Wkano

Hvordan å tiltrekke seg en gutt i femte klasse

Liker du en gutt og ønsker å tiltrekke hans oppmerksomhet? Her er noen enkle trinn og tips for å hjelpe deg å få hans oppmerksomhet uten å gå over bord eller skremme ham bort.

Trinn

Hvordan å tiltrekke seg en gutt i femte klasse. Hvis han ber deg om å henge ut, awesome.
Hvordan å tiltrekke seg en gutt i femte klasse. Hvis han ber deg om å henge ut, awesome.
 1. 1
  Si "hei". Plukk en slags gutt som du vet du kan snakke med. Ikke plukk en fyr som er en idiot, velg en som du vet er fin og intelligent. Du fortjener noen som vil være snill mot deg!
 2. 2
  Hvis han ber deg om å henge ut, awesome. Swap tall eller få en Voice-over-Internet-Protocol (VoIP) tjeneste som Skype og begynne å lære mer om hverandre.
 3. 3
  Gjør en innsats for å se fint. Ikke ha svart øyenskygge. Bare børste håret ditt, har fine klær, og bruke mascara, blush, eller leppestift er greit. (Men ikke for mye!) Dette vil gi deg en fin, frisk look.
 4. 4
  Ikke bli for fremover. Dette vil irritere ham og slå ham.
 5. 5
  Ikke vær altfor fnisete og rare. Det vil gjøre deg virke som en weirdo. Men ler av en normal mengde virker søt, og virkelig lar ham vite at du liker å være sammen med ham.
 6. 6
  IKKE gjør det super opplagt. Det bryter ditt vennskap med gutten.
 7. 7
  Være humoristisk, men ikke glem å være alvorlig. Du ønsker ikke å få ham i trøbbel for goofing av hele tiden, men du ønsker ikke å kjede ham heller.
 8. 8
  Har friskt pust! Børste tungen, floss, og bruke munnvann. En fantastisk produkt du kan bruke kalles Orabrush. Det er en børste for tungen som gjør dårlig ånde helt forsvinne.
 9. 9
  Ikke gå rundt å fortelle folk du er forelsket når han ber deg ut. Dette er en stor no-no.
 10. 10
  Hvis du gjør noe dumt, le det bort. Lag en spøk! Det vil vise ham at du ikke tror du er perfekt, og du har ikke noe imot hvis du skru opp hver gang på en stund. Du vil også se ut som en flott person, men ikke med vilje gjør dumme ting. Det vil angre så mye.
 11. 11
  Vær deg selv. Hvis du opptrer som noen andre, og han begynner å like deg, vil han ikke liker deg for deg. Han vil like deg for den personen du later til å være.
 12. 12
  Bli venner med sine venner. Hvis du og en av hans venner ikke kommer overens, kan han tro at du vil kjempe mye og stadig irriterer ham om den minste ting.
 13. 13
  Gi ham litt plass! Hvis du hele tiden prøver å snakke med ham og dro ham bort fra vennene sine, vil han tro du er en stor plage. Prøv ditt beste for ikke å la dette skje.
 14. 14
  Slippe hint om at du liker ham som mer enn bare en venn. Hvis verste kommer til verst, flat out fortelle ham. Du trenger ikke nødvendigvis å gjøre det selv. Du kan skrive et notat, dikt, sang etc., få en venn til å lese den for deg, eller få en venn av ham til å lese den for deg. Hvis det er mulig, en felles venn.
 15. 15
  Noen måter å vise ham at du liker ham stirrer på ham litt når han ikke merker, (men ikke for mye - Ikke vær skumle) gjør ham til å le. ler på hva han vitser på, gjør øyekontakt under en samtale, etc. Vær imidlertid oppmerksom på at han kunne lagre notater, tekster og e-post til fornærme deg i fremtiden. (Hvis han later bare at du ikke bryr deg. Bedre ennå, trenger egentlig ikke bryr seg.)
 16. 16
  Hvis vennene dine sitter rundt ham under lunsj, sitte med dem og prøve å sitte foran ham. Nå hvis han ser rett alt han ser er deg, og fokusere mer på deg enn hva som skjer!
