Wkano

Hvordan du gjør din makeup pin up stil

Her på Google har vi både "hvordan å kle seg som en pin up girl" og "hvordan du gjør håret ditt pin up style", så nå er det tid for å få sminken akkurat! Sammensetningen Dita Von Teese har på seg er hvor vi er på vei.

Trinn

Hvordan du gjør din makeup pin up stil. Trinn én her, er bare å sørge for at ansiktet ditt er klar og i stand til å bruke sminke.
Hvordan du gjør din makeup pin up stil. Trinn én her, er bare å sørge for at ansiktet ditt er klar og i stand til å bruke sminke.
 1. 1
  Trinn én her, er bare å sørge for at ansiktet ditt er klar og i stand til å bruke sminke. Hvis du har sunn hud og lepper det endelige utseendet vil komme ut så mye bedre! Har ikke noe imot flekker og urenheter selvfølgelig.
 2. 2
  Ta noen dekning stokk og dekke hva må dekkes, som flekker, røde områder, slitne områder, som huden under øynene. Etter dette satt på noen foundation ett eller to nyanser lysere enn din tone (Du kan faktisk bruke alle nyanser, men pin up jenter ofte ser veldig blek). Dette trinnet er valgfritt, men det ville ofte gi deg en bedre finish.
 3. 3
  Nå for øynene! Du vil lett finne gode video tutorials, men ellers kloke:
 4. 4
  Start ut med en lys farge, gjerne en glitrende hvit, og spre den lett over øyelokket hele veien til øyenbryn
 5. 5
  Bland i en medium brun farge i det press på øyet.
 6. 6
  Legg noen svært mørk brun, sort eller på enden av bretten. Du må blande mye etter dette.
 7. 7
  Med en væske eyeliner, lage en tynn strek over øyevippene, og avslutte den katteaktig.
 8. 8
  Det er en uskreven makeup regel som sier at enten du fokuserer på øynene, eller du fokusere på leppene. En pinup girl look fokuserer på leppene, så ikke over gjør øynene!
 9. 9
  Mørkere øyenbrynene med en brun eyeliner for å skape en fortryllende ungdommelig utseende. Du kan også bruke brun maskara for å skape denne effekten.
 10. 10
  Med en mørk rosa eller rød lip liner, tegne en linje på den nøyaktige omrisset av leppene. Etter at dens om fyllet! Nå fyller på med en rød leppestift. Skyggen avhenger av hvilken effekt du går for, men signaturen skyggen ville være en sterk rød. Du vil være bedre å bruke en pensel til å påføre leppestiften enn å sette den på direkte fra pinnen.
 11. 11
  Fullfør av med noen glans på toppen av rødt.
 12. 12
  Voila! Du har utseendet av en Pin up girl!

Advarsler

 • De sterke røde lepper er ikke en så god idé hvis du er ung. Noen finner det kanskje billig, eller innbydende.

Ting du trenger

 • Makeup i ønskede farger
 • Tid
 • Mirror