Wkano

Hvordan å plukke ut et antrekk

Følelsen overveldet av garderoben din? Her er en enkel måte å plukke det perfekte antrekket på under 30 minutter.

Trinn

Hvordan å plukke ut et antrekk. Avhengig av hvor du går, tenke på hva andre mennesker det kan bære.
Hvordan å plukke ut et antrekk. Avhengig av hvor du går, tenke på hva andre mennesker det kan bære.
 1. 1
  Avhengig av hvor du går, tenke på hva andre mennesker det kan bære. Du ønsker å skille seg ut, men ikke være i sentrum av oppmerksomheten (holde mysteriet om deg).
 2. 2
  Hvis du går for en klassisk eller elegant utseende, prøv khaki bukse bukser med en silke topp. Hvis det er casual du leter etter, kan du prøve et par sleng vintage jeans og en tank topp med blondekant.
 3. 3
  Alltid utstyre! Hvis det er stilig du ønsker, vil subtile øredobber legge til ditt utseende. Bare sørg for at de ikke er så uvanlig.
 4. 4
  Gjør håret bare når du er kledd. Hvis du har langt hår, kan du prøve pyntebånd den kvelden før og tar den ut så snart du våkner. La bølgene henge løst, og gir deg en omgjengelig og likevel elegant stil. Hvis du har kortere hår, lage en side del med en søt klipp.
 5. 5
  Settes på makeup siste til å unngå å smøre det eller få det på klærne mens dressing.
 6. 6
  Velg de viktigste delene av antrekket. Tenk på dag-hvis du kommer til et bryllup, vil kjole klær være hensiktsmessig, men hvis du bare kommer til parken du kan få av med jeans og en T-skjorte.
 7. 7
  Laget klærne. Velg et beskåret jakke, funky hettegenser, eller bare en langermet skjorte hvis du forventer at det skal være kaldt.
 8. 8
  Velg sko å gå med antrekket ditt. mindre du er iført enkle svarte sko, prøve å lage skoene matche med et design på skjorta. Ikke mikse og matche mønstre med mindre du er 100% sikker på at de vil gå sammen.
 9. 9
  Accessorize! Velg funky perler, vintage chokers, lagdelte sølv halskjeder, dinglende øredobber, eller en fin slynge bag. Prøv å ikke over-Accessorize, vil det se ut som du prøver for hardt.
 10. 10
  Gjør håret. Dette trenger ikke å være intrikate-en uformell hestehale eller en bun burde holde. Du kan selv bare kjøre en børste gjennom den og beholde den som den er.
 11. 11
  Ferdige.

Tips

 • Ikke vær redd for å prøve unike antrekk.
 • Bruk farger som ser bra ut med din naturlige farge.
 • Ikke ha alt en farge eller ditt antrekk vil kolliderer.
 • Kle for dagen, hvordan du føler deg, ingen ønsker å se noen ubehagelig i hva de har på seg. Din antrekket skal være en refleksjon av humøret ditt!
 • Hvis du har en svingete figur prøve antrekk der du kan Cinch i midjen med et belte, det skaper en perfekt timeglass figur og viser frem dine beste trekk.
 • For en fjær utseende, prøv en 60-talls skjørt med matchende tank, en heklet topp over det, og noen pastellfargede hæler.
 • Cardigans er alltid søt.

Advarsler

 • Kontroller at alle klesplagg matche.
 • Pass på at du ikke bruke klær som er for trange
 • Pass også på at klærne som du plukker ut er aktuelle for stedet du skal.