Wkano

Hvordan å ha bølgete hår uten å bruke hårprodukter

Som tittelen sier, kan du få bølgete hår med ingen produkter overhodet. Dette kan brukes på enten tørt eller vått hår. Dessuten er dette gjøres like før sengetid.

Trinn

Hvordan å ha bølgete hår uten å bruke hårprodukter. Børst håret og dele den i to, eller noen få store deler, og bringe rundt til fronten, slik at begge delene er like.
Hvordan å ha bølgete hår uten å bruke hårprodukter. Børst håret og dele den i to, eller noen få store deler, og bringe rundt til fronten, slik at begge delene er like.

Metode en: fletter

 1. 1
  Børst håret og dele den i to, eller noen få store deler, og bringe rundt til fronten, slik at begge delene er like.
 2. 2
  Flette hver side, ganske tett, helt til slutten så langt du kan flette.
 3. 3
  Knyt endene med en bobble å holde dem på plass.
 4. 4
  Få en god natts søvn!
 5. 5
  Våkn opp og ta flettene ut. Du skal nå ha frodige bølger. Påfør hårspray for å holde på plass, eller bare la det være naturlig.
 6. 6
  Style håret slik du vil - Har det ned med en funky hår band for en søt look!
 7. 7
  Du kan gjøre dette når håret er vått, deretter legge litt fløte, bruk en hårføner for å gjøre det halv-tørr, og deretter sove! Det vil vare litt lenger da.
 8. 8
  Hvis det ikke gjøres over natten, våte håret med krem og en liten bit av gel / balsam, gjør pyntebånd, så føn det med varme. La den stå i så lenge som mulig, og deretter ta det ut. Ikke så god som over natten, skjønt.
 9. 9
  Ferdige.

Metode to: elastikk

 1. 1
  Samle sammen en haug av hår strikk.
 2. 2
  Børst ut fuktig hår forsiktig.
 3. 3
  Skill håret inn i et par forskjellige seksjoner.
 4. 4
  Vri delene i små baller på hodet, snarere som snegler.
 5. 5
  La dem i hele natt
 6. 6
  Våkn opp til flotte bølger / krøller.

Tips

 • For en all over bølgen, gjør franske fletter.
 • Hvis du ikke har tid til å vaske håret i morgen, vaske det om natten, legg den i fletter og håret blir tørt og klar til å style den neste dag.
 • For løse bølger gjør flettene løs; for trange bølger gjør de fletter stramt.
 • også hvis du vil gjøre to vanlige fletter på hver side for å få mer fyldigere utseende uten å vite hvordan du fransk flette

Advarsler

 • Også hvis håret er frizz utsatt kan det være lurt å bruke et anti frizz serum før du begynner.
 • Ikke børste eller kam håret! Dette vil frizz det. I stedet kjøre fingrene gjennom håret for å bli kvitt floker (selv om det ikke burde være som du har hatt håret i fletter hele natten)
 • Hvis du har "fine" hår, eller hår som lett bryter, og er lett trekkes ut, bare gjøre dette med måte. Vent et par uker før du gjør det igjen. Dessuten trenger du ikke ønsker å bære stilen ut. Vått hår, un-børstet håret, og (den minst skadelige) forlater håret opp mens du sover, spesielt i trange fletter, kan trekke på håret, og føre til brekkasje, og forferdelig fly-aways.

Ting du trenger

 • Hair
 • 2 hairbands (eller flere)