Wkano

Hvordan å krølle håret med sokker

Hvis du ønsker å oppnå varige krøller eller bølger uten å skade håret med varme styling verktøy, så du er på hell! Det er mange måter å krølle håret ved hjelp av ingen varme i det hele tatt. Les denne artikkelen for å lære hvordan man skal oppnå varige krøller ved hjelp av bare tube sokker.

Trinn

Hvordan å krølle håret med sokker. Samle 6-8 kjole sokker.
Hvordan å krølle håret med sokker. Samle 6-8 kjole sokker.

Metode en: ringlet krøller

 1. 1
  Samle 6-8 kjole sokker. Jo lengre og tynnere de er, jo bedre. Mengden av sokker du trenger vil avhenge av hvor tykt håret ditt er. Hvis du har veldig tykt hår, må du kanskje 10-12 sokker.
 2. 2
  Vask og håndkle-tørke håret. Sørg for å pleie håret og børste ut eventuelle floker før styling. Håret bør være fuktig, men ikke dryppende.
 3. 3
  Style håret på 2-tommers seksjoner. Grab en del med den ikke-dominante hånden og hold den på slutten. Plasser en tube sokk over håret ditt, slik at den er vinkelrett. Sokken bør plasseres midt mellom røttene og ender av håret ditt.
 4. 4
  Vikle enden av håret rundt sokken. Du bør la om ett eller to inches på slutten løs.
 5. 5
  Rull sokken opp mot dine røtter. Når du kommer røttene av håret ditt, knyt endene av sokken ordentlig sammen.
 6. 6
  Gjenta på hver del av håret ditt. Det er lettere å starte på bunnen av håret ditt, og jobbe deg oppover. Ikke style smell, hvis du har dem.
 7. 7
  Tillate håret å tørke. Du kan sove med sokker i over natten, eller om det er på dagtid, sitte ute i solen og la håret tørke.
 8. 8
  Slipp sokker fra håret ditt. Gjør dette én etter én med hver del, og forsiktig tousle håret ditt til å slippe krøllene. Pass på at håret er helt tørt før du tar på sokker.
 9. 9
  Spritz håret med hårspray for varige krøller. Du bør bruke hårspray hvis håret er naturlig rett og vanligvis ikke holde en curl for lang.

Metode to: voluminøs bølger

 1. 1
  Skjær tå ut av en tube eller kjole sokk. Du bør kuttes ca to inches av sokken.
 2. 2
  Rull sokken til en smultring form. Du bør kanskje vurdere å bruke to sokker for en tykkere ring. Dette vil resultere i store bølger.
 3. 3
  Trekk håret i en høy hestehale. Håret bør være litt fuktig. Du kan enten dusje og håndkle-tørt hår før styling, eller Spritz din tørt hår med vann. Fest med en elastisk hårbånd.
 4. 4
  Hold hestehale loddrett over hodet. Legg enden av hestehale gjennom hullet i sokken ringen. Nå vikle slutten av hestehale rundt ringen og rulle ned sokk til du når ditt hode. Bun skal holde seg på plass.
 5. 5
  Tillate håret å tørke over natten. Hvis det er dagtid, så la sokken på plass i 3-4 timer, eller så lenge som det tar for håret tørke helt.
 6. 6
  Fjern sokk og hår tie. Forsiktig tousle håret ditt til å slippe bølgene.
 7. 7
  Bruk hårspray for å sette bølgene. Spritz håret med hårspray hvis du har naturlig rett hår, eller hvis du ønsker å oppnå varige bølger hele dagen.
 8. 8
  Ferdige.

Ting du trenger

 • Tube eller kjole sokker
  • Seks til åtte for ringlets
  • En for voluminøs bølger
 • Saks (for voluminøs bølger)
 • Hairspray (valgfritt)