Wkano

Hvordan gå fra stygg jente til glamour jente

Noen dager jenter føler skjemmende. Ofte den peneste jenta i verden vil våkne opp og si "Blehhk, hva som skjedde med meg." Andre er født skjemmende, men har ingen frykt. Denne guiden er her!

Trinn

Hvordan gå fra stygg jente til glamour jente. Har utseendet, stilen og holdningen.
Hvordan gå fra stygg jente til glamour jente. Har utseendet, stilen og holdningen.
 1. 1
  Har utseendet, stilen og holdningen. Ellers kan du være pen, oppfører seg pent og fortsatt ser ut som en lite attraktiv person på grunn av klær og sminke valg, eller har stor stil, et flott utseende, og fremdeles være skjemmende fordi du er umoden, frekk eller ytterst ubehagelig.
 2. 2
  Få sunt. Mange stjerner har dårlig benbygning, skjeve funksjoner eller en overlarge nese, og likevel klarer å se ut som en rimelig attraktiv person fordi de er sunne og glødende med helse. Hvis du er anorektisk, bulimisk, eller trener for mye, vil du virkelig ser usunn og du vil ikke ha utseendet. Hvis du er forbruker 5000 kalorier om dagen, aldri trener, og / eller la deg gå, vil du være usunn og dermed glamorøst også. Gå på en idealvekt nettsted som www.sparkpeople.com (det er alltid 100% gratis og er ekstremt tilpasses for alle dine diett behov)!, Beregne din idealvekt for deg alder og høyde. Du bør være innenfor 12 pounds av denne vekten. Hvis ikke, spør en lege om din er en sunn vekt.
 3. 3
  Vurdere å miste noen få pounds. Hvis du er mer enn 9 pounds over din sunn vekt, har du sannsynligvis ønsker å gjøre noe med det, bare fordi du vil se flott ut hvis du har mistet rundt 5-9 pounds. Trikset er å ikke gjøre for mye slanking eller trening overdrevet. Begrens deg til maksimalt to timer med trening om dagen, men du sannsynligvis bare trenger rundt 15-60 minutter. Videre spise minst 1300 kalorier om dagen hvis du ikke spiller en sport eller 1700 hvis du gjør. Spis hva du tror er riktig. Weight Watchers er et godt kosthold plan, men bare legen kan foreskrive noe som er 100% sannsynlighet for å jobbe for deg.
 4. 4
  Alternativt, kan du vurdere å legge noen vekt. Hvis du er mer enn 9 pounds i henhold til din idealvekt, kan du prøve å konsumere mer sunt fett, som bananer og fett som finnes i kjøtt (ikke fast food kjøtt eller pølser, skinke og kylling arbeid). Prøv øvelser som opprettholder fleksibilitet fremfor de som er laget for å forbrenne fett. Hvis du spiller en sport, sørg for å ha nok protein og karbohydrater.
 5. 5
  Få flott hud ved å vaske to ganger om dagen med en mild såpe eller rengjøringsmiddel. Fjern all sminke om natten, drikke minst seks glass vann om dagen, og prøver å få minst åtte timer søvn en natt. Fukte nattlig og bruke solkrem daglig. Hvis du har akne, kan du prøve en acne medisiner og endre putetrekk hver kveld slik at du ikke re-utsetter deg for bakterier.
 6. 6
  Få flott hår ved å bruke både balsam og sjampo. Ikke la håret blir klissete. Vask minst tre ganger i uken. Få en hårklipp for å kurere flisete tupper, og prøve noe morsomt og flørtende. Hvis håret ditt er bare skulder lengde går for et kutt korte stilen. Hvis det er lenger, prøve rocking langt hår! Ikke flatt jern eller blåse tørr ofte. Det er forferdelig for håret ditt, og det skaper frizz. Hvis du håret er å bruke flat en ertende kam. For full, bruker en slank og glans serum.
 7. 7
  Få flotte øyne ved å få nok søvn. Hvis du trenger briller, prøve å få søte og elegante rammer, eller gå med kontakter.
 8. 8
  Å være stilig, må klærne passer deg! Hvis du er svingete, fremheve dine kurver og midje. Cinch midjen din. Hvis du ikke er svingete, ikke bære klær som vil bag opp i disse områdene. Du kan rocke nesten hva som helst hvis du er tynn og flat. Hvis du er tynn med kurver, kan du rocke noe som helst. Hvis du er plumper, og uten kurver bruke klær som cinch i midjen for å gi en illusjon av kurver. Ikke vær redd for å bruke skjørt. Bruk topper som har volanger langs byste. Hvis du er plumper med kurver, også se etter klær som cinch i midjen og prøve svingete cut jeans eller skjørt som Cinch i midjen. Hvis du en medium uten kurver, kan du komme unna med seg masse klær. Unngå svært lavt kutt topper og svingete cut jeans. Prøv straight leg eller skinny jeans. Prøv ruffled topper og belter på hoftene.
