Wkano

Hvordan å ringe en fyr

Er du nervøs for å imponere fyren du liker når du ringer ham? Ikke bekymre deg, bare følg disse trinnene og samtalen skal gå bra!

Trinn

Hvordan å ringe en fyr. Før du ringer må du faktisk har en grunn til å kalle ham.
Hvordan å ringe en fyr. Før du ringer må du faktisk har en grunn til å kalle ham.
 1. 1
  Før du ringer må du faktisk har en grunn til å kalle ham. Lekser, du møtte ham tidligere, må du spørre ham noe, osv... Og finne en god måte å bryte isen.
 2. 2
  Kontroller at du har en fin rolig miljø hvor du får god mottakelse på telefonen. Det er vanskelig å snakke og høres søt mens han skrek i telefonen fordi han ikke kan høre deg eller dine venner snakker altfor høyt.
 3. 3
  Hvis du vanligvis ikke snakker mye eller er veldig nervøs, lage en liste over ideer til å snakke om det involverer hans interesser eller hva du ønsker å snakke om. Noen ganger kan du bli redd og glemme alt du mente å si.
 4. 4
  Starte samtalen. Unngå pinlig stillhet ved å stille ham et spørsmål når du føler deg som en pinlig stillhet kommer til å skje. Ikke spør et ja / nei spørsmål, liker, liker du bowling. Spør ham et spørsmål som trenger et langt svar, for eksempel, hva er din favoritt del i sett inn sin favoritt film-og hvorfor? Hvis han ikke er en veldig sjenert person, så la ham snakke.
 5. 5
  Hvis han begynner å snakke mye om noe, er han sannsynligvis veldig begeistret for det, og han liker det. Få ham snakke om dette for å løsne ham opp, og det er godt å vise at du er interessert i ham.
 6. 6
  Le av hans vitser, og stille ham spørsmål om seg selv. Spør ham om hans interesser. Spør ham ting som hva hans favoritt fotballag er, eller hva slags musikk han liker.
 7. 7
  Prøv å forholde seg til ham og finne likheter. Deretter bruke disse likhetene senere. Hvis du ønsker å spørre ham på en date, og du vet at du både liker skrekkfilmer, spør ham på kino for å se den nye skremmende film!
 8. 8
  Hvis han er opptatt, be ham om å ringe deg tilbake, ikke tilby å ringe ham tilbake.
 9. 9
  Når du er ferdig å snakke, og det var en suksess, foreslår en annen samtale eller møte et sted å holde sin interesse.

Tips

 • Hvis du føler en en stillhet som kommer på virkelig snart og har gått tom for spørsmål, og avslutter samtalen. Det er bedre å avslutte på en god note heller da å ha ham husker, "oh yeah, den siste telefonsamtalen endte med en pinlig stillhet." Hvis det ender vanskelig, kan han bli mindre villige til å ringe igjen.
 • hvis han er opptatt, og kan ikke kalle deg neste dag eller noe, må enten IM eller e-post som en sekundær kilde.
 • Prøv å være deg selv, ikke noen gang være falsk eller prøver å opptre som noen du ikke er. Du vil se ut som en poser.
 • Hvis han ikke høres interessert, ikke bli sint, spør ham flere spørsmål, men ikke vær en pest! Ikke spør ham personlige ting som "Har du en kjæreste?" eller "Har du hatt noen problemer i det siste?". Det høres stalkerish.
 • ALDRI tekst ham og bare være som "Kan jeg ringe deg litt tid?" som vil høres dumt.
 • Ikke snakk om noe som han åpenbart ikke kan stå. Ikke alle gutter er interessert i hva venner sladder om.

Advarsler

 • Ikke ringe når du er opptatt. Han vil ikke like det hvis du spiser, slåss med lillebroren din eller kjører runder mens du prøver å snakke med ham. I stedet finner en tid når du er fri og sette seg ned og ringe ham.

IKKE stadig kontakt med ham. Han vil få irritert og ignorere deg hver gang.

Ting du trenger

 • En telefon
 • Hans tall
 • Ingen distraksjon
 • Tillit
 • Og selvfølgelig, en fyr