Wkano

Hvordan å opptre som en dominatrix

En dominatrix er en kvinne som tar den dominerende rolle i en bondage og disiplin, sadisme og masochisme (BDSM) forhold. Du kan si at de alltid er "på toppen" av situasjonen. Her er hvordan du ser ut og oppfører seg som en domme.

Trinn

Hvordan å opptre som en dominatrix. Få de riktige klærne.
Hvordan å opptre som en dominatrix. Få de riktige klærne.

Hvordan se ut som en dominatrix

 1. 1
  Få de riktige klærne. En fyldig (ofte svart) catsuit er en bærebjelke i fetish og bondage kultur. Det er en forskjell mellom en dominerende livsstil og fetisjisme, men skintight svart body er fremdeles en ikonisk plagg i begge samfunn. Sørg for at drakten er laget av lær eller gummi latex. Dette er mye mer egnet til bruk i soverommet (eller annet) enn daglig bruk. Finne noen sexy, designer kjoler. Sørg for at de passer deg, og passer deg godt.
 2. 2
  Invester i noen gode høye hæler, for eksempel lår-høye stiletto boots. I likhet med catsuit, disse støvlene representerer dominatrix antrekk til mainstream kultur. Platåsko kan også brukes. Prøv Christian Louboutin hæler, den røde sålen reflekterer din hemmelighet, seksuell karakter.
 3. 3
  Bære et korsett. En korsett er et tettsittende undertøy (ofte brukes som ytterplagg) som hjelper form (og hold) kroppen din. En bondage korsett har blitt et fast innslag i fetish slitasje. En større bryster kan også brukes som et alternativ.
 4. 4
  Andre accoutrements forbundet med å være en domina, blant annet:
  • Fishnet strømper eller strømpebånd strømper.
  • Hansker, prøv finger-mindre eller albue lengde.
  • En pisk eller ridepisk.

Hvordan å opptre som en dominatrix

 1. 1
  Vær trygg. Hvordan kan du dominere noen hvis du ikke kan hevde deg selv? Fokusere på det faktum at du er ansvarlig.
 2. 2
  Ha en plan. Det er et stort rollespill komponent med å være en dominatrix. Vær kreativ.
 3. 3
  Være fleksibel til kundens behov. En dominatrix må være godt bevandret i felles BDSM praksis.
 4. 4
  Ikke engasjere seg i samleie. En dominatrix er ikke en prostituert. Mange dominatrixes ikke la sine kunder ta på dem i det hele tatt, slik at de holder alt av makt.
 5. 5
  Hold deg riktig. Husk, du holder all makt, opprettholde god holdning og bære deg opp rett til enhver tid. Dette lar folk få vite ubevisst at du er ansvarlig.
 6. 6
  For inspirasjon, se til irene adler, fra BBCs "Sherlock"-serien.
 7. 7
  Husk at det ikke er klærne som gjør en domme, snarere det er hennes selvtillit, selvinnsikt og evne til å styre samtalen. Kvinnene i trange avslørende klær er mer et bilde som kan bringe ut feil atferd hos menn, så det kan rett og slett forsterke at det handler om ham. I stedet gjør det klart at det handler om deg og dine gleder og fornøyelser.

Tips

 • Ta med kjettinger, bånd, håndjern, og en pisk.
 • Props og leker er en stor del av dominatrix verden. Hvis du er usikker på hva du skal kjøpe, kan du besøke din vennlige nabolaget sex shoppe for noen ideer.

Advarsler

 • Ikke stol på media stereotypier for å informere dine holdninger til kvinnelige dominante.
 • Mye dominatrix slitasje er laget av PVC (polyvinylklorid). Dette er en toksisk plast! Prøv å unngå dette materialet.