Wkano

Hvordan å lage en nerdete jente nydelig

Så kanskje du `re typisk nerd. Eller kanskje vennen din er. Vel her er noen aldri sviktende tips om hvordan du kan gjøre deg selv-eller-en venn ser nydelig.

Trinn

Hvordan å lage en nerdete jente nydelig. Hvis du har en * veldig * stort budsjett-Buy ting fra de beste designere, som Dior, Marc Jacobs, Chanel, Gucci, Versace og så videre.
Hvordan å lage en nerdete jente nydelig. Hvis du har en * veldig * stort budsjett-Buy ting fra de beste designere, som Dior, Marc Jacobs, Chanel, Gucci, Versace og så videre.

Klær

 1. 1
  Hvis du har en * veldig * stort budsjett-Buy ting fra de beste designere, som Dior, Marc Jacobs, Chanel, Gucci, Versace og så videre. Les Vanity Fair, Harpers Bazaar, Elle og Vogue for ideer og nyheter om de nyeste trendene. Bruk sunn fornuft derimot, og ikke prøve å bli noen du ikke er.
 2. 2
  Hvis du har et middels budsjett-Prøv å treffe kjøpesenter. First off du trenger et par fine, søte, tettsittende (ikke kveles, men ikke løs) par jeans. Prøv European Eagle, Abercrombie, eller Aeropostale. Så kjøpe noen søte i stil tees. Les CosmoGirl, Teen Vogue, eller Seventeen magazine hvis du trenger noen ideer.
 3. 3
  Hvis du har et mindre budsjett-Prøv å trykke opp Target, Dillard er, eller Sears Junior avdelinger. Du trenger noen gode jeans. (Lei, Paris Blues, og Glo av JLo vanligvis er gode jeans merker.) Så får noen skjorter. Prøv å ikke gjøre skjorter for distraherende eller for glorete, et klassisk preg er alltid attraktive.

Make-up

 1. 1
  Hvis du `re på et større budsjett-gå til en make-up teller (Mac, Clinique, Chanel, Lancôme, Estée Lauder, etc.) Og har gjør dem din make-up og foreslå produkter for deg.
 2. 2
  Hvis du `re på et lavere budsjett - Få en fetter, forelder, eller en venn som er god på sminke for å gå med deg til apoteket og plukke ut noen god make-up for deg. De kan også bidra til å vise deg teknikker. Noen gode apotek merker er L'Oreal, Prestige, almay, og Revlon. Vær forsiktig med lavere kvalitet merker som Cover Girl, NYC, og Maybelline, selv om prisene kan være noe lavere, ingrediensene er ofte dårligere, og kan resultere i en mindre naturlig utseende.

Hair

 1. 1
  Finne ut hva utseende som best passer din hårtype, ansiktsform etc. Hvis du har penger, gå til en salong og har en profesjonell gi deg noen ideer. Hvis noe virker for "der ute", ikke la ham / henne press deg til å gjøre det. Velg et alternativ som du føler deg komfortabel med.
 2. 2
  Hvis du har naturlig rett hår-Kjøp en rettetang og rette håret. Det er enklest å bare jobbe med håret ditt. Hvis du vil ha mer kropp bare føne håret etter du kommer ut av dusjen eller bruk en Volumizing shampoo. Men hvis du skal føne håret være sikker på og bruke noen anti-frizz serum. Deretter gå over delene du vil rettere med en rettetang.
 3. 3
  Hvis du har naturlig krøllete hår, knuse den. Mens håret er fortsatt vått sette noen mousse eller gel i håndflaten og knuse opp håret med hendene. Så vil du kanskje å sette på litt hårspray.

Tips

 • Bare være svært vennlige og har et vennlig smil. Folk blir tiltrukket av glade mennesker.
 • Få noen søte sko også, og fremfor alt, holde dem rene og velstelte. Sko kan redde eller ødelegge en titt.
 • Prøv å være mindre sjenert.
 • Hvis du kler deg i en mer konservativ måte, gå for en preppy-chic stil. Ikke Barbie-preppy, men preppy i måten jentene studerer ved private skoler kjole. Ta jentenes uniformer i Gossip Girl som eksempel. Rutete skjørt, tilknappede skjorter og bluser, ballett leiligheter-de er flott hvis din favoritt look er stilig og konservative.
 • Kontakter er alltid et pluss.

Advarsler

 • Ikke endre for en fyr
 • Ikke la det nye utseendet endring som du er inne. Du kan fortsatt være smart og kle godt!

Ting du trenger

 • Penger
 • Make-up
 • En rettetang (hvis du vil ha rett hår rett)
 • Hårgelé / mousse (Hvis du vil ha krøllete hår)