Wkano

Hvordan du har en stor sans for stil

Mote er den perfekte måten å uttrykke deg selv og din personlighet gjennom hva du har på deg og hvordan du kler deg. Det er lurt klærne å si noe om deg og samtidig være i stil. Her er hvordan du gjør det: Få noen funky trenere! f.eks: converses eller Nike trenere. Noen fine skinny jeans med en topp: en butikk som nytt utseende eller neste. Hvis du ikke har dem butikker deretter søke etter noen butikker som gjør disse klærne!

Trinn

Hvordan du har en stor sans for stil. Dette er veldig viktig, fordi du kan være veldig stilig, men føler seg dårlig fordi du hater de klærne du har på deg.
Hvordan du har en stor sans for stil. Dette er veldig viktig, fordi du kan være veldig stilig, men føler seg dårlig fordi du hater de klærne du har på deg.
 1. 1
  Dette er veldig viktig, fordi du kan være veldig stilig, men føler seg dårlig fordi du hater de klærne du har på deg. Finne ut (eller i det minste få en idé) av den type klær som du liker, slik at du kan være stilig og vite at klærne du har på deg hjelpe uttrykke din personlighet også.
 2. 2
  Lær om stil. Se gjennom moteblader og se hvilke klær er i stil nå. Se kjendis nyheter å se hva kjendiser har på seg akkurat nå. Se på vanlige folk rundt deg og undersøke hva de har på seg. Gå vindu-shopping. Dette vil gi deg en idé om hva som er i stil akkurat nå, og vil gi deg en sjanse til å se hvilke elementer du liker og misliker.
 3. 3
  Grøft merkeklær. Den viktigste regelen av å ha stil ikke å være definert av etiketter. Du vil ikke ha din egen stil hvis du er definert av dem. Du trenger ikke å bære Gucci eller europeisk Eagle å være en stilig person. Du kan få misunnelige blikk fra Citi Trends eller enda en Payless.
 4. 4
  Vit når klærne. Ikke alle av oss kan ha størrelse 0 kroppen til en modell, og det er greit. Du trenger ikke det å ha stil. Å ha stil, trenger du å vite hvordan å fortelle når klærne passer deg, og hva slags klær og stiler du kan bruke til flatere din kroppstype.
 5. 5
  Vet hvordan. Du kan ha mange fine enkelt klesplagg, men stilen ser ut som du mangler stil hvis du ikke vet hvordan å sette dem sammen. Vet hvilke farger fungerer godt sammen, og hvordan du kan unngå et kjedelig antrekk. Vit når du skal rocke hæler og når du skal gå for noen joggesko.
 6. 6
  Accessorize! Det er en ting som kan gjøre en bra antrekk et flott antrekk, og virkelig forbedre din sans for stil. Vet hvor mye smykker er for mye, hvis du skal bruke den hatten eller ikke, og om du bør gå for en fet eller enkelt tilbehør.
 7. 7
  Få gal og kreativ! Ta risiko med stil og lage dine egne klær. Trenger du en ny skjørt? Ikke gå og kjøpe en, få en! Hvis du virkelig ønsker å være eventyrlysten, kan du rippe ermene på en langermet topp eller kutte noen shorts å gjøre den om til et skjørt som du kan bære.
  • Tilpasse klærne dine og alt du har. GJØR en pose. Det ville være best å bruke en symaskin for å gjøre stingene penere og for å sikre at du gjør alt riktig. Du kan tilpasse dine ting ved å skrive navnet ditt på dine ting med stoff maling, smykkesteiner og dekorasjoner sånn.
  • Hvis du ønsker å kjøpe noen jeans, kanskje prøve å tilpasse dem. Du kan sprute maling på dem, spør dine venner til å registrere dem, fargestoff dem eller legge noen perler. De ville være søt og unik! Og av Corse hvis du sliter med å lage klær så spør voksen hjelp eller noen i familien din! Bare vær trygg med din stil og elsker det!
 8. 8
  Vær trygg og bære klærne dine, ikke la klærne bære deg!

Tips

 • Være en smart shopper. Følg bare de trendene som du kan se deg selv på seg, ikke hver eneste en. Trender kommer og går.
 • Som vi sa tidligere, de klærne som du velger MÅ være 100% YOU!
 • Ikke vær redd for å ta risiko i garderobene! Prøver alltid noe på hvis du tror det er enda en liten sjanse for at det kan fungere. Prøver noe på ikke forplikte deg til å kjøpe den.
 • Hold en mote utklippsbok. I en vanlig bærbar PC, lime bilder av stiler som du liker og skrive ned notater om drakter du ser. Når du har en mote dilemma eller trenger å shoppe, bla gjennom boken og finne utseende som du liker.
 • Bli kjent med din nærmeste skredder. For en symbolsk sum, kan de ta ting ut eller inn, og tilpasse ting å gjøre dem unike.

Advarsler

 • Hvis noen klær gjør du klø, ikke bære dem! Fortell en voksen også, så de kan hjelpe også.

Ting du trenger

 • Penger
 • Transport
 • En venn til å hjelpe deg å avgjøre hvilken som er best for deg (valgfritt)