Wkano

Hvordan å kle på en skole dans eller fest (jenter)

Lurer på hva du skal ha for skolen skoleball eller en dans? Lese dette og forhåpentligvis vil du vite.

Trinn

Hvordan å kle på en skole dans eller fest (jenter). Generelt sett, om du ikke ønsker å gå med hva vennene dine har på seg.
Hvordan å kle på en skole dans eller fest (jenter). Generelt sett, om du ikke ønsker å gå med hva vennene dine har på seg.
 1. 1
  Generelt sett, om du ikke ønsker å gå med hva vennene dine har på seg. Jeans og fritidsklær skole klær er utelukket. Sørg for at du er kledd opp ikke ned. Bære hva skoleball er stokk om, eller bare til kleskode, men prøv shopping for klær i butikker i stedet for high street butikkene, ellers vil alle være iført det samme som deg.
 2. 2
  Accessorize. armbånd, ringer, halskjeder er bra hvis det er din type ting. Hvis ikke, gå for en naturlig look. En klokke er ikke anbefalt, men det er noen virkelig fasjonable klokker der ute.
  • Husk å ikke over Tilpass! Det er ikke en kul look! Også unngå dangly armbånd som gjør lyder fordi de er ganske irriterende når dans! Alt du trenger, egentlig, er en sølv kjede og en søt sjarm armbånd. <Br
 3. 3
  Hvis du har langt hår du kunne bringe et hår band eller noen klipp er å sette pannelugg tilbake slik at når du danser du ikke blir svett. eller du kan ta med deodorant, som fungerer godt og lukter godt. du kan også ta med mynte etter pusten din hvis du har en tendens til å få dårlig ånde.
  • Ta med en liten pose som har noen "krise" ting i den. Dette inkluderer en ekstra hår band eller sløyfe for dårlige hår dager. En liten roll-on anti-persipant deodorant. Hvis du vil kan du også ta pusten spray og leppe-balsam, bare i tilfelle du og din partner kysse!
 4. 4
  Plukk ut sko som er komfortable og gå med antrekket ditt. Sko du vet er skjegg-søte, men ikke bære altfor ofte er et godt valg. Ta av deg skoene i midten av dansen er et alternativ, men pass opp de kan gå tapt eller stjålet. Helbreder ikke er en god ide hvis du har tenkt på dans, spesielt hvis du vil bli svett hvis du tar dem av, eller hvis hoster ikke tillater det kan du alltid ta med et par leiligheter.
 • Bruk noe som er behagelig og søt. Et par hæler kan gi smertefulle blemmer som vil gjøre deg sitte på en av hjørnet stoler ser alle danse og ha mye moro.
 • Husk sokker og sandaler er en total no-go, med mindre det er en hovedpremie på det verste og mest hideously kledd!
 1. 1
  Spør dine venner hva de har på seg, slik at du ikke ser ut som en copycat.
 2. 2
  Ikke glem å bruke make-up.mer fargerik enn vanlig (øye make-up vs litt eyeliner for skolen). Eller slitasje som ny leppestift du har vært planlegging etter noe spesielt. Selvfølgelig er det dans området trolig mørkt, så legger mer innsats i antrekket ditt og går naturlig med make-up er en annen vei å gå. Husk at ingen finner en kake ansikt attraktiv, så ikke overdriv.
 • Et godt valg er litt concealer, (som matcher din hudtone!) Eyeliner og leppestift eller lipgloss. NO MORE! Også sørge for at makeup passer ditt utstyr. For eksempel en smaragd-grønn kjole og smaragd-grønn eyeliner er en stor kamp!
 1. 1
  Ha det gøy! Få det ut! Du har sikkert ventet på å få all den energien ut fordi du vil få problemer i klassen. Men dette er ikke et klasserom! Vær deg selv! Ikke prøv å være noen du ikke er. Hvis din litt sjenert, komme sammen med venner og danse sammen. Det er en skole dans! Det er sannsynligvis kommer til å være noen folk der som danser alle ut. Gjøre det samme! Bare ikke gå over.
 • Hvem sier at du ikke kan ha som virkelig sukkerholdig slush? Eller noen av dem nachos belagt i ostesaus? En skole dans er ikke en skole dans uten mat! Hvem bryr seg om du har en bit av sjokolade? Ingen... bortsett fra deg selv!

Tips

 • Alt i alt være hvem du er og bruke hva du vil ha.
 • Ikke ha lange armer eller jakker med mindre det er kaldt ute. Og når du kommer til dans, og ingen danser, begynner å danse med en annen venn og prøve å få flere folk involvert. Ikke bare stå rundt gjør ingenting som noen andre mennesker. Ha det gøy og bare begynne å danse. Du ønsker også å dukke opp på dans med en venn sin bare til vanskelig å gå av deg selv for mange folk stirrer på deg når du går forbi. Og det er alltid gøy å gå på en venner huset før dansen å bli klar.
 • Bare har en flott tid. Og hvis du vil, har tenkt å gå til en venns hus før / etter for mer moro.
 • Unngå iført noe som du tror kan være brudd skolen kleskode til en dans. Du risikerer å få der og da måtte forlate.
 • Hvis partiet er tilfeldig ikke kle opp vil du se rare

Advarsler

 • -Bruk noe som du vil være komfortabel i. Ikke ha høye hæler hvis du vet du vil ha store blemmer neste dag.
 • Ikke prøv å kle feilaktig bare for å tiltrekke seg gutter og / eller jenter! Den type fyr som du tiltrekker grunn av en snau antrekk er ikke den type fyr du ønsker å tiltrekke seg! Tydeligvis du kanskje ikke ønsker å bære en polo kneppet opp til toppen, men bære en camisole under noen super lave skjorte eller revurdere som mikro-mini. Ta en titt i speilet og spør deg selv om du ser det beste du kan være.