Wkano

Hvordan å spørre en servitør ut

Kenny Rogers møtte en søt servitør på en diner, og deretter giftet seg med henne. Hvis du møter en servitør som du ønsker å ta ut på en date, ikke nøl med fordi hun bare kan være den jenta i drømmene dine.

Trinn

Hvordan å spørre en servitør ut. Prøv å sitte ved et av bordene hun serverer.
Hvordan å spørre en servitør ut. Prøv å sitte ved et av bordene hun serverer.
 1. 1
  Prøv å sitte ved et av bordene hun serverer. Når hun kommer bort for å ta bestillingen se etter en ring for å se om hun er gift, være høflig og vennlig, men ikke pushy.
 2. 2
  La henne en takk notat på en serviett. Sett inn en hyggelig tips inne i folden av en serviett, men sørg for at pengene stikker ut. Sørg for at du gjør henne merke tuppen, eller noen andre kan plukke den opp.
 3. 3
  Sitte ved bordet hennes noen flere ganger, smilende, og viser at hun interesserer deg. Hvis hun nevner at hennes skift er slutt, spør henne å sitte med deg for kaffe.
 4. 4
  Igjen nummeret ditt med ditt tips, og en merknad som sier at du ønsker å ta henne ut på kaffe en dag.
 5. 5
  Forstå at hvis du har vært vennlige, og har gjort alle de ovennevnte, og hun ser ikke ut til å gjengjelde, kan hun være gift, eller dating. Ikke presse den ytterligere. Akseptere det, og gå videre.

Tips

 • Bli kjent med henne, og sørge for at hun kjenner deg! Servitriser er truffet på mye, og mens de er alltid vennlig om det, de sannsynligvis vil slå deg ned hvis de ikke kjenner deg godt.
 • Ikke stå opp og gå mot henne, det kan bli vanskelig som hun kan gå for å flytte en måte samtidig som du gjør, og du vil bli sittende fast i gangen.
 • Legg igjen nummeret ditt på en £ 20 notat, eller inkludere det i et notat du har skrevet på en serviett. Hvis dette ikke fungerer, vil du spare deg selv fra potensielle forlegenhet, og hvis den gjør det, kan hun gi deg en samtale. Dette fører ikke til du gifte.
 • Prøv å være flink. Hun har snakket om været hele dagen. Prøv å snakke om noe du tror kan være genuint interessant.
 • Når du skriver et notat til henne, kan du bruke en ren serviett.

Advarsler

 • Aldri kreve all oppmerksomheten hennes. Innser hun jobber og tjene til livets opphold. Hvis du hele tiden prøver å få oppmerksomheten hennes, vil hun raskt bli irritert fordi hun sannsynligvis komme i trøbbel for ikke å gjøre jobben sin.
 • Prøv å ikke virke som en stalker. Hvis du alltid spise ved samme bord og alltid smile til henne, kan hun bli creeped ut. Ikke bare smile og blunke, snakke med henne og ta en interesse i henne.
 • Husk alltid at hun jobber som servitør, og hun vil bli "truffet på" mens på jobb, ikke opptre sjalu, hvis hun liker deg så hun vil bare smile og bære på.
 • Hun vil sannsynligvis ikke ønsker å spise på restauranten hvor hun jobber, eller en som ligner. Ta henne til en annen restaurant, og kanskje en fin film.
 • Tips så vel som du har råd. Rundt 85% av hva servitriser gjør er i tips, vil hun være mye mer imponert over deg hvis du er selvsikker, vennlig, interessert og tips bra enn hvis du er selvsikker, vennlig, interessert, men billig.
 • Ikke gjør tankevekkende gester eller seksuelle kommentarer, spesielt hvis du jobber sammen.
 • Som med all dating råd, hvis hun ikke tar gjerne imot fremskritt, kan det være på tide å stoppe.
 • Innse og erkjenne at hun kan være veldig opptatt på jobb. Dette er en god måte å se henne ute av arbeid... si noe langs linjene av "Jeg skjønner det er veldig travelt her for deg. Kan jeg møte deg for en kaffe utenfor jobben?" Alltid sette en dato når du ber henne ut. Aldri la den være åpen. Liker, "Hey, jeg vet du jobber i kveld, men du bør definitivt gå for en drink med meg denne lørdagen, eller faktisk det ville være en god dag for deg?"