Wkano

Hvordan å koble opp med en fyr

Attention gutter og jenter! Har du ditt øye på at i biologi klassen? Eller kanskje det er fyren som alltid går forbi bordet ditt til lunsj... uansett, fortsett å lese for noen appetittvekkende tips som vil hjelpe deg koble opp med en total stud.

Trinn

Hvordan å koble opp med en fyr. Finn en måte å snakke med ham.
Hvordan å koble opp med en fyr. Finn en måte å snakke med ham.
 1. 1
  Finn en måte å snakke med ham. Det kan være på vei til å klasse eller i biblioteket. Enhver samtale er avgjørende for prosessen. Bare si "hei" og du vil være på vei!
 2. 2
  Når du snakker til ham, begynner å flørte med en gang. Gjøre det tydelig... målet ditt er å koble opp med ham ikke starte et forhold. Berøre hans arm og leker med håret ditt er viktige ting å gjøre for å gjøre det fysiske tilkoblingen du vil.
 3. 3
  Arrangere en dato eller tid til å henge ut. Det kan være bare dere to eller en gruppe venner. Partene er det beste alternativet.
 4. 4
  Bo ved din manns side hele natten. Snakke og flørte mye! Sørg for at du får gode tilbakemeldinger fra ham. Hvis han virker uinteressert eller som han ønsker bare å være venner, tilbake unna. Du ønsker ikke å gjøre ting vanskelig.
 5. 5
  Hvis han reagerer positivt, spør ham om han ønsker å få litt luft eller gå til et roligere sted å snakke. Du kan gå utenfor eller til et soverom.
 6. 6
  Begynne å snakke når du har flyttet til den nye plasseringen. Ta på sin arm, ben, etc. Ler og smiler når tiden er rett. Hvis alt går bra, flytte nærmere ham. Det hjelper hvis det er mørkt eller lysene er av.
 7. 7
  Når du føler at tiden er inne, og spenningen bygger, kommer inn for et kyss. Hvis du trekke opp, er det greit å bruke tungen på kyss. Hvis din mann liker det, holde det gående.
 8. 8
  Hvis du er vellykket, kan du ende opp på andre base eller videre... hva du vil! Lykke til og ha det gøy jente!

Tips

 • Hold mints eller chapstick klar. Du vet aldri når det kan komme godt med.
 • Vær deg selv og være komfortabel. Hvis du er nervøs eller fjernt, sjansene er gutten ikke vil tro du ønsker å koble opp.
 • Husk å trekke opp med en fyr skal være gøy! Hvis ikke fornøyd så er det på tide å stoppe.

Advarsler

 • Ikke skamme seg over noe.
 • Ikke bli et leketøy for denne fyren. Holde kontroll!
 • Ikke bli bummed hvis han ikke liker deg. Det betyr bare det ikke er ment å være, og det er greit. Gjøre noe for å få tankene bort ham og finne en annen fyr.
 • Si nei til noe du ikke føler deg komfortabel med.