Wkano

Hvordan du har et pent ansikt

Å ha et ansikt er ikke så vanskelig som det kan virke. Sophia Loren sa en gang at enhver kvinne kan være vakker. Dette gjelder for både menn og og kvinner, og det ikke engang krever makeup.

Trinn

Hvordan du har et pent ansikt. Prøv plukker øyenbrynene til en flatterende bue.
Hvordan du har et pent ansikt. Prøv plukker øyenbrynene til en flatterende bue.
 1. 1
  Være positiv. Husk at ansiktet ditt er din mest åpenbare verktøy for uttrykk. Det er det første som folk vanligvis ser når de ser på deg. Skjønnhet virkelig kommer innenfra, så hvis innsiden du er stygg, vil ansiktet ditt viser at. Så prøv å bli en mer positiv person, og som du gjør dette, vil ansiktet ditt vise det.
 2. 2
  Prøv plukker øyenbrynene til en flatterende bue. Dette vil gi en illusjon av en mer feminin og vakkert ansikt. Spør en kvinne som voks øyenbrynene til å finne ut hvilke bue vil gi deg en pen utseende til ansiktet ditt. En smigrende bue vil ramme inn ansiktet også.
 3. 3
  Få næring. Spise riktig og drikke nok vann. Huden blir ikke det meste av næring sitt fra hva kremer du satt på. Det kommer fra det som er fyre opp kroppen. Spis et balansert kosthold generelt, men kanskje ta seg tid til å oppsøke en spesialist i ayurveda. De kan skreddersy du en diett og regime som er spesifikk for kroppens kjemi og temperament.
 4. 4
  Være ren. Når huden din ikke er skikkelig rengjort, det ser kjedelig og blir askegrå eller mørke flekker. Ansiktet og resten av dere trenger en rimelig skrubbing med en faktisk vaskeklut en gang om dagen, og problemområder i ansiktet trenger en peeling behandling en gang i uken etter at du fyller 19 for menn og 22 for kvinner. Disse er i alderen hormonelle topper når kroppen oljer produsere mer (for å signalisere kamerater i forhistorisk tid) og celle gjenfødelse endrer timeplanen. Du bør også pusse tennene om morgenen og etter måltider, og tanntråd hver kveld. Hvis du ikke føler for å bære rundt en tannbørste i løpet av dagen, tørk tennene med vev, eller med de nye tann vindusvisker ting sette deg på fingeren.
 5. 5
  Være fuktig. Selv folk med fet hud trenger en fuktighetskrem. Folk med veldig tørr hud bør bruke en naturlig botaniske hud krem, eller så naturlig som mulig. De med fet hud bør bruke en oljefri eller lett olje fuktighetskrem. Eldre mennesker ha stor nytte av kremer med mild antioksidanter som grønn te.
 6. 6
  Bruk en kvalitet lotion eller body butter som mykgjør huden din. Ha litt på etter at du dusjer eller bader, og før du går til sengs. Dette vil etter hvert gjøre bena, armer, føtter og hender ser feilfri.
 7. 7
  Vær vennlig. Folk som smiler mer, og er imøtekommende, synes vakrere for andre. Ser på folk med forakt eller sinne og være snobbete eller mutt gjør at du ser dårlig. Så prøv å unngå oppførsel som vendinger uttrykket mindre det er nødvendig for ikke å virke totalt pushover.
 8. 8
  Prøv noen makeup. Dette trinnet er valgfritt, men kan gjøre underverker for ansiktet ditt hvis det gjøres riktig. Hvis foreldrene dine ikke lar deg bruke sminke ennå, det er kult.
  • Start med å blande en DAB concealer på kviser eller mørke ringer under øynene. Deretter blande en heldekkende foundation overalt på ansiktet ditt, og tar sikte på å blande ned til halsen.
  • Pensle litt lett blush på kinnbena eller epler av kinnene. Hvis du vil, kan du bruke solpudder til kontur i ansiktet og under kinnbena, som kan hjelpe slanke seg og flatere ansiktet.
  • Søk på nettet til forskning som øyesminke ser kunne gjøre stor for deg. Hvis du er mørk flådd, er lyse, sprelske farger anbefales. Hvis du er blond, gå for vakre pastellfarger. Hvis du er brunette, plukke ut noen vakre, sexy jordfarger. Hvis du er en ingefær eller rødhåret, være på utkikk etter morsomme nøytrale og pastellfarger.
  • Undersøke ansiktet. Velg de funksjonene du er mest fornøyd med, og du kan hjelpe dem skiller seg ut ved hjelp av sminke. For eksempel, hvis du elsker dine lepper, kan du prøve en plumping lipgloss! Eller hvis du elsker dine øyne, investere i en god, fortykkelse mascara eller eyeliner for å gi øynene dine en sexy look.
 9. 9
  Være gratis. Skjønnhet kommer i mange former. Hva skjønnhet egentlig er i naturen, er bevis på kvalitet og grunnleggende symmetri. Dette er noe som alle i verden har i alle fall litt av, og det er derfor menneskeheten ikke har dødd ut, selv om de fleste av oss ikke ser ut som modeller. Så slapp av og nyt livet. Ikke bekymre deg om folk som ikke liker deg og ikke finne deg vakker. Fokuser på de mennesker som gjør. De er de som er verdt tiden din.