 17. 17
  Smile når han ser på deg. Han vil tro at du er å være deg selv og vise dine følelser for ham. Han vil synes du er en flott person!
 18. 18
  Hvis han ikke liker deg på samme måte, godta det. Du kan fortsatt prøve, men ikke bli for fanget opp. Det er andre fisk i havet.
 19. 19
  Du må kle pent, men ikke overdriv. Hvis du bruker sminke ikke bære for mye. Kanskje bare noen leppe-glossy ting eller eyeliner. # Gjør noe interessant og annerledes med håret ditt, men ikke for mye. For eksempel, det du har pinne-rett hår, ikke krølle det til et punkt der du ser ut som en puddel. Du vil se falske.
 20. 20
  Begynner å snakke mer med ham og finne ting til felles dere begge liker. Det vil gi deg mer å snakke om. Hvis du noen gang gå på kino og du sitter med ham bare være deg selv, men hvis du prøver og sette sminke og pene klær på en dag han kan finne ut du var bare å spille en annen person så vær deg selv.
 21. 21
  Vær forsiktig når du prøver å få ham til å le. Hvis du ydmyker deg selv, le det bort, men ikke være så rart om det. Bare handle normalt. Ingen er perfekt, så ikke være falsk bare for å imponere ham.
 22. 22
  Hvis du liker noen som ikke føler på samme måte, henge ut mer og være deg selv.
 23. 23
  Bare vær deg selv! Ikke ha ham like deg for den du prøver å være. Hvis han virkelig liker deg, vil han liker søte, klønete, og pyntet ut-i-kviser deg.
 24. 24
  Hvis du vet at han ikke føler på samme måte, flytte på. Det er ikke sunt å være besatt.
 25. 25
  Være et sted i nærheten av ham. Du må bli hans venn før du gjør et trekk. Stol på meg, må du være en venn så han føler seg komfortabel rundt deg. Så når det synker inn i ham du kunne gi ham en klem eller et raskt kyss på kinnet.
 26. 26
  Husk, det er bare femte klasse. Vi har resten av våre liv foran oss!
 27. 27
  Hvis han rødmer eller smiler når noen snakker om deg til ham som er et stort skilt han liker deg.
 28. 28
  Hvis han kommer bort til deg og sier "hei" eller "hei" tilfeldig det betyr at han ønsker å bli kjent med deg bedre og bare starte en samtale (dette har skjedd meg mange ganger før.) Også, hvis han er veldig høyt om det, som han kommer int andre rommet og sier "Hei * ditt navn *! Hva skjer?" gal høyt, han trekke oppmerksomhet til deg.
 29. 29
  Hvis han er sjenert og er redd for å starte en samtale, starter en for ham og stille ham spørsmål slik at samtalen ikke vil ende så raskt og plutselig blitt en pinlig stillhet.
 30. 30
  Hvis han sier noe som du også er enig med, ikke vær redd for å fortelle ham dine interesser, men ikke alltid snakke om deg selv.
 31. 31
  Pass på at du ikke henge med ham hvert sekund, ellers vil han tror du er besatt. Hold det kjølig.
 32. 32
  Alltid handle trygg rundt ham. Sørg for at du er å være deg selv, ikke noen du ønsker å være, når du er rundt ham.
 33. 33
  Ikke spør dine venner for å fortelle ham til å be deg ut.
 34. 34
  Få ham alene! hvis du to gå hjem samtidig prøve å gå med ham! Det vil være en perfekt tid til å snakke med him.Tell ham dine interesser, og hvis du har kjent ham i lang tid prøve å holde ham i hånden som venner om. Hvis Han smiler når du holder hånden sin et stort tegn på at han liker deg tilbake.
 35. 35
  Du har dine egne venner å henge med også, balansere din tid med ham og din bff er så det ser ikke ut som du er besatt av ham og venner vil se at du har forelsket.

