Wkano

Hvordan bli kvitt en manipulerende kjæreste

Syk av kjæresten din å utnytte deg? Det er på tide å bli kvitt ham... her er hvordan.

Trinn

Hvordan bli kvitt en manipulerende kjæreste. Få støtte fra en nær venn eller et familiemedlem.
Hvordan bli kvitt en manipulerende kjæreste. Få støtte fra en nær venn eller et familiemedlem.
 1. 1
  Få støtte fra en nær venn eller et familiemedlem.
 2. 2
  Lag en solid plan for hvordan du vil skille seg, hva du vil gjøre etter at hvis han prøver å "få deg til å ta ham tilbake" og gjør at du tror det vil være bedre.
 3. 3
  Vær helt fast i hva du ønsker for deg selv.
 4. 4
  Gjør små påminnelser for deg selv at du vil se hver dag, hele dagen, som vil styrke deg. (Ting som en setning eller trodde at når du leser det vil gjøre deg sterk - eller vil minne deg om hvorfor du trenger å gjøre dette, for eksempel et bestemt tidspunkt du ble manipulert og ikke liker det).
 5. 5
  Legg en eller to nye ting i livet ditt som du har planlagt å gjøre. Liker registrere deg for en yoga class (dette hjelper deg til å fokusere ditt sinn og kropp på din egen velvære og styrke så vel som gir kroppen god mosjon). Ta en gratis klasse på et lokalt bibliotek eller museum, bli en amatør idrettslag, eller ta musikktimer. Hvis du ikke har råd til å gjøre noe som koster penger, så gå til biblioteket og finne ut om noen som lærer eller vet noe du ønsker å vite mer om, og tilbud om å bytte tjenester med denne personen, slik at du kan ha en planlagt klasse.
 6. 6
  Forbli sterk og vite at du gjør det du ønsker og trenger i stedet for å lure på hva du skal gjøre.
 7. 7
  Finn ut om det er selvhevdelsestrening klasser fra din lokale politiet eller kvinners sentrum. Disse er ofte gratis og vil gi deg gode tips som hjelper deg til å være sterk og selvsikker.

Tips

 • Ikke under noen omstendigheter, kommunisere med din ex. Hvis han sender deg en vennlig tekstmelding bare for å si hei og spør hvordan du gjør, ikke tekst ham tilbake! Hvis han ringer deg, ikke ringe ham tilbake. Hvis du virkelig prøver å få en fyr ut av livet ditt, må du være så fast som mulig. Hvis du slå opp med ham, og ennå er fortsatt snakker til ham på en regelmessig basis, vil han være å få blandede signaler, og kanskje prøve å presse seg tilbake inn i livet ditt. Bare ikke gjør det.
 • Være sterk og holde på dine mål.
 • Få litt avstand, tillater deg selv litt plass. Tid bidrar til å helbrede.
 • Mange kvinner har hatt manipulerende partnere (noen som har slått voldelig), og klarte å komme seg ut og få hjelp. Oppsøke disse menneskene for gode råd og støtte. Se på nettet for fora for å snakke.
 • Ring din telefon operatør og be om et nytt nummer. De fleste lar en gratis endring, og betale en liten avgift for endringer etter det. Endre din e-postadresse også. Å gi opp nummeret ditt og e-postadresse er en liten pris å betale for å kutte to kommunikasjonsmidler som han har med deg.

Advarsler

 • Hvis han er manipulerende, vil han nok prøve å få deg til å ombestemme deg - om ikke for annet, fordi han ikke kan stå for å bli avvist. Dette ville være et godt tidspunkt å ha det trening fra kvinnenes sentrum.
 • Han vil prøve å komme i kontakt med deg først med løfter, andre med sinne og trusler, og til slutt med skyldfølelse. Ikke ta samtaler, e-post eller tekster. Husk at de er bare mer manipulasjon. IKKE engasjere seg i en samtale med ham. Prøv å holde alle tekster, talemeldinger, e-post, osv. Hvis du kan, bare i tilfelle han begynner stalking deg. Jo mer bevis du har, jo bedre hvis du ønsker å rapportere ham (dette gjelder spesielt hvis han kontakter deg på et nytt telefonnummer, e-post, etc. som har blitt endret i et forsøk på å unngå ham).
 • Han vil nok prøve å overbevise deg om at du gjør en stor feil, og han er alt du trenger. Han vil prøve å gjøre det virke som du er verdiløs. Ikke hør på ham. Han prøver bare å gjøre seg virke som det beste som har hendt deg, når det virkelig det motsatte er sant.