Wkano

Hvordan bære et slips klipp

Et slips klipp, også kjent som en tie bar, tie lås eller tie lysbilde, er et tilbehør som brukes til å holde uavgjort til forsiden av en manns dress skjorte og holde den fra flakse rundt. En tie klippet er en enkel og klassisk stykke som legger til profesjonelt bilde av en mann ved å gjøre hans antrekket ser penere og mer polert, og legger litt av stilen også.

Trinn

Hvordan bære et slips klipp. Sett på dress skjorte og slips at du har tenkt å bære slips klipp med.
Hvordan bære et slips klipp. Sett på dress skjorte og slips at du har tenkt å bære slips klipp med.
 1. 1
  Sett på dress skjorte og slips at du har tenkt å bære slips klipp med. Sørg for at skjorten er riktig kneppet og gjemt i buksene. For uavgjort, velge et stoff som er holdbart og vil ikke bli skadet av klippet. Rett ut slips og trekk den til toppen av skjorten er kragen, noe som gjør at større halen er over mindre en. Skjorte og slips bør allerede brukes på en slik måte at ikke mer tie omstilling ville være nødvendig etter at du plasserer tie klippet.
 2. 2
  Velg tie clip å bære. Tie klipp er vanligvis laget av metall, og kan komme i vanlig og klassisk gull eller sølv farger. Det er også knytte klipp som er mer moderne og vise personligheten til brukeren, har strukturerte mønstre, rhinestone pynt, logoer eller andre iøynefallende design. Velge i henhold til anledningen som du er iført slips klipp for.
 3. 3
  Plasser tie klippet til skjorte og slips. Størrelsen av båndet klippet bør typisk være tre fjerdedeler av bredden av båndet. Plasser tie klippet to tredjedeler av veien ned skjorte, tradisjonelt mellom fjerde og femte knapp på skjorta. Men en oppdatert versjon være å plassere den mellom tredje og fjerde knappen, for å legge mer stil og projisere et høyere utseende.
 4. 4
  Klem fjærbelastet mekanisme av båndet klippet for å aktivere den og åpne klippet. Slip tie klippet horisontalt over uavgjort for et tradisjonelt utseende. For en mer moderne stil, plasserer tie klippet på en nedadgående vinkel (rundt 45 grader) over slipset. Fest tie klippet til den konstante og sørg for at det er stramt.
 5. 5
  Ferdige.

Tips

 • Tie klipp vanligvis legge til raffinement av et antrekk, så for casual arbeidsplassen hendelser, kan det være bedre å bare gå uten en, eller å bruke en som har nyhet for ikke å dukke opp altfor formelle.
 • Ved justering av tie klippet, sørg for at den er unclipped, for ikke å strekke og skade materialet i slips og dress skjorte.