 9. 9
  Bruk tidløse klær og og trendy tilbehør. Hvis du må velge mellom å kjøpe noe klassisk eller noe trendy, gå med klassisk. Har du ikke vill, over alt antrekk. Prøv å ikke lag for mye. Det ser slurvete. Bruk klær som passer, og hvis du er skjørtet er litt upassende, kompenserer ved å bære en passende topp eller vice-versa.
 10. 10
  Bruke hæler hver gang på en stund, selv til skolen, fordi så lenge som resten av antrekket ditt er hensiktsmessig, vil de gjøre at du ser, høye, jentete, og sofistikert. De kan også gjøre deg automatisk curvier og tynnere.
 11. 11
  Tilbehør bør ikke være ekstreme. Hvis antrekket er vill, prøv for ingen tilbehør eller bare en. Chanel var lurt å si, "ta av ett stykke før du forlater huset." Hvis du kun iført en skjorte, bunner, og sko, enn du kan rabatt dette. Poenget er, hvis iført 4 tilbehør, mister den du minst liker eller at sammenstøt mest. Prøv å gå med på de fleste, 2 tilbehør, bortsett fra vesken. Dette inkluderer head band og store scrunchies.
 12. 12
  Har flere frisyrer som du enkelt kan gjøre, er en vanlig hestehale ikke en av dem. Hvis du må ha en hestehale, prøv en lagdelt hestehale. Først trekke opp håret rundt kronen, slik at håret ditt er halvparten opp. Sikres med et hår band. Neste trekk alt du håret i en hestehale og fest den med en hårbånd. Ved å trekke halvparten opp, er hestehalen gitt en litt annen stil, og mer volum som vil bo. To fletter, en halv opp og side skiltes er også noen ting du kan prøve. Hvis håret ditt er kort, prøv klipp eller et pannebånd.
 13. 13
  Få den holdningen. Du bør være tro mot deg selv, men du må være rolig i minst 50% av tiden. Stille betyr ikke kjedelig eller kjedelig. Det betyr bare ikke hyper. Du bør være i stand til å bli opphisset noen ganger, men ikke hele tiden. Prøver alltid å være vennlig, og hvis du ikke liker noen, i det minste være høflig. Smile mye, og gjøre folk tror at det å være rundt deg er en morsom ting.
 14. 14
  Har minst ett personell, og en annen interesse. Hvis det blir for stille, kan de komme godt med for å snakke om eller vise frem. Pass på å også spørre folk om deres talenter eller interesser. Gjøre noe virkelig der ute som skriver en bok eller en film eller gå sky-diving eller gå et eksotisk, slik at du kan holde folk interessert alltid.
 15. 15
  Være i stand til å flørte med gutta, men ikke gjør det hele tiden, og ikke flørte med en person så mye at de tror du liker dem med mindre du faktisk gjør.
 16. 16
  Alltid være tro mot din venn, din familie, din religiøse tro og dine personlige tro, selv om du nå har krefter og skjønnhet å bli den neste it-jente eller mener jenta på skolen din. Følg denne veiledningen, og stole på meg, vil du ikke ha problemer med å få det beste fra begge verdener.

Tips

 • Når du er i tvil, smile, og bære deg selv godt. Folk vil legge merke til.
 • Husk at du alltid se best på en sunn naturlig vekt uansett hva som vekten er. Jeg har sett så mange pluss sized skjønnheter som jeg har skinny rullebane jenter.
 • Rydd rommet ditt. Det brenner fett og gir deg en havn der for å få pen.
 • Pass på at du drikker seks glass vann om dagen.
 • Tilpasse alt. Din lås eller arbeidsområde, vesken, rommet ditt, og selv klærne.
 • Få motivert med inspirerende musikk.
 • Hold styr på maten du spiser.

Advarsler

 • Aldri opptre som en snobb med den nye funnet krefter.
 • Ikke prøv å endre på en dag. Folk vil være ubehagelig overrasket, vil resultatene ikke vare, og du vil ikke nå ditt fulle potensial.
 • Du kan kjøre inn i sjalusi fra andre. Håndtere det synd, verdighet og elskverdighet.
 • Selv om du kan lage 50 gutter som deg og hale deg som en hundevalp, det er uvennlig, og slitsomt også!

Ting du trenger

 • Et godt kosthold
 • Masse vann
 • Passende make-up