Wkano

Hvordan bli sett på som den varme kule jenta på skolen

En vakker brun eyed brunette - Yeah! Noen kan benekte det, men sannsynligvis hver tenåringsjente, hvis tilbudt sjansen, ville ikke si nei til sjansen for å bli sett på som en "hot" eller "populære" av alle i skolen! Vel, hvis du ønsker å bli sett på som kult på skolen og har alle gutter å snu hodet for å se på deg, og alle andre jenter envying deg, her er hvordan du gjør det. Forbered deg på å være en populær jente!

Trinn

Hvordan bli sett på som den varme kule jenta på skolen. First things first, er det ingen som kommer til å finne deg attraktiv hvis du ser skitne.
Hvordan bli sett på som den varme kule jenta på skolen. First things first, er det ingen som kommer til å finne deg attraktiv hvis du ser skitne.
 1. 1
  First things first, er det ingen som kommer til å finne deg attraktiv hvis du ser skitne. For å være attraktiv, må du være ren. Kontroller at du har en dusj hver dag og vaske håret minst to ganger i uken. Også, pusser tennene godt (minst to ganger om dagen, men ideelt sett etter hver gang du spiser).
 2. 2
  Sørg for at håret alltid ser fint. Sørg for at det alltid kjemmet, børstet og ren. Rettetang og curlers kan bidra til å gi håret ditt karakter, men de kan være harde og ødeleggende. Jeg vil alltid bruke varmebeskyttelse spray eller bare gå for den naturlige utseende.
 3. 3
  Ta vare på noen uønsket hår. Hvis du er over en alder av tolv, barbere leggene annenhver dag og nappe øyenbrynene til en feminin bue. Du kan selv ønsker å vokse bikinilinjen hvis du planlegger å bade, men husk, dette er ikke absolutt nødvendig.
 4. 4
  Har fin hud. Drikk mye vann og spise sunn mat, fordi da det gjør deg sunn og penere utseende. Også bruke acne krem ​​for akne (kviser) og vaske ansiktet godt med en god såpe. Bruk rengjøringsmiddel ofte.
 5. 5
  Hvis du kommer til å bruke sminke, alltid huske å fjerne det på slutten av hver dag, og husk: mindre er mer. Du trenger ikke alltid foundation og pudder, noen ganger litt concealer er nok. Hvis du planlegger å bruke sminke følge denne guiden:
 6. 6
  Først gjelder primer.
 7. 7
  Deretter bruker foundation.
 8. 8
  Etter det gjelder ansikt pulver.
 9. 9
  Tredje, bruk en lys øyenskygge.
 10. 10
  Påfør et tynt eyeliner.
 11. 11
  Ta på mascara.
 12. 12
  Påfør fersken eller rosa blush hvis huden din er lys, og en brun eller rød blush hvis huden din er mørk.
 13. 13
  Det er valgfritt, men det er alltid fint å bruke litt lipgloss.
 14. 14
  Få kledd opp. Uansett hvor du går, for skolen eller hva, ikke kle NED! Les moteblad og kjøpe mer moteriktige klær, og det betyr ikke dyrt... du kan bruke jeans, men sørg for at du fortsatt ser fabelaktig!
 15. 15
  Bære noen smykker. Ikke overdriv, men det er alltid hyggelig at du bruker pene øredobber eller armbånd. Hvis du vil se klassisk, slitasje perle øredobber... Hvis du vil ha noe mer diva-aktig, slitasje hoop øredobber. Øredobber fra Claire er søte.
 16. 16
  Handle trygg. Dette er et 'must'. Hvis du begynte å se bra ut, er den beste måten å få folk trukket for deg og ditt utseende, vise tillit... selv om du ikke føler deg trygg, fake det til du føler deg trygg nok... det betyr god holdning, hodet høyt, ser på folk i øynene og gå som du eier stedet, med en liten bit av en sexy svaie i hoftene! Da vil folk se deg som trygg og vil være interessert i nærmer deg.
 17. 17
  Alltid ha noe å si. Ikke gå med dumme samtaler som "hvilken klasse du vil ha?" eller "hva liker du å gjøre?"... det er bare vanlig kjedelig får-til-vet-du chit chat som føles vanskelig... bare begynne å introdusere deg selv og fortelle morsomme historier om deg selv, og snakke naturlig, slik at folk vil se deg som en hyggelig person å snakke med. Nettopp det.

Tips

 • Handle trygg. En selvsikker holdning er nøkkelen til å få deg en varm rykte, fordi folk vil se de gode utseende pluss dine trygge veier, og da vil alle begynne å tenke på deg som sexy, approachable og kjølig.
 • Ikke gå gale på grunn av vekten din. Ikke slutte å spise alt du liker å være tynn... men også ikke gå å spise for mye. Spis sunne ting og frukt hver dag, men la junk food og godteri for å bli spist bare to ganger i uken, ikke hver dag. Også prøve å spise mer salater... det er salater som er virkelig deilig, og spise din favoritt frukt også.
 • Jeg vil anbefale å bruke Maybelline concealer.
 • For akne krem, er Oxy Maksimal best.

Advarsler

 • Ikke date for popularitet. Ved hjelp av en fyr er i beste fall skammelig.
 • Ikke handle overmodig. Folk har en tendens til å se på dette som irriterende etter en stund, som vil dukke opp negativt i popularitet ditt.
 • Ikke date bare "noen" fyr bare fordi du synes han er søt. Du må se at han er en hyggelig person før du godtar å date med ham... så, snakke med ham først, og se om han er hyggelig. En gang i blant, spille hardt for å få...