Wkano

Hvordan å si nei til en gutt

Som tenåring ung preteen, eller til og med en voksen, vil du møte mange situasjoner der en gutt vil be deg om å gå ut med ham eller å gå på en date. Her er noen tips om hva du skal gjøre og hvordan du høflig si nei.

Trinn

Hvordan å si nei til en gutt. Vær tydelig, men ikke sårende.
Hvordan å si nei til en gutt. Vær tydelig, men ikke sårende.
 1. 1
  Fortell sannheten. Hvis du skal ut med noen for tiden, og en gutt ber deg ut, bare høflig si "Nei takk, jeg er allerede dating noen."
 2. 2
  Si takk. Hvis du ikke er med noen og en gutt ber deg ut som du ikke er interessert i dating, si at du er veldig takknemlig for at han spurte, men du er bare ikke interessert akkurat nå.
 3. 3
  Vær tydelig, men ikke sårende. Hvis han ikke er din type, være hyggelig og si at du ikke føler en sterk tilknytning til ham. Forkjærlighet noen for utseende er en type tilkobling, så ikke flate ut si at du ikke vil ha ham fordi han er stygg.
 4. 4
  Følge hans bly. Hvis en fyr gir deg et notat, snakke med ham personlig eller gi ham notatet svar på person. Hvis han ringer deg på telefonen, ikke vær redd for å snakke med ham.
 5. 5
  Hvis han fortsetter å insistere, trekker skolen kortet. Fortelle ham ting ikke går veldig bra på skolen og det siste du trenger er en kjæreste på hjertet.

hvis noen kommer og sier du "jeg elsker deg", og hvis du ønsker å si nei, fortell ham at du ikke er interessert i å gjøre alle disse tingene på skolen.

Tips

 • Dette kan ta deg av overraskelse hvis du ikke vet det kommer, så gjør ditt beste for å holde ansiktet ditt fra å vise noen følelser hvis du ikke er interessert.
 • Vær mild og fin. Gutta har følelser også, så ikke si at de er stygge eller dumme.
 • Ikke vær redd for å være venner med ham hvis du ønsker å være venner med ham. Bare fordi han spør deg ut betyr ikke at han er en psykopat.
 • Ikke vær sårende å si "Nei takk, jeg er bare ikke din type." Smile til ham, være hyggelig, og deretter gange unna.

Advarsler

 • Ikke vent med å gi ham svaret, kan dette være et tegn til ham at du tenker på å gå med ham og vil sette ham opp for en større skuffelse senere.
 • Hvis du blir venner, ikke gjør noe som vil gi ham ideen om du liker ham hvis du ikke gjør det. En enkel vennlig klem vil være bra nok til å vise din vennlige følelser for ham.
 • Hvis du allerede går ut med noen, ikke vise din hengivenhet for dem foran fyren med vilje. Dette kan føre til en kamp mellom fyren og din partner.
 • Hvis han spør deg hvorfor ikke ikke si "jeg sa nei komme bort fra meg verdiløs taper!" fordi som sagt før, gutta har følelser for