Wkano

Hvordan avgjøre om du bør dumpe live i lang sikt kjæreste

Hvordan bestemme seg for å dumpe din langsiktige kjæreste.

Trinn

Hvordan avgjøre om du bør dumpe live i lang sikt kjæreste. Tenk om dine følelser.
Hvordan avgjøre om du bør dumpe live i lang sikt kjæreste. Tenk om dine følelser.
 1. 1
  Tenk om dine følelser. Vil du virkelig ta vare på ham lenger? Har du fortsatt behandler ham slik du gjorde da du var nytt og spennende? Har du fortsatt fortelle ham hvor søt han er, og at du elsker ham?
 2. 2
  Sjekk ham ut. Behandler han deg annerledes fra før? Er dette bra eller dårlig? Har han fremdeles snakke med deg, kompliment du, eller husker bursdagen din eller Valentinsdag?
 3. 3
  Husk at relasjoner er en to-person innsats. Hvis du ikke kan svare på disse spørsmålene ærlig, be om råd fra venner, din mor, og med en annen personlig voksen du stoler på.
 4. 4
  Vit hvor du skal. Hva er dine mål? Hvis du har vært sammen lenge nok, vil du være i stand til å spørre ham om hans egne mål. Se om de oppstillingen. Uansett hvor mye du elsker ham, hvis du aldri kommer til å ønske det samme, kan det være på tide å revurdere ditt forhold. Som blir sagt, noen par at det skal fungere - så ikke bli hissig!
 5. 5
  Hvis du gjør alt arbeidet for å gjøre det arbeidet, ærlig tenke dumping ham. Selv om dine venner kan gi gode råd, du er en person, som han er. Tenk på det lenge og hardt før du gjør noe.
 6. 6
  Snakk med ham. Noen ganger er det ikke alt det du ser på TV. Hvis han føler det samme som deg, kanskje dere to kan avslutte det fredelig.
 7. 7
  Skriv ut dine tanker. Noen ganger ser det på papiret hjelper rasjonalisere din beslutning. Du kan ha en pro / con kolonne og veie det ut. Skrive det på papir først kan også være lettere for deg å snakke med ham fordi du har tankene dine på plass.
 8. 8
  Foruten følelser, er det noen praktiske og juridiske elementer å tenke på også. Hvis du bestemmer deg for å bryte opp, vil en av dere må flytte ut. Hvem navn er leieavtalen under eller som eier eiendommen? Tenker dette ut på forhånd vil gjøre ting enklere. Hvis du er en bevegelig, prøv å din tid flytte så nær break-up som mulig, eller sørge for å bo hos venner eller familie, så du har plass og avstand. Også tenke på hvilke eiendeler er ditt, som er hans, og som er co-eid. Deler du en bankkonto, kredittkort eller andre økonomi? Hva med kabel regning eller strømregningen? Tenke fremover og planlegge ut din økonomi.

Tips

 • Pass på hvordan du føler deg. Det er lett å ønske å gå tilbake til slik det var (spesielt hvis en av dere har flyttet ut og / eller leter etter et nytt sted å bo), men du må minne deg selv at ingenting verdt å gjøre kommer til å bli lett.
 • Virkelig tenker over det. Ikke gjør noe utslett som kan ødelegge en perfekt godt forhold. Snakk med ham.

Advarsler

 • Ikke bruk bryte opp som et våpen. Hvis du forteller ham vil at du skal bryte opp akkurat slik at han kan se ting på din måte du er en urettferdig forspenning situasjonen. Å tvinge en person til et bestemt synspunkt vil miste sin tillit og potensielt ødelegge eventuelle fremtidige du måtte ha.

Ting du trenger

 • Tid
 • Familie og venner
 • Valgfritt - Pen og Papir