre, du må bare en vegg for å bryte ned.
  • Mens en litt alkohol kan slappe av hemninger i å være mer intim med en person, hvis du ikke er komfortabel, men likevel, med din potensielle kjæreste, vil du ikke være trygg på - og som trolig betyr at det er bare ikke helt tid ennå.

Tips

 • Intimitet betyr forskjellige ting for forskjellige mennesker. Det er fint og som det bør være. Hva er bra med å være eldre er at du er åpen for denne virkeligheten, og ikke oppfatter intimitet som bare å være alt om seksuell forbindelse. Det er mange måter å være intim med et annet menneske, og du er fri til å utforske dem alle, i din egen tid, og med folk som "får" hva du søker.

Advarsler

 • Unngå å akseptere nest beste erfaringer og relasjoner av frykt for aldring. Hvis du vet hva du ønsker og hva som betyr noe for deg, vil du tiltrekke seg de riktige menneskene og opplevelser til deg. På den annen side, risikerer du forvirrende signaler og mening hvis du gir etter for situasjoner som ikke er riktig for deg rett og slett av frykt for tap eller lengsel. Bruk den visdom du har fått over flere tiår for å styrke din beslutning om å gjøre det som er rett ved deg selv.