Tips

 • Bruk solkrem uansett hvor mørkt eller lyst på huden din. Disse timene i solen legger opp, og kan treffe deg hardt i førtiårene fra kumulativ skade.
 • Gjør din viktigste bading og egenomsorg regime i kveld, når du har tid og sinnet for det... før du har barn, eller med mindre du har en super stressende jobb. I slike tilfeller, våkne opp litt gir tidlig du tid til å komme i gang, og du er virkelig frisk etter når du våkner opp barna og / eller gå på jobb.
 • Hvis du ønsker å være pen, smiler alltid.
 • Du trenger ikke å bruke mye, men ta hensyn til ingrediensene i din bade-og skjønnhetsprodukter. Et organ smør bør ikke ha mineralolje og parafin som de eneste oljer i den. Det bør i det minste være litt kakao eller shea smør i det.
 • Hold minty tyggegummi eller bleking strps i hendig
 • Ladies, bli kvitt dine tankshirts for sommeren. Minst bære et sjal over det. Når gutta ser på en kvinne, øynene deres reise fra ansiktet ned. Det er litt mer skuffende enn å se et ansikt som ser eldre enn den burde, men likevel relativt greit, og deretter å se ned videre og se rynkete cleavage. Hele frontpartiet utseende er en del av ansiktet i disse dager. Så lagre cleavage for kvelden.
 • Kjøp noen av disse tanntråd verktøy som ikke krever innpakning strengen rundt fingrene. Det er mindre av et hodepine, og ofte mer effektiv.
 • Stå rett opp å se selvsikker.

Advarsler

 • En alvorlig stygg-making vane at mange mennesker har er å vandre rundt med munnen hengende åpen. Når du ikke snakker eller smiler, bør munnen være lukket. Du trenger ikke å vesken leppene sammen for hardt. Bare holde dem sammen. La munnen sag ikke bare ser ut som du ikke bryr seg for utseendet ditt, men over tid ansiktsmusklene blir hengende og svakt fra ikke blir brukt.
 • Ikke slentre, og ikke legge hodet ned. Dette er primal underdanig atferd som ikke sier feminine eller ydmyk. De sier lav status eller dårligere. Se på folk nivå i deres øyne, og hvis du må bryte en stirre, gjør det for å se på noen andre eller en gjenstand i nærheten. Ikke oppføre seg som om du tror du er stygg.
 • Aldri noensinne fortelle noen at du ikke er pen eller at du er stygg. Du trenger ikke å prise deg selv hele tiden, men bare ikke fortelle folk at du tror du er stygg, og derfor innebære at de bør tenke slik også.

Ting du trenger

 • Ansiktsvask
 • Toner
 • Fuktighetskrem
 • Exfoliant
 • God munnhygiene
 • Riktig preparerte og tweezed øyenbrynene