Tips

 • Snakk med ham, men ikke handle gal eller alle glade og urolig. Bare være rolig, og ikke bekymre deg. Ikke frik ut når du snakker til ham.
 • Ikke kle å imponere, bare kle seg som du ville gjort en hvilken som helst annen dag fordi hvis han liker deg han skal like deg for deg.
 • Hvis han liker noen andre, ikke fortell ham at hans knuse hater ham, eller du vil gjøre det verre.
 • Da han komplimenter på deg, se til siden og smil, sier det er søtt, etc.
 • Alltid opptre søt til ham, men ikke for søt, eller han vet at du liker ham.
 • Ikke bli for klengete! Han finner dette ekstremt irriterende.
 • Hvis han gjør som du ikke går og skryter til alle!
 • Leke med ham i friminuttene. Hvis han slår eller treffer deg, (lekent uansett, hvis det faktisk gjør vondt, han sannsynligvis ikke liker deg) traff ham tilbake, så fnise og lene seg på ham. Han tror det er søt!
 • Hvis du spør ham ut, pass på at det ikke finnes tonnevis av mennesker rundt, spesielt hans venner. Han kan være flau og si nei bare fordi vennene hans er der. prøve et hjørne av skolegården i friminuttene, eller gå til hjørnet av basketballbanen, eller kickball diamant eller hva, hvor han er, og spør der. Fin og tilbaketrukket, og det er nesten aldri folk på de aller hjørner av domstolene / felt.
 • Hvis han snakker til deg, og du liker ham, og du sier noe mener, bare slutte å snakke og tenke på hva du sa, og ikke vær redd for å si unnskyld.
 • Ikke vær redd.
 • Ikke henge rundt hans venner stadig fordi han vil tro du er besatt av en av hans venner.
 • Spør ham hva han liker. Kanskje dere to har noe til felles!
 • Ta hensyn til hans interesser. Hvis du har de samme interessene, kan du chatte om det, og det gjør for en god samtale-starter.
 • Hold kontakten med ham som du gjør med dine andre venner!
 • Gi ham litt godteri og andre ting, men ikke overdriv! (Men ikke være rart. Ikke bare gå bort til ham og si hei vil du denne godteri? Creepy. For eksempel, hvis læreren går ut godteri i klassen som en belønning for noe, og du sitter i nærheten av ham, ser på ham og sier, "Hey__ vil du denne? jeg ikke liker dem."
 • Prøv å få ham til å be deg ut! Det er naturlig for en gutt å spørre en jente ut. Men hey, nye tider. Hvis du ønsker å spørre ham ut, gå for det. Det verste han kan si er nei, og jeg er sikker på at du kommer over det.
 • Gjør ham til å le.
 • Hjelpe ham med leksene eller skolearbeidet, smiler mens du er i gang!
 • Hvis ting ikke fungerer så prøve å være venner med ham heller enn å være slem mot ham bare på grunn av hans følelser. Det er bedre venner enn fiender!
 • Slitasje søte klær.
 • Ikke gå gale! Pass på at du ikke gjemme under skrivebordet når han kommer nær deg.
 • Hvis du er ganske sjenert, spør en av vennene dine til å spørre ham om han liker deg.
 • Flørte. Det vil være søt.
 • Handle noen ganger som en sassy girl rundt hans venner.

Advarsler

 • Ikke behandle ham som han er allerede kjæresten din.
 • Ikke henge rundt hans beste venner mer enn du henger rundt ham.
 • Ikke presse ham til å like deg, fordi dette vanligvis ikke vil fungere, og han vil bare synes du er rar og bli skremt.
 • Ikke vær alt greit en dag og neste være over ham. Det er rett og slett skummel, kanskje han blir nervøs rundt deg.
 • Ikke spør ham om han liker deg. Han kan bli nervøs, si nei og kanskje løpe vekk.
 • Ikke lyv om at han liker deg, fordi hvis han finner ut da han ville være veldig sint på deg, og vi ønsker ikke det!
 • Husk at du er i femte klasse, og at du fortsatt har minst 7 år foran deg til å finne ut